- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 30
- Konu Sahibi Satelle-emillia
Mükemmel bir koca profili değil mi ama ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükemmel bir koca profili değil mi ama ya![]()
Düşünsenize; o kadın gelip bdv ye konu açıyorgercekten öyleydi
Off ben cok takildim o programa. Psikolojimi bozdu resmen.Ağır yaşamlar izlediniz mi hiç. Onları gördükçe diyet ve spor yapanlar gözümde daha da büyüyor
Olur neden olmasın. Onlar yiyemiyor ben yiyebilirken neden yemeyim ki dersin olur. Eşim artık izlemek istemiyor. Kötü etkileniyormus.Off ben cok takildim o programa. Psikolojimi bozdu resmen.
Yalniz ters etki yaratti. Adamlara bakip saglikli beslenecegime yediklerine bakip imreniyorum. Senelerdir cips yemiyordum tekrar yemeye basladim, cikolata günde bir tane derken daha fazla oluyor.
Boyle saçma etkilenme mi olur
Ben gayet etine dolgunum. Boşuna değil bu söylemlerimiz bu göbekte kilodan fazlası var ve yemek aşkına diyetler işlemez.Suan canim manti,iskender,et doner,kremaya yatirilimis mantarli tavuk ;tatli olarakta bol kaymakli ekmek kadayifi,sufle felan cekiyor tavsiye veremeyecegim.Diyetteyim acimYalniz herkeste löp löp goturen cinstenmis disardaki incecik kizlar uzaydan gelmis galiba
![]()
Ya yapma ama bugun girdim diyete bozacam simdiBen gayet etine dolgunum. Boşuna değil bu söylemlerimiz bu göbekte kilodan fazlası var ve yemek aşkına diyetler işlemez.benim de canım strogonof mantar graten elmalı turta tepsi kebabı kuru dolma yaprak sarma çekiyor. Bir de brovni.
Onlar efsane ama ya. Bayağı sıklıkla veriyorlardı o bölümü şimdi ne yapıyorlarda da verdiler. Lupe zayiflayinca cilbırt i terk etti. Pis herif başkalarıyla yazısıyormus. Bir de bahanesi su: kızlara dini konularda bilgi veriyorum. Bayağı olaylı onlarAaa onları bilmiyorum, kaçırmışım![]()
Sorma ya ben de diyetteyim kafayı yedim. Tam diyet de değil de işte yiyeceklerden kısma. Ama beni etkiledi kabul.Ya yapma ama bugun girdim diyete bozacam simdiBende balik etliyim yururken bacaklar bingil bingil birbirine surtuyo alev alacaklar
AksksnsnsnOnlar efsane ama ya. Bayağı sıklıkla veriyorlardı o bölümü şimdi ne yapıyorlarda da verdiler. Lupe zayiflayinca cilbırt i terk etti. Pis herif başkalarıyla yazısıyormus. Bir de bahanesi su: kızlara dini konularda bilgi veriyorum. Bayağı olaylı onlar
Sorma. Gördükçe izliyorum ben onları ama artık açmıyoruz.Aksksnsnsn
Bir haltlar karıştırıp yakalanınca ben
Youtube dan bakıcam ama merak ettim
Yakında açmamıza gerek kalmayacak zaten bu gidişle biz de programa katılcazSorma. Gördükçe izliyorum ben onları ama artık açmıyoruz.
Yaaa deme öyle şeyler yeminle tüylerim ürperdiYakında açmamıza gerek kalmayacak zaten bu gidişle biz de programa katılcaz![]()
Aboovv onlar hele...Yaaa deme öyle şeyler yeminle tüylerim ürperdibir de temizlik bağımlıları var ki benim. Baktıkça kendimi pis pasaklı hissediyorum
![]()
Yalan yok titiz biri değilimdir. Canım istemiyorsa yapmam. Hele şimdi evimi dağıtan minik bir canavar varken hiç kasamam. Essek uyuyunca topladigim eşyaları söylene söylene geri dağıtıyor. Niye topluyorsunuz dercesine. En sevdiği şey de katladigim çamaşırları dağıtmak. Ne yapayım ki şimdiAboovv onlar hele...
Her şeyin aşırısı cidden sıkıntı ya. Ben de kendimi titiz sanırdım, ta ki onları görene kadar...
Hoş, onlarınki titizlik değil hastalık
Yahu dağınıklık oluyor o normalYalan yok titiz biri değilimdir. Canım istemiyorsa yapmam. Hele şimdi evimi dağıtan minik bir canavar varken hiç kasamam. Essek uyuyunca topladigim eşyaları söylene söylene geri dağıtıyor. Niye topluyorsunuz dercesine. En sevdiği şey de katladigim çamaşırları dağıtmak. Ne yapayım ki şimdi![]()
Orası öyle canım elim bütün gün sudan çıkmıyor ya. Egzema olmusum da yeni geçti bir sürü krem kullandım.Yahu dağınıklık oluyor o normal
Pislik olmasın da dağınıklık mühim değil
Hem minik böcekle ne kadar derli toplu olabilirsin
![]()
Ya bende hiç egzama olmazdı ki normalde acayip alerjik bünyem var, son 1 haftadır olduOrası öyle canım elim bütün gün sudan çıkmıyor ya. Egzema olmusum da yeni geçti bir sürü krem kullandım.