- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
-
- Konu Sahibi Ayseee1987
Aynen öyleymiş ya, doktora birde sordum korunayimmi diye, korun ama zaten korunmadan da bebek olmaz dedi.Rabbim ol desin olmayacak şey yok sağlıkla devam etsin inşallah
Amin canım 2 güne regl olurum sanırım bi kaç test yaptm negatif çıktı çünkü artık regl bitince giderim doğru sölüyosun iyi bir doktor da bulmam lazmAllah'ın izni ile sağlıklı bir hamileliğin olacak canım için huzurlu olsun. Tahlillerini kesinlikle yaptır, doktorunu iyi seç, baştan savma doktorlarla vakit geçirme.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Duaların için Allah razı olsun
Canım Hormon testleri adetin 3.4.5. günü yapılır. Tahlillerini yaptirmak istiyorsan yada yenilemek istiyorsa, o günler aç gitmelisin. Yada adet bitince git muayene ol ve hormon tahlilleri yazsın, sen diğer adetinin 3. Günü yaptırırsın.Amin canım 2 güne regl olurum sanırım bi kaç test yaptm negatif çıktı çünkü artık regl bitince giderim doğru sölüyosun iyi bir doktor da bulmam lazm
Aaa öle mi malesef hiç bilmiyorumCanım Hormon testleri adetin 3.4.5. günü yapılır. Tahlillerini yaptirmak istiyorsan yada yenilemek istiyorsa, o günler aç gitmelisin. Yada adet bitince git muayene ol ve hormon tahlilleri yazsın, sen diğer adetinin 3. Günü yaptırırsın.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bence yoktur. Fakat öyle bir durum olursa da Çok anormal bir durum sayılır.İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testinin yanılma payı var mıdır
Canım tebrik ederim hamilesin hormon ilaçları yakancu gebelik göstermezKizlar hepinize iyi akşamlar.
Ben 5-6 yıldır hamile kalmak için savaşıyorum. Hiç pozitifi yakalayamadım. 2 kere aşılama - 1 kere Tüp bebek denemesi yaptım, sonuçlar hep negatif.
Bu ay adetliyken yine hormon tahlillerini yaptım, prolaktin 46 ilk defa bunkadar yüksekti. Önceleri sınırı geçmemiş oluyordu ama yine yüksekti.
Velhasıl kelam ben bu ay 5 günde 1 tane doxtinex icitim. Ve adete 4 günüm var. Gebelik testim bu şekilde çıktı. Öğlen idarari ile yaptım.
Öğrenmek istediğim doxtinex kist yaparmi? Doxtinex yalancı pozitif gösterir mi? Kist oluşmuşsa gebelik testimde çizgi çıkmış olabilir mi?
Testi yaptığım andan itibaren panik atak hastası gibi davranıyorum. Çok garip bir haldeyim. Yardımcı olun lütfen.
Eki Görüntüle 3098467
Sizden haber bekliyorum dun gece okudugumdan beri, yeni bir haber varsa bizi bekletmeyin lutfen1 saat önce uyandim, hemen test yaptım, idrar testim böyle çıktı, sonra hemen kan tahliline gittim, 2 saate cikar. Inşallah pozitif gelir YarabbimKalbim; GÜM GÜM GÜM
Eki Görüntüle 3098664
Ayyyyyy cok ama cokkkk sevindim, tebrik ederim, gule oynaya kucaginiza alin insallah, darisi basimizaKızlar Hepinizden ALLAH'IM RAZI OLSUN.
SONUÇ POZITIF ÇIKMIŞ.
ŞOKU ATLATAMIYORUM.
Eki Görüntüle 3098838
İnşallah canım Çok teşekkür ederimAyyyyyy cok ama cokkkk sevindim, tebrik ederim, gule oynaya kucaginiza alin insallah, darisi basimiza
Halleycigim sen dogurmadan peşinden geldimYaa cok ssevindim
İcim bir hoş oldu
Rabbim saglikla ilerletsin
Muhakkak artsini yaz
Valla okdr sevindimkii anlatamamHalleycigim sen dogurmadan peşinden geldimBat günüm yarın.
İnşallah Sağlıklı artar. Bugün 2. Tahlilime göre hamileyim diyebilirmiyim ki. Tam 48 saat sonra yaptırdım. Sonuç biraz önce geldi
Eki Görüntüle 3100018
Senin gibi ilerleyen haftalari görürüm inşallahValla okdr sevindimkii anlatamam
Hemde aşırı hamilesinn kuzuum yaaaa
Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ne gibi belirtiniz vardıSenin gibi ilerleyen haftalari görürüm inşallah
Senin doğuma çok az kalmışHayırlısıyla sağlıcakla gelsin yavrularımız
Çok teşekkür ederimRabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ne gibi belirtiniz vardı
gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Peki nasıl değerlendirme yaptın bizede yol gösterir misin :)Çok teşekkür ederim
Belirti olarak yumurtlamadan 3-4 gün sonra, her 1 saate 1 defa sağ kasığımdan yukarı doğru sanki biri eliyle yumurtalığimi çekip birakiyormuş gibi bir his vardı, ağrılı değildi. Ben Doxtinexi ilk defa içtiğim için kist oldu zannettim.
Ve adete 5 gün kala halsizleştim kendimi çok yorgun hissediyordum. Soğuk algınlığı geçirirsinde gözünü tam net acamazsin, algın düşük olur halsiz kalırsın ya öyleydim.
Adete 4 kala karnimda enine doğru kesik ağrısı gibi 2-3 saniyelik bir ağrı hissettim.
Birde adete 7 gün kala, burnum kaşınıyordu hapşırıyordum.
Sağol canım,.Allah'ım.isteyen herkese nasip etsingözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Peki nasıl değerlendirme yaptın bizede yol gösterir misin :)