Doymuyorum :(

aynı durumu eylül ayından beri yaşıyorum doktora gittim tahliller yaptırdım bir sonuç alamadım. Mide hassasiyeti nedeniyle yediklerime dikkat eden biriydim eylül ayında erkek arkadaşımla nişanlanmaktan vazgeçtik sonrasında bu hale geldim. Sanki hıncımı yemeklerden alıyorum içimdeki boşuğu böyle dolduruyorum spora başladım o da geçirmedi bunu. Tatlı tuzlu ne bulsam karıstırıyorum sonra gelsin pişmanlıklar. Önerisi olan yada bu durumu aşan biri var mı?

Ağır yaşamlar izlediniz mi hiç. Onları gördükçe diyet ve spor yapanlar gözümde daha da büyüyor
Off ben cok takildim o programa. Psikolojimi bozdu resmen.
Yalniz ters etki yaratti. Adamlara bakip saglikli beslenecegime yediklerine bakip imreniyorum. Senelerdir cips yemiyordum tekrar yemeye basladim, cikolata günde bir tane derken daha fazla oluyor.
Boyle saçma etkilenme mi olur

abur cubur dediğin şey paket gıdalar bağımlılık yapıyor zaten ne kadar yersen daha fazlasını istersin evine sokma markete bakkala da uğrama 1 hafta dayanırsan geçer. bide spor salonuna yazıl imkanın varsa fiziksel değilde ruhsal olarak insanı iyi hissettiriyor.

Off ben cok takildim o programa. Psikolojimi bozdu resmen.
Yalniz ters etki yaratti. Adamlara bakip saglikli beslenecegime yediklerine bakip imreniyorum. Senelerdir cips yemiyordum tekrar yemeye basladim, cikolata günde bir tane derken daha fazla oluyor.
Boyle saçma etkilenme mi olur
Olur neden olmasın. Onlar yiyemiyor ben yiyebilirken neden yemeyim ki dersin olur. Eşim artık izlemek istemiyor. Kötü etkileniyormus.

Suan canim manti,iskender,et doner,kremaya yatirilimis mantarli tavuk ;tatli olarakta bol kaymakli ekmek kadayifi,sufle felan cekiyor tavsiye veremeyecegim.Diyetteyim acim:KK61:Yalniz herkeste löp löp goturen cinstenmis disardaki incecik kizlar uzaydan gelmis galiba:KK59:
Ben gayet etine dolgunum. Boşuna değil bu söylemlerimiz bu göbekte kilodan fazlası var ve yemek aşkına diyetler işlemez. :KK14: benim de canım strogonof mantar graten elmalı turta tepsi kebabı kuru dolma yaprak sarma çekiyor. Bir de brovni.

Ben gayet etine dolgunum. Boşuna değil bu söylemlerimiz bu göbekte kilodan fazlası var ve yemek aşkına diyetler işlemez. :KK14: benim de canım strogonof mantar graten elmalı turta tepsi kebabı kuru dolma yaprak sarma çekiyor. Bir de brovni.
Ya yapma ama bugun girdim diyete bozacam simdi:bicak:Bende balik etliyim yururken bacaklar bingil bingil birbirine surtuyo alev alacaklar

Aaa onları bilmiyorum, kaçırmışım :KK43:
Onlar efsane ama ya. Bayağı sıklıkla veriyorlardı o bölümü şimdi ne yapıyorlarda da verdiler. Lupe zayiflayinca cilbırt i terk etti. Pis herif başkalarıyla yazısıyormus. Bir de bahanesi su: kızlara dini konularda bilgi veriyorum. Bayağı olaylı onlar

Onlar efsane ama ya. Bayağı sıklıkla veriyorlardı o bölümü şimdi ne yapıyorlarda da verdiler. Lupe zayiflayinca cilbırt i terk etti. Pis herif başkalarıyla yazısıyormus. Bir de bahanesi su: kızlara dini konularda bilgi veriyorum. Bayağı olaylı onlar
Aksksnsnsn
Bir haltlar karıştırıp yakalanınca ben
Youtube dan bakıcam ama merak ettim

Yaaa deme öyle şeyler yeminle tüylerim ürperdi:KK43: bir de temizlik bağımlıları var ki benim. Baktıkça kendimi pis pasaklı hissediyorum:KK48:
Aboovv onlar hele... :işsiz:
Her şeyin aşırısı cidden sıkıntı ya. Ben de kendimi titiz sanırdım, ta ki onları görene kadar...
Hoş, onlarınki titizlik değil hastalık

Aboovv onlar hele... :işsiz:
Her şeyin aşırısı cidden sıkıntı ya. Ben de kendimi titiz sanırdım, ta ki onları görene kadar...
Hoş, onlarınki titizlik değil hastalık
Yalan yok titiz biri değilimdir. Canım istemiyorsa yapmam. Hele şimdi evimi dağıtan minik bir canavar varken hiç kasamam. Essek uyuyunca topladigim eşyaları söylene söylene geri dağıtıyor. Niye topluyorsunuz dercesine. En sevdiği şey de katladigim çamaşırları dağıtmak. Ne yapayım ki şimdi:deli:

Yalan yok titiz biri değilimdir. Canım istemiyorsa yapmam. Hele şimdi evimi dağıtan minik bir canavar varken hiç kasamam. Essek uyuyunca topladigim eşyaları söylene söylene geri dağıtıyor. Niye topluyorsunuz dercesine. En sevdiği şey de katladigim çamaşırları dağıtmak. Ne yapayım ki şimdi:deli:
Yahu dağınıklık oluyor o normal
Pislik olmasın da dağınıklık mühim değil
Hem minik böcekle ne kadar derli toplu olabilirsin
:anne:

Yahu dağınıklık oluyor o normal
Pislik olmasın da dağınıklık mühim değil
Hem minik böcekle ne kadar derli toplu olabilirsin
:anne:
Orası öyle canım elim bütün gün sudan çıkmıyor ya. Egzema olmusum da yeni geçti bir sürü krem kullandım.

Orası öyle canım elim bütün gün sudan çıkmıyor ya. Egzema olmusum da yeni geçti bir sürü krem kullandım.
Ya bende hiç egzama olmazdı ki normalde acayip alerjik bünyem var, son 1 haftadır oldu
Cildiyeci arkadaşıma sordum, foto attım sıvı sabun kullanma dedi
İlaç yazdı, kullanıyorum ama tamamen geçmedi henüz

Back
X