- 17 Ağustos 2015
- 602
- 396
- 36
-
- Konu Sahibi nurlucennet
Kromozon sonuçları 3hafta sonra cıktı yoksa dogdugu gun dktrlar down sendromu dedıler bıze yoksa insan inanmak istemıo işteKalp, dolaşım rahatsizligi çok sık oluyor. Tedavisi var bunların, üzülmeyin de 20 gün sonra mı Anladınız? Doğduğu zaman anlamadı mi Kimse? Evde doğdu varsayiyorum
Aslında zor sayılmaz. 6 ay bulantım oldu. Onun dışında bişi olmadı. Bebek hareketlerı azdı ama ve nedense 9 ay boyunca ben cok mutsuz ve agrasıftımhamilelikte nasıldı? zor mu geçmişti hamileliğiniz
nerden uydurdunuz bunu anlamadım.Test sonuçları asla normal çıkamaz.
Bu Dru ve hastaneyi derhal mahkemeye verin.
Ense normal olamaz ve bunu göremeyen biri doktor olamaz.
Tazminat alın en azından.
Uzun, sağlıklı bir ömür dilerim.
o zaman bebeğiniz takip ediliyor ve tedavisi de yapılıyor..Troıdı takıp altında hap kullanıyoruz kalbıde takıp altında 3 damarı acık kılo alımı önemlıymış.ne zekası ne de fızıkı olarak gerıkalsın istemıyorum
troid bezleri bizimde başımıza geldi ilaç kullanıyorlar 3 yada 4 yaşın akadar sonra düzeliyor allahın izniyle.kalbindede delik vardır kapanır inşallah çok geçmiş olsun.Şu anda kalbınde sorun var ayrıca trıod bezlerı çalışmıyor. O kadar üzgünüm kı. Bızı neyın bekledıgını de bılmıyorum. Fızyoterapıyle hızlı gelişim saglanabılıyormuş. Merak ettıgım devletten mı destek alcaz yoksa kendımiz mı özel uzman bulcaz
Ikisi test pozitif çıkmıştır, ileri prenatal teşhisi için mutlaka biyopsi veya amniyosentezle kromozom tesbiti yapılmaliydi. Kaynak götüm değil, ukala dumbelegi. Belki senin de çalışma tarzın böyledir. Eğer bir jinekologsan tuuu senin suratına. Ortalığı velveleye vermek saniyorsan bunu, senin gibi drun ağzını burnunu kirip, dişlerini kirip dokup eline verdiğinde bir hasta velvele nedir o zaman görürsün.nerden uydurdunuz bunu anlamadım.
ikili teste ve üçlü test tarama testidir, risk oranı belirtir ve konu sahibinin risk oranı da normal çıkmış olabilir.
kesinlikle bulunacak diye bir şey yok.
amniyosentez kesin sonuç belirtir.
bilmeden fikir sahibi olmak ve ortalığı velveleye vermek bu oluyor sanırım.
Üniversiteye gidip, iş hayatında başarılı mi Oluyorlar?sevgili konu sahibi Allah bebeğinizi bağışlasın.
üzülmeyin doğru adımlarla down sendromlular gayet üniversiteyi bitirip iş hayatında filan olabiliyorlar.
tiroid ve kalbi için düzenli kontroldeymişsiniz zaten.
doktorunuza danışarak bebeği doğru zamanlarda fizyoterapi ve eğitime başlatabilirsiniz.
burda down sendromlu anneler var, fikir alışverişi yaparsınız.
Merhaba benim de tam 10 tane down sendromlu çocuğum var ve hepsi birbirinden tatlı çok seviyorum onları :)Arkadaslar yenı bebegım oldu 20 gunluk down sendromu oldugunu ögrendık. Hem cok üzgünüm hemde bi çıkmazdaym ne yapmam gerekiyor nerden başlıcam erkn egıtıme baslamk çok önemlıymış. Tecrubelı annelerden fıkır ve moral istıyorum.
Bu ne ya? Bu mu yardimci olmak bu mu bir şeyler bilmek?Ikisi test pozitif çıkmıştır, ileri prenatal teşhisi için mutlaka biyopsi veya amniyosentezle kromozom tesbiti yapılmaliydi. Kaynak götüm değil, ukala dumbelegi. Belki senin de çalışma tarzın böyledir. Eğer bir jinekologsan tuuu senin suratına. Ortalığı velveleye vermek saniyorsan bunu, senin gibi drun ağzını burnunu kirip, dişlerini kirip dokup eline verdiğinde bir hasta velvele nedir o zaman görürsün.
Sonra doktora şiddet var deniyor gel de şiddet uygulama. Gel de bir bok bilmeden ahkam kesene kufretme.