Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi birbirinden güzel maşallah.Özellikle o beyaz pembe çiçekli çay pasta takımına bayıldımRabbim sağlık sıhat huzur ve aşk ile kullanmanızı nasip etsin.Mutluluklar....
Ayy ne güzell ceyizlerde yerleşmiş mutlu günlerde kullan inşallah çok güzel herşey![]()
uzun zamandır çeyiz yerleştirme görmemiştim. resimlere bakmaktan çok zevk aldım canım. çeyizciklerinin hepsi birbirinden güzel şık güle güle kullan canım.
bende ayşegül gibi görmemiştim uzun zamandır çeyiz yerleştirme allahım mutlu mesut yasattsın evınde cok begendım![]()
Canım ne cok porselen almıssın![]()
Ohhh ohh maşallah rabbim nazarlardan sakınsın misler gibi bir çeyiz sermesi olmuş şahane bayıldım aşkla sevgiyle kullan hepsini canım ağzınızın tadı bozulmasın inş.![]()
gözüm gönlüm açıldı çok güzel ya Allah ım utandırmasın siz böyle koyunca dahada sıcaklaşıyorum evliliğe çok güzel bi duygu heralde ya hep mutlu olun inşallah![]()
Masallah hepsi birbirinden güzelböyle görünce daha cok heveslendim
Hepsini güle güle kullanın inşallahMutluluklar
![]()
sanıyorum evet canım![]()
bir porselen bir de bardak olayını abartmışım üşenmedim saydım 116 tane su bardağı vardı![]()
![]()
![]()
çeyiz yapmak yerine züccaciye açmayı planlamışım heralde![]()
Obaaaaaa![]()
Sen ciddimisin ya![]()
![]()
Maşallah sana![]()
işte cozuttum demiştim![]()
![]()
![]()
aynı anda beş içecek için beş ayrı bardakla 12 kişi ağarlayabilirim yani![]()
puahahahhah
![]()
![]()