Doydu ? Doymadı ?

Oğlum 4,5 yaşında ve doğduğundan bu yana hep sınırda dolaşıyor kg su ve çok zayıf işin tuhaf tarafı yetişkin birinden fazla yemek yiyor ama kilo almıyor çünkü çok hareketli Sağlığı yerindeyse kiloya takılma bence ama boyda da gerideyse o zaman tsh vs kontrol edilsin derim.

Çok tatlısınız :) dediğim gibi benim içinde önemli olan sağlığı ama bir kaç doktordan aynı şeyi duyunca dedim ben beceremiyorum sanırım

Birde şu var doktora genetik olamaz mı dedim çünkü ben zayıfım ve minyon ailemde öyle bir iştahlı eşim var ama oda minyon aslında ben bunu söyleyince doktor olabilr dedi

Oy kuzu ya ❤ boyu iyi diyor doktor güzel uzuyor ama kilo alması gerek diyor hatta bundan 2 ay önce falan yine diş ve hastalık bir arada geçiriyorken doktor bana "neden kilo almadı annesi?" Dedi kısa bir şok yaşadım "ee diş ve hastalıktan iştahı gitti sanırım ve emeklemeye başladı" dediğimde "evet bunlarda etken" dedi

Canim kardeşim prematüre benden 10 cm üzun. Annem bizim cocuk prematüre deyince herkes beni anliyor :)
Allah saglik versin. Sen sağlığını koru kuzum. Sicaklardan olabilir

Çok takmayın doktorları her şeyi bir standarta bağlıyorlar. Yıllar evve ablam kızının boyuna takmıştı, yok yaşıtlarına göre kısa yok uzamıyor, yaşlı bir aile doktorumuz vardı sonunda patladı adam kızım 1.50 anneyle 1.60 babadan ne çıkacaktı manyak mısın dedi gerçekten sağlıklı olması yeterli, geçen haberlerde tansiyon hastası çocukları gördüm hepsi obezite ile boğuşuyor, yeni neslin hareket alanı zaten kısıtlı az yemesi avantaj çocuk için bence

Canim kardeşim prematüre benden 10 cm üzun. Annem bizim cocuk prematüre deyince herkes beni anliyor :)
Allah saglik versin. Sen sağlığını koru kuzum. Sicaklardan olabilir

:) ay canım ya evet ablamda zamanında doğmuş ama anneme sürekli " benim prematüre doğmadığımdan emin misin?" Der

Olabilir belkide teşekkür ederim ❤

Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim ❤
Aslında şu oldu bende "neden kilo almamış?" Dediği için doktorlar sanırım sorun bende ben bakamıyorum diye düşünmeye başladım

Allah bağışlasın❤
İştahı yok mu? Yoksa hareketli olduğu için mi
Ben emziremwdim hiç.. sadece 1 biberon sagip verebildim... İlk birkaç gün sütüm yoktu o arada aç kalmasın diye biberonla mama verdiler... bende bilmiyordum sonra sütüm geldi çok da zorladm ama almadı sonrada geri gitti zaten... Birde 8 buçuk dogum yaptım

Maşallah kaç evladınız hayatta

ay bebekli anneler, ne güzelsiniz ❤❤❤

İlk çocuğumun zayıflihini görsen şaşar kalırdin altını çıtçıt lamadan 0-6 ay zibini ni giyebikiyordu ek gıda fazla yemihordu sadece süt içiyordu emme dışında

Herkes yazık bakmıyorsun diye diye şimdi tombik bı totosu var hemde 9 yaşında şuan

3 ay sonrasında hep eğrinin altındaydı kilosu boyu yaşıtlarıyla aynı gitti

Hep yazık günah zayıf diyerek hem beni hem onu eziklediler çok sorun yaşadım bu yüzden çok tartıştım büyüklerle

Eee noldu çocuk ezik kaldı bende üzüldüğün le kaldım

Maşallah şimdi iyi kilosu ve 2 yaşından beri herşeyi yiyor

Peynir yumurta domates en sevdiği yiyecekler arasında

Bol bol yiyor güzel yiyor hiç te takmıyorum kafama bı yaşındaki kızıma da zayıf diyorlar

Bakım diyorum oğluma ona bile olmaz dediniz oldu geçiniz efendim

Yerim o yavruları ben ya melek onlar
İçim biraz daha rahatlıyor böyle yorumlar alınca seninle konuştuktan sonra bırakmıştım takmayı ama doktorlar yeniden fişekledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…