• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Doymuyor mu Uykusu mu var Yoksa yine mi kolik????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_Trinity_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
182
1
96
Ankara
Merhaba tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var :14:
1 haftadır bütün düzen değişti. 3. ayını yeni bitirdi bebeğim. Bu güne kadar günde 3 kere kaka yapardı o olay 2 günde 1'e bazen de 3 günde 1'e düştü, doktor normal dedi, kakasını yaptığında kabız gibi değilse sorun yok dedi. Bunun derdine düşmüşken bir de uyku sorunu başladı. Normalde gündüz uykusu derin olmazdı ama sık sık uyurdu. Şimdi en fazla 2 kere o da yarım saat veya 1 saat sürüyor. uykusuzluktan gözleri kızarıyor, sürekli ağlıyor,mızıklanıyor,kucaktan inmek istemiyor. Bu arada emzireyim öyle uyusun desem iyice yırtınıyor. Nerdeyse 3 saat falan emmiyor. Aç aç ya ağlamaktan sızıyor ya da banyo yaptırıyorum emip uyuyor uzun uzun. Ama her gün de yıkayamam ki :43: Gazı yok çünkü alttan rahat rahat çıkartıyor.
Emziriyorum mama yok ama asıl korkum açlık. Aç mı acaba? Bu ay 680 gr almış çünkü. Doktor telaşlanmayınca bende rahattım ama aklıma takılmaya başladı artık. Siz ne diyorsunuz????????

canım yediklerine mi dikkat etsen acaba sütünden emmiyor olabilir,emen bi bebekse çünkü hep memede durmak ister bi sıkıntısı olduğunda..
bence gazı vardır onun sana rahat çıkarıyor gibi gelsede..

Memeye gelince çıldırıyor ama uykusuzluktan o da. Uykusunu aldığında normal emme düzeni, öyle memeye yapışıp kalmıyor ki. 2-3 saat uyumayınca emzirip uyutmaya çalışıyorum o zaman deliriyor. Gaz sorunu yok neredeyse hiç de olmadı diyebilirim. Önceleri biraz sırtına vurunca çıkartırdı 1 aydır da kendi bırtlıyor rahat rahat zaten. Bir düzen bozukluğu var ama çözemedim.

Back