- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
- Konu Sahibi DELIveCesur
-
Boy nasıl? Kilo konusuna çok takılmayın derim ben. Az yesin yeter ki faydalı şeyler yesin.
Ahh bende bu düşüncedeyim aslında ama bir iki doktor değiştik onlarda aynısını söyleyince artık takıntıya doğru gidiyor..
Boyu 72 ama 1 buçuk ay'ı geçmiştir doktor baktığında
Prematüre bi bebeğin ayına göre kilosunun altında olması çok normal değil mi? Doktorunuz bilmiyor mu bu durumu?
Gerilmeyin. Az yiyorsa sık yedirmeye çalışın. Süt yoğurt kaşar peyniri verin bol bol. Kiloyu ben hiç takmadım. Boy baş ölçümü, sağlıklı olması benim için kafi.
Sağlıkla büyütün.
Ayındakileri yakaladığı an(kilo ve boy gelişim olarak) zamanında doğan bebekler ile bir hesaplanıyor diyorlar canım ki doktora göre değişiyor mesela yoğun bakım doktoru 2000kg'a ulaştığında artık prematüre demiyoruz diyordu.
İnan benim kafam allak bullak oldu
Ya kilosunun az olması bebeğinizin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki. Hiç takılıp stres yapmayın, diş dönemiymiş üstelik. Sağlıkla büyütün keyfini çıkarın.
Teşekkür ederim ❤
Evet süt ürünlerini yediriyorum ve bende seninle aynı fikirdeyim aslında ama bir kaç dr aynısını söyleyince acaba? Dedim.
Her bebek boğum boğum bacaklara sahip olmak zorunda değil. Benim bebeğim de hep sınırlarda gezdi/geziyor. Ama ben her zaman sağlığını ön planda tuttum. Neşesi keyfi yerindeyse, boy baş ölçümü normalse kiloyu hiç sallamadım. Sizinki de benimki gibi zıpır bi evlatsa normaldir :)
Hahah aynen hemde fazlasıyla
Sağlıcakla büyütün
Allah bağışlasın❤Benim ki 16 aylık 4 ünde girdi hala 8 buçuk kilo
Sagligi yerindeyse hic zorlama birak istedigi gibi yesin. Bide kendi yemeye başladı mi? Eline birşeyler veriyor musun yesin diye? Kendi kendine yiyince daha tatlı gelir devamını ister :)
Evet kendi kendine yiyor tabi bir iki lokma sonrası elinde cıvık cıvık
Yine de herşeyi veriyorum eline yesin diye..
Açıkçası bu iştahı gittiğinden beri daha sık hastalanır oldu üzerine kilo verdi
Bağışıklığı mi düştü diye düşünüyorum
Eğer ek gıda almadıysa 4 -5 kez ek gıda aldıysa daha azmamayi gunde kac kere iciyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?