- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- Konu Sahibi Ayseee1987
Allah razı olsun canım benim.Gözün aydin olsun. Çok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin
Şu an tebrik mesajları aldigima inanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim.Gözün aydin olsun. Çok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin
Amin canım ben hiç test falan yaptırmadım aslında değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum ocak ayınca 2. gebeliğimi öğrenmiştim ama 17 haftalıkken suyum geldiği için almak zorunda kaldılar şimdi içim bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor önümüzdeki ay bende gidio bi değerlerime baktırmak istiyorum aslında ama senin adına gerçekten çok sevindim iki gün sonra tekrar kan verip artışlarını takip et inşallah güzel artışların olurAllah'ım çok bekletmeden versin inşallah.
Canim brnim prolaktin 15- 20 -25 fln oluyordu ama doktor bişey yazmadı hiç. Bence vücudum o değeri bile çok görüyordu. Bünyeden bünyeye fark ediyor. Bence prolaktin en büyük sebepti, keşke o değeri sıfıra düşürmüş olsaydım 6 yılım hamile kalma çabasıyla geçti, hicbirseyden zevk almadım, doktorlar hiç birşeyin yok herşeyin normal dedi, ama prolaktin değerim hiç bir zaman çok düşük değildi.
Ve 1 ay doxtinex (4 adet) içtim hamile kalmışım.
Dur dur öyle şeyleri çağırma. Ne güzel koyulaştı bak idrarda. İki günde bir güzelce artar inşallah. Sen takip et tahlilleInşallah canım daha adet günüm gelmedi ya adet gününde atılmaz inşallah. Korkuyorum.
Tebrik ederim canım, sağ salim kucağına almağı nasip etsin rabbimPeki değerin kaça düştüyünde hamile kaldın onu ölçtürdün mü?Allah'ım çok bekletmeden versin inşallah.
Canim brnim prolaktin 15- 20 -25 fln oluyordu ama doktor bişey yazmadı hiç. Bence vücudum o değeri bile çok görüyordu. Bünyeden bünyeye fark ediyor. Bence prolaktin en büyük sebepti, keşke o değeri sıfıra düşürmüş olsaydım 6 yılım hamile kalma çabasıyla geçti, hicbirseyden zevk almadım, doktorlar hiç birşeyin yok herşeyin normal dedi, ama prolaktin değerim hiç bir zaman çok düşük değildi.
Ve 1 ay doxtinex (4 adet) içtim hamile kalmışım.
Allah'ın izni ile sağlıklı bir hamileliğin olacak canım için huzurlu olsun. Tahlillerini kesinlikle yaptır, doktorunu iyi seç, baştan savma doktorlarla vakit geçirme.Amin canım ben hiç test falan yaptırmadım aslında değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum ocak ayınca 2. gebeliğimi öğrenmiştim ama 17 haftalıkken suyum geldiği için almak zorunda kaldılar şimdi içim bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor önümüzdeki ay bende gidio bi değerlerime baktırmak istiyorum aslında ama senin adına gerçekten çok sevindim iki gün sonra tekrar kan verip artışlarını takip et inşallah güzel artışların olur
Evet canım Bir tık koyulaşma vardıDur dur öyle şeyleri çağırma. Ne güzel koyulaştı bak idrarda. İki günde bir güzelce artar inşallah. Sen takip et tahlille
Tebrik ederimKızlar Hepinizden ALLAH'IM RAZI OLSUN.
SONUÇ POZITIF ÇIKMIŞ.
ŞOKU ATLATAMIYORUM.
Eki Görüntüle 3098838
Sağol canım Allah razı olsunTebrik ederim canım, sağ salim kucağına almağı nasip etsin rabbimPeki değerin kaça düştüyünde hamile kaldın onu ölçtürdün mü?
Teşekkür ederimTebrik ederim
Ben geçen ay baktırdım 33 çıktı, dostinex kullandım bu defa baktırdığımda 1,56 olmuşdu çok düşmüş değerim bence, yeniden yükselir mi acabasende hamilelik var zaten ilacı bıraksın bence, prolaktinin zaten hamilelikde yükselir. Bence doktoruna git, o daha iyi bilirSağol canım Allah razı olsun
Son adetimin 2. Günü 46 çıkmıştı, doxtinex kullandim 4 adet, şişe de 8 tane vardı, 4. Hapı cuma günü kullandım. Tekrar prolaktin baktirmadim. Adetin 3. Günü bakilacakti.
Yarın erken uyanabilirsem gidip prolaktine baktirayim bende merak ettim.
Doxtinex Hamileliği öğrenir öğrenmez bırakilmaliymis zaten. Adet günüm geçsin öyle gidecem canım, 2 gün sonra aynı saatte yine kandan gebelik tahlili vereyim, doktora gitsem de bunu yapacak şimdi, ve folik asite başlayacam bugünBen geçen ay baktırdım 33 çıktı, dostinex kullandım bu defa baktırdığımda 1,56 olmuşdu çok düşmüş değerim bence, yeniden yükselir mi acabasende hamilelik var zaten ilacı bıraksın bence, prolaktinin zaten hamilelikde yükselir. Bence doktoruna git, o daha iyi bilir
Canim sen hamilesin hayirli olsun saglikla al kucagina. Benimde gecen ay prolaktinim 26ydi doktor ilac kullanacaksin koruncaksin demisti asla hamile kalamazsin böyle dedi bende kizdim ne ilac kullandim nede baska bisey. Senin prolaktin bir sefer mi yuksek cikmisti1 saat önce uyandim, hemen test yaptım, idrar testim böyle çıktı, sonra hemen kan tahliline gittim, 2 saate cikar. Inşallah pozitif gelir Yarabbim Kalbim; GÜM GÜM GÜM
Eki Görüntüle 3098664
Canim belkide senin hamilelikten yukseldi prolaktin değerinDoxtinex Hamileliği öğrenir öğrenmez bırakilmaliymis zaten. Adet günüm geçsin öyle gidecem canım, 2 gün sonra aynı saatte yine kandan gebelik tahlili vereyim, doktora gitsem de bunu yapacak şimdi, ve folik asite başlayacam bugün
Hemde erken döllenme olmus minnakta annesi hemen belli etmis kendiniKızlar Hepinizden ALLAH'IM RAZI OLSUN.
SONUÇ POZITIF ÇIKMIŞ.
ŞOKU ATLATAMIYORUM.
Eki Görüntüle 3098838
Sağol canım Allah razı olsun,Canim sen hamilesin hayirli olsun saglikla al kucagina. Benimde gecen ay prolaktinim 26ydi doktor ilac kullanacaksin koruncaksin demisti asla hamile kalamazsin böyle dedi bende kizdim ne ilac kullandim nede baska bisey. Senin prolaktin bir sefer mi yuksek cikmisti
Ok canim geçen ay adetliyken test yaptırdım, adetin 5 yada 6 . Gunu ultrasondan da batırdım kucucuktu yumurtam.Canim belkide senin hamilelikten yukseldi prolaktin değerin
Çok teşekkürler ederim canım benim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSizi gebelik topiklerinden hatırlıyorum. Çok çok mutlu oldum sağlıkla alın kucağınıza
Rabbim ol desin olmayacak şey yok sağlıkla devam etsin inşallahKızlar Hepinizden ALLAH'IM RAZI OLSUN.
SONUÇ POZITIF ÇIKMIŞ.
ŞOKU ATLATAMIYORUM.
Eki Görüntüle 3098838
3 ay önce 16ydi gecen ay 25 kusurlerde cikti. Ozaman şey yapayim bu ay erken yumurtlama gördüm yarin degerlerime tekrar baktirayim. Suan 6. Günüm yumurtlama sonrasi ve sanirim prolaktin artiyor cunku goguslerim sizlama yapiyor.Sağol canım Allah razı olsun,
Ben kullanırken korunmadim, banada hamile kalamazsin dedi. Ama 6 yıl sonra ilk defa pozitif gördüm.
İlk defa bukadar yuksekti. Ama diğer değerler de hep sinirdaydi. Yani hiç bir zaman 2-3 fln değildi, 20 - 27 arasiydi. Ve o yüzden hamile kalamamisim.
Kesinlikle doxtinex kullanmalısın. Bazı doktorlar 15 e bile doxtinex yazıyorlar ve bence en doğrusunu yapıyorlar. Çünkü bazı bünyelere o değer çak fazla geliyor, vücut kendini hamile zannediyor ve gebelik oluşmuyor.