Doxtinex sonrası idrar testim

Amin canım ben hiç test falan yaptırmadım aslında değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum ocak ayınca 2. gebeliğimi öğrenmiştim ama 17 haftalıkken suyum geldiği için almak zorunda kaldılar şimdi içim bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor önümüzdeki ay bende gidio bi değerlerime baktırmak istiyorum aslında ama senin adına gerçekten çok sevindim iki gün sonra tekrar kan verip artışlarını takip et inşallah güzel artışların olur

Tebrik ederim canım, sağ salim kucağına almağı nasip etsin rabbimPeki değerin kaça düştüyünde hamile kaldın onu ölçtürdün mü?

Allah'ın izni ile sağlıklı bir hamileliğin olacak canım için huzurlu olsun. Tahlillerini kesinlikle yaptır, doktorunu iyi seç, baştan savma doktorlarla vakit geçirme.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Duaların için Allah razı olsun

Tebrik ederim canım, sağ salim kucağına almağı nasip etsin rabbimPeki değerin kaça düştüyünde hamile kaldın onu ölçtürdün mü?
Sağol canım Allah razı olsun
Son adetimin 2. Günü 46 çıkmıştı, doxtinex kullandim 4 adet, şişe de 8 tane vardı, 4. Hapı cuma günü kullandım. Tekrar prolaktin baktirmadim. Adetin 3. Günü bakilacakti.
Yarın erken uyanabilirsem gidip prolaktine baktirayim bende merak ettim.

Ben geçen ay baktırdım 33 çıktı, dostinex kullandım bu defa baktırdığımda 1,56 olmuşdu çok düşmüş değerim bence, yeniden yükselir mi acabasende hamilelik var zaten ilacı bıraksın bence, prolaktinin zaten hamilelikde yükselir. Bence doktoruna git, o daha iyi bilir

Doxtinex Hamileliği öğrenir öğrenmez bırakilmaliymis zaten. Adet günüm geçsin öyle gidecem canım, 2 gün sonra aynı saatte yine kandan gebelik tahlili vereyim, doktora gitsem de bunu yapacak şimdi, ve folik asite başlayacam bugün

1 saat önce uyandim, hemen test yaptım, idrar testim böyle çıktı, sonra hemen kan tahliline gittim, 2 saate cikar. Inşallah pozitif gelir Yarabbim Kalbim; GÜM GÜM GÜM
Eki Görüntüle 3098664
Canim sen hamilesin hayirli olsun saglikla al kucagina. Benimde gecen ay prolaktinim 26ydi doktor ilac kullanacaksin koruncaksin demisti asla hamile kalamazsin böyle dedi bende kizdim ne ilac kullandim nede baska bisey. Senin prolaktin bir sefer mi yuksek cikmisti

Canim belkide senin hamilelikten yukseldi prolaktin değerin

Sağol canım Allah razı olsun,
Ben kullanırken korunmadim, banada hamile kalamazsin dedi. Ama 6 yıl sonra ilk defa pozitif gördüm.
İlk defa bukadar yuksekti. Ama diğer değerler de hep sinirdaydi. Yani hiç bir zaman 2-3 fln değildi, 20 - 27 arasiydi. Ve o yüzden hamile kalamamisim.
Kesinlikle doxtinex kullanmalısın. Bazı doktorlar 15 e bile doxtinex yazıyorlar ve bence en doğrusunu yapıyorlar. Çünkü bazı bünyelere o değer çak fazla geliyor, vücut kendini hamile zannediyor ve gebelik oluşmuyor.

3 ay önce 16ydi gecen ay 25 kusurlerde cikti. Ozaman şey yapayim bu ay erken yumurtlama gördüm yarin degerlerime tekrar baktirayim. Suan 6. Günüm yumurtlama sonrasi ve sanirim prolaktin artiyor cunku goguslerim sizlama yapiyor.

Bu arada İnanki senin testine niyeyse seni tanimiyorum hic topiklerde denk gelmedik ama cok sevindim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…