Doxtinex sonrası idrar testim

Kizlar hepinize iyi akşamlar.
Ben 5-6 yıldır hamile kalmak için savaşıyorum. Hiç pozitifi yakalayamadım. 2 kere aşılama - 1 kere Tüp bebek denemesi yaptım, sonuçlar hep negatif.
Bu ay adetliyken yine hormon tahlillerini yaptım, prolaktin 46 ilk defa bunkadar yüksekti. Önceleri sınırı geçmemiş oluyordu ama yine yüksekti.

Velhasıl kelam ben bu ay 5 günde 1 tane doxtinex icitim. Ve adete 4 günüm var. Gebelik testim bu şekilde çıktı. Öğlen idarari ile yaptım.

Öğrenmek istediğim doxtinex kist yaparmi? Doxtinex yalancı pozitif gösterir mi? Kist oluşmuşsa gebelik testimde çizgi çıkmış olabilir mi?
Testi yaptığım andan itibaren panik atak hastası gibi davranıyorum. Çok garip bir haldeyim. Yardımcı olun lütfen.

Eki Görüntüle 3098467
Ayşee daha bugün baktım sana, bir gelişme var mı acaba diye. İnşallah hayırlı haberdir. Ben de Dostinex kullandığımda bir arkadaşımla konuşmuştum. Hemen takip eden ay hamile kalmış o. İki yaşına girecek oğlu. İnşallah kan sonucun da destekler. Bayağı pozitif duruyor 😍

Ayşee daha bugün baktım sana, bir gelişme var mı acaba diye. İnşallah hayırlı haberdir. Ben de Dostinex kullandığımda bir arkadaşımla konuşmuştum. Hemen takip eden ay hamile kalmış o. İki yaşına girecek oğlu. İnşallah kan sonucun da destekler. Bayağı pozitif duruyor 😍
Gerçekten mi, içine mi doğdu da baktın🥰 inşallah pozitiftir, Allah razı olsun birtanem.🌹🥰

Kizlar hepinize teker teker teşekkür ederim🌹🌹🌹
Yarın olumlu yada olumsuz buraya yazacağım 👋🥰

Gerçekten mi, içine mi doğdu da baktın🥰 inşallah pozitiftir, Allah razı olsun birtanem.🌹🥰
Yaa inşallah öyle olmuştur 😍 Birden aklıma geldi, sonra bir baktım en son aylar önce yazmışsın. Gece konunu görünce ben bile heyecanlandım
Yok canım bizim aciller nerdeyse ölümcüle yakın durum olmadıkça içeri almıyor, bide hala antijen istiyorlar. Burası KIBRIS 😊
Ama özel hastanede durum ne bilmiyorum.
Evet, yazdıktan sonra aklıma geldi Kıbrıs. Burada da ancak özellerde çıkar 1-2 saatte zaten. Devlet bekletirdi

Gittin mi tahlile?
1 saat önce uyandim, hemen test yaptım, idrar testim böyle çıktı, sonra hemen kan tahliline gittim, 2 saate cikar. Inşallah pozitif gelir Yarabbim 🙏🙏🙏 Kalbim; GÜM GÜM GÜM 🙊
20220718_105451.jpg

1 saat önce uyandim, hemen test yaptım, idrar testim böyle çıktı, sonra hemen kan tahliline gittim, 2 saate cikar. Inşallah pozitif gelir Yarabbim 🙏🙏🙏 Kalbim; GÜM GÜM GÜM 🙊
Eki Görüntüle 3098664
Rabbimin hikmetinden sual olmaz , anne ben burdayım diyor mercimek :) güzel haberlerle gelin inşallah :KK200:

Rabbimin hikmetinden sual olmaz , anne ben burdayım diyor mercimek :) güzel haberlerle gelin inşallah :KK200:
Allah'ım kimseye evlat hasretini bu kadar uzun yaşatmasın inşallah 🙏
Kan testimin pozitif çıkacak olma ihtimali bile başımı döndürüyor, hastaneden o gelecek olan mesaja nasıl bakacam bilmiyorum🤔
inşallah güzel haber verebilirim. AMIN 🤲🤲🤲

Allah'ım kimseye evlat hasretini bu kadar uzun yaşatmasın inşallah 🙏
Kan testimin pozitif çıkacak olma ihtimali bile başımı döndürüyor, hastaneden o gelecek olan mesaja nasıl bakacam bilmiyorum🤔
inşallah güzel haber verebilirim. AMIN 🤲🤲🤲
Dualarım sizinle, rabbim nasip etsin inşallah :KK36:

Eki Görüntüle 3098664
Canım merhaba konuyu baştan sona okudum ben bile heyecan yaptım 2. gebeliğimi bende bu testle öğrenmiştim bu test beni hiç yanıltmadı kuruma çizgisi bile çıkmamıştı negatifken ☺️ Yok mu hbr hala hastaneden sanırım hepimiz senin sonucu bekliyoruz sabırsızlıkla 😁

Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim darısı benim gibi bebiş bekleyenlerin başına 😁
Allah'ım çok bekletmeden versin inşallah.
Canim brnim prolaktin 15- 20 -25 fln oluyordu ama doktor bişey yazmadı hiç. Bence vücudum o değeri bile çok görüyordu. Bünyeden bünyeye fark ediyor. Bence prolaktin en büyük sebepti, keşke o değeri sıfıra düşürmüş olsaydım 6 yılım hamile kalma çabasıyla geçti, hicbirseyden zevk almadım, doktorlar hiç birşeyin yok herşeyin normal dedi, ama prolaktin değerim hiç bir zaman çok düşük değildi.
Ve 1 ay doxtinex (4 adet) içtim hamile kalmışım.

X