Çocuk Hastalıkları down sendromlu bebek anneleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Test sonuçları asla normal çıkamaz.
Bu Dru ve hastaneyi derhal mahkemeye verin.
Ense normal olamaz ve bunu göremeyen biri doktor olamaz.
Tazminat alın en azından.
Uzun, sağlıklı bir ömür dilerim.
nerden uydurdunuz bunu anlamadım.
ikili teste ve üçlü test tarama testidir, risk oranı belirtir ve konu sahibinin risk oranı da normal çıkmış olabilir.
kesinlikle bulunacak diye bir şey yok.
amniyosentez kesin sonuç belirtir.
bilmeden fikir sahibi olmak ve ortalığı velveleye vermek bu oluyor sanırım.

sevgili konu sahibi Allah bebeğinizi bağışlasın.
üzülmeyin doğru adımlarla down sendromlular gayet üniversiteyi bitirip iş hayatında filan olabiliyorlar.
tiroid ve kalbi için düzenli kontroldeymişsiniz zaten.
doktorunuza danışarak bebeği doğru zamanlarda fizyoterapi ve eğitime başlatabilirsiniz.
burda down sendromlu anneler var, fikir alışverişi yaparsınız.

hayırlı olsun canım bebeğin hastalık değil farklılık gercekten down sendromu ev icinde onu hastaymıs gibi büyütmezseniz cok dısarıya donuk cekinmeyen bir cocuk olur liseede okurken bir arkadasım oyleydi ve harika iletisim kuruyordu

Troıdı takıp altında hap kullanıyoruz kalbıde takıp altında 3 damarı acık kılo alımı önemlıymış.ne zekası ne de fızıkı olarak gerıkalsın istemıyorum
o zaman bebeğiniz takip ediliyor ve tedavisi de yapılıyor..
lütfen o siteyi okuyun..ilk zamanlarda nasıl hiseetiğinizle ve olacaklarla ilgili yazıyor..kabullenmeme durumu,inkar,isyan etme gibi birçok şey doğduğunda olabiliyormuş..
geri kalmak değil elbet herkes çocuğu için en iyisini ister ama sizin evladınız farklı bir çocuk olacak..gelişimi diğer çocuklardan daha farklı seyredecek ..
ama gelişimi ve hayattaki başırısı size bağlı..sizin onu sevmenize ve desteklemenize..kendi hayatı olabilir,meslek sahibi olup ,çalışab,l,r de...ama en önemlisi hayatta mutlu olması..
bence şu aşamada zaten doktor kontrolündeymiş herşey,yapacağınız tek şey,diğer bebekler gibi onu sevmeniz..ve bence kendiniz için de destek almalısınız..

troid bezleri bizimde başımıza geldi ilaç kullanıyorlar 3 yada 4 yaşın akadar sonra düzeliyor allahın izniyle.kalbindede delik vardır kapanır inşallah çok geçmiş olsun.

Ikisi test pozitif çıkmıştır, ileri prenatal teşhisi için mutlaka biyopsi veya amniyosentezle kromozom tesbiti yapılmaliydi. Kaynak götüm değil, ukala dumbelegi. Belki senin de çalışma tarzın böyledir. Eğer bir jinekologsan tuuu senin suratına. Ortalığı velveleye vermek saniyorsan bunu, senin gibi drun ağzını burnunu kirip, dişlerini kirip dokup eline verdiğinde bir hasta velvele nedir o zaman görürsün.
Sonra doktora şiddet var deniyor gel de şiddet uygulama. Gel de bir bok bilmeden ahkam kesene kufretme.

Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin down sendromu olan çocuklarda kalp rahatsızlıgı %45 oluyor diye biliyorum anne karnındada anlaşılamayan durumlar var herşey yoluna girecektir ögrenilir siz kormayın paniklemeyin öncelikle çocuk hastanesinden sağlık raporu aliyorsunuz sonra rehperlik araştirma merkezi çocugunuza nasıl eğitim verilmesi gerektiği ile ilgili bir rapor vericek sonra okul araştırın bulunduğunuz yerde gidin bakın görün nasıl bir yer olduğunu devlet aylik 8 saat egitim veriyor servis kapınızdan alip ders bitince kapınıza getiriyor öncelikle bebişiniz çok küçük en erken 2 aylık biliyorum ama bu çocugunuzun durumuylada alakalı dr karar vericektir.

Üniversiteye gidip, iş hayatında başarılı mi Oluyorlar?
Seni Dr sandım. Ya burası kadinlar kulubu değil kadinlar hamamı, senden de ancak natır olur. Bir de yorumunu beğenen ler olmuş. Sana 1 onlara 2

Ayy daraldim. Deactivated olsun hesabım.
Dayanamiciim artık.
Boşuna yalvarmayin, Kararim kesin.
Silin izlerimi buradan ya. Bir utanç vesilesi burda yorum sahibi olmak.

Allah bagislasin bebegini canim. Allah uzun omurler versin. Suan bebegin daha 20 gunluk senin sevgine ilgine ihtiyacı var. Eminim cok zor gunler geciriyorsun ama insan basina gelmeyince anlayamiyor iste. Sunu unutma bebegin hasta degil o farkli ozel bir bebek daha fazla ilgi sefkat bekliyor anneciginden.

Neolur üzülmeyin, hepumiz sınanıyoruz birşekilde. Ne söylense size boş gelecek simdi biliyorum. O nedenle söyle yapin böyle yapin niye öyle olmadi vs bu tarz konusmayacagım.

Bir downlu teyzesiyim :) henüz yürüyemiyirdu egitime basladiginda. Simdi lise 3 te teyzeleri :)

Cok akıllıdir benim kızım. Öyle tertipli düzenlidir ki parfümünün yeri degisse bilir sıpa :))) coookk süslüdür birdee :)

Ayrica inanamazsınız cogumuzun yapamadigini yapar, sır tutar. Vursanız agzından laf alamazsınız.

Ablam ve enistem kavga esip evden uzaklastirma almisti enistw bey.
Sonrasında eve donmek için yalvarmisti ablama ve ablam y3genime sormustu kızım ne yapalım diye.

Unutmam ve hala şaşirirım cevabına.
Sen bilirsin annecim, siz böyle olsanızda bizi hep seveceginizi biliyorum ama seni birdaha uzmesine katlanamam. Karar senin...

GÜZEL KIZIM BENIM, Tatlı çekik gozüm :)
Hersey egitimde bitiyor ve onun size ihtiyacı var. Yalnız degilsiniz

Merhaba benim de tam 10 tane down sendromlu çocuğum var ve hepsi birbirinden tatlı çok seviyorum onları :)

Erken eğitim ile down lu çocuklar bir çok şeyi basarip sizi cok şaşırtacak şeyler yapabiliyorlar. Bebeği biz daha 20 günlük ve siz bilinçli bir annesiniz. O yüzden 5.aydan itibaren bence eğitime başlayabilirsiniz. Bunun için önce devletin araştırma hastanelerinin birinden tıbbi tanılama raporu çıkartip sonra da rehberlik araştırma merkezlerinden eğitsel tanılama raporu alıp eğitime başlayabilirsiniz.

Devletin özel eğitim sınıfları, eğitim uygulama okulları var onlar 4 yaştan itibaren alıyor tabii anasınıfı varsa okulda. Rehabilitasyon Merkezleri de var ancak çoğu ticarethaneye döndüğü için özel eğitim öğretmeni olan ve işinin ehli olanları bulmaya çalışın iyi araştırın.

Nerede yaşıyorsunuz?

Bu arada benimle özelden de iletisime geçebilirsiniz yardimci olurum. Devlete bağlı bir özel eğitim okulunda psikolojik danışmanım.

Ünv yi bitirip iş bulanlar var.
Birisi de benim cekik gözümün okul arkadası. Tv de çıkmıştı başarı öyküsü :)) birisi de şuam bir devlet dairesinde çalışıyor canım Boray cım )
Veeee bir de ünlü bayan var. Yabancı filmlerde oynuyor. Adı aklımda olsa keşke :)
Ornekleri cok yeter ki uzerine duşulsün.

Hatta benim cekik gozüm neredeyse downlu bir milli yüzucü olacaktı fakat kiz oldugu icin biraz ortamdan korktuk ve devam etmesine izin verilmedi :)
Allah korusun...

Sagolun arkadaslar. Öncelıklı ılk şoku atlattım zor oldu ama. Kızımı elbette cok sevıyorum. Ama keske bööyle olmasaydı. Hoş beterın beterı var yogun bakım unıtesınde ne bebekler gördüm. Allah aılelerıne sabır versın. Bı yerden başlıcaz artık çocugumun en ii egıtımı alması için. Allah bıze onu verdi vardı demekkı bi hikmeti..

Bu ne ya? Bu mu yardimci olmak bu mu bir şeyler bilmek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…