• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doyamadım düğünüme bi daha istiyorum diyen var mı?

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
kızlar merhaba. ben evleneli 11 ay oldu ama hala gözüm gelinliklerde düğünlerde evlilikle ilgili herseyde doyamadım hic birine sanırım bir daha düğün yap gelinlik giy deseler giyerim. sizde böyle hissediyor musunuz yoksa bende mi bir anormallik var?:D

ben hiç doyamamdım yarım saat sürdü düğünüm :( içim acıyor hala değil 11 ay 11 yıl geçsede ah ahhhh....

8 ay oldu 8 saat düğünüm sürdü(rica minnet normalde 5 saattir) ama doyamadım içimde kalan tek şey dış cekım yapamadım hazıran ayında bir yagmur bir yagmur bi içimde o kaldı onuda esimi kandırırsam sırf dış cekım ıcın gelınlık giyip dış cekım yaptıracam :D:D

olmaz mı hiç süper bir dügünüm oldu.doyamadım oynamaya.gelinliğimeçok güzeldi.aynı günü tekrar yaşamak isterdim:nazar:

hayır normal düğün yaptık ama düğün salonunun elektrik sistemi arızalıymış . jeneratörde yoktu. kimse birşey yapmadı ilgilenmedi sağolsun. bende ağlaya ağlaya evime gittim.

hayır normal düğün yaptık ama düğün salonunun elektrik sistemi arızalıymış . jeneratörde yoktu. kimse birşey yapmadı ilgilenmedi sağolsun. bende ağlaya ağlaya evime gittim.

ayh hadi ya şimdi anlaşılmış oldu senin üzüntün ciddi çok üzüldüm canım ya :(

nys bana gelelim bende hala atamadım üstümden düğün hazırlığı ile ilgili tüm şeylere hala merakım devam etmekte :1: eşim hadi gidip gelinlik bakalım yine düğün yapalım hiç utanmadan atlarım hemen :52:

gerçekten çok kötü birşey olmuş :(( senin adına üzüldüm,giyin gelinligini al 3-5 arkadaşını git bi tavernaya yap düğününü

ayy cnm yha :( giy gelinliğini al yanına birkaç birisini düğün gibi gidin eğlenin

bende doyamadım ben 7 sene oldu evleneli ama halen gözüm gelinliklerde offf geçenlerde eşimede söyledim hadi tekrar evlenelim diye oda tamam dedi sonra bakıp güldük birbirimize.

bende tek bende sanırıyordum hala nişanlılar gibi 7 ay oldu gelinliklere bakıyorum gözüm takılıyor
çünki düğünümde istediğim gibi olmadı hiç bişey :(

içime sindirmediler :(

Bende evleneli 6,5 ay oldu ama hala nette gelinliklere bakıyorum.
düğünümü özlüyorum. keşke bir kez daha evlenme şansımız olsa.

Bende gelinligme doyamadim o kadar cok icime sindi ki 2.5 yıl oldu hala daha güzeli göremedim:) şimdi resimlere bakarak hala o heyecanı yasıyorum rüya gibiydi

bende doyamayanlardanımm..herşey o kdr güzeldikiiii :16: rüya gibiydi bida o güne dönsek ii olur :31: :16: :16:

2 defa düğünüm oldu ama hala doyamadım........gözüm hala gelinliklerde ,davetiyelerde v.s :9:eşimde 2 defa düğün yaptık aşkım bir daha yapsak hayır demezsin diyor gelinlikle bakarken yakaladığında :12: 5 yıllık evliyiz ama insanın hayatında çok özel bir zaman düğünü yaaa:16:

benim dugunum hic istedigim gibi olmadi ben isterdim bi dah olsun benim istedigim gibi olsun....

düğün zamanı okadar heycanlıydmkı yapmak istediğim bicok seyı yapamadım oysakı düğün öncesii neler neler hayal etmişitm hepsini o heycanla yapamadm ogune tekrar dönmek için neler vermrzdm bıde çok aksilikler yaşadım gelnliğimn arka fermuarı bozulduu saçımın tokaları düştüü gelin saçından cıkmıştı saclarım ya şuankı aklım olsa vede oankı heycanıma yenık düşmemiş olsaydm o gelinlkciyi kuaförü parçalardım gelnlğimn tarlatanıda bı tuhaff yani hiçbişi anlamadım o şeylerle uğraşmaktan o gun tekrar gelsee o gunu dolu doluu yaşamak isterdiim geri gelmeyen en guzel gun

Back