Doxtinex sonrası idrar testim

Amin canım 2 güne regl olurum sanırım bi kaç test yaptm negatif çıktı çünkü artık regl bitince giderim doğru sölüyosun iyi bir doktor da bulmam lazm

Amin canım 2 güne regl olurum sanırım bi kaç test yaptm negatif çıktı çünkü artık regl bitince giderim doğru sölüyosun iyi bir doktor da bulmam lazm
Canım Hormon testleri adetin 3.4.5. günü yapılır. Tahlillerini yaptirmak istiyorsan yada yenilemek istiyorsa, o günler aç gitmelisin. Yada adet bitince git muayene ol ve hormon tahlilleri yazsın, sen diğer adetinin 3. Günü yaptırırsın.
Hakkımızda hayırlısı olsun

Aaa öle mi malesef hiç bilmiyorum Sıra bulabilirsem bu regl de gitmeye çalışırım o zmn çok teşekkür ederim

Canım tebrik ederim hamilesin hormon ilaçları yakancu gebelik göstermez

1 saat önce uyandim, hemen test yaptım, idrar testim böyle çıktı, sonra hemen kan tahliline gittim, 2 saate cikar. Inşallah pozitif gelir Yarabbim Kalbim; GÜM GÜM GÜM
Eki Görüntüle 3098664
Sizden haber bekliyorum dun gece okudugumdan beri, yeni bir haber varsa bizi bekletmeyin lutfen

Yaa cok ssevindim
İcim bir hoş oldu
Rabbim saglikla ilerletsin
Muhakkak artsini yaz
Halleycigim sen dogurmadan peşinden geldim Bat günüm yarın.
İnşallah Sağlıklı artar. Bugün 2. Tahlilime göre hamileyim diyebilirmiyim ki. Tam 48 saat sonra yaptırdım. Sonuç biraz önce geldi

Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ne gibi belirtiniz vardı
Çok teşekkür ederim
Belirti olarak yumurtlamadan 3-4 gün sonra, her 1 saate 1 defa sağ kasığımdan yukarı doğru sanki biri eliyle yumurtalığimi çekip birakiyormuş gibi bir his vardı, ağrılı değildi. Ben Doxtinexi ilk defa içtiğim için kist oldu zannettim.
Ve adete 5 gün kala halsizleştim kendimi çok yorgun hissediyordum. Soğuk algınlığı geçirirsinde gözünü tam net acamazsin, algın düşük olur halsiz kalırsın ya öyleydim.
Adete 4 kala karnimda enine doğru kesik ağrısı gibi 2-3 saniyelik bir ağrı hissettim.
Birde adete 7 gün kala, burnum kaşınıyordu hapşırıyordum.

gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Peki nasıl değerlendirme yaptın bizede yol gösterir misin :)

gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Peki nasıl değerlendirme yaptın bizede yol gösterir misin :)
Sağol canım,.Allah'ım.isteyen herkese nasip etsin
Değerlendirme derken pozisyon mu sordun?
Yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün sonra. Yumurtlama günü ilişkiye girmedik. Yatakta 2-3 dk beklemişimdir, önceki aylar olsa saatlerce kalkmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…