- 24 Nisan 2013
- 139
- 82
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
10 gün önce yeğenim dünyaya geldi. Malesef yüzümüz bir kere gülemeden doktorun söylediklerini duyduk. Hamilelik boyunca risk görülmemesine rağmen, doğdugu gün çocuk doktoru down sendromundan şüphelendi, vucudunda hiiçbir belirti göremediğini sadece yüz olarak olabilir dedi. Daha sonra anne ve babaya çok benzediğini gördüler. Yinede dogumdan birgun sonra bebekten kan alındı vev kromozom testine gönderildi. Sonuç down çıktı. Dün farklı bir doktora gittiğimizde hiçbirşey olmadıgını söyledi ve çok hareketli oldugunu çok saglıklı oldugunu söyledi. Şimdi bu testlerin 2 ay sonrasında yapılmasını gerektiğini söyleyenler var, dünkü doktorda bu şekilde söledi. Sizce bu testin/sonucun yanlış çıkma ihtimali var mıdır, aha önce bunu yaşayanlar var mı? Doktorun dediği gibi 2 ay sonra mı yapılmalı?
Yardımınızı beklerim arkadaşlar..![]()
Merhabalar. Benim de 2 yaşında Down sendromlu bir oğlum var. Hamilelikte hiçbir belirti ve risk görülmemişti. Doğduktan 4 gün sonra Downlu olduğunu öğrendim. Biz de kan verdik. 10-15 güne çıktı test sonucu. Kromozom testi sonucu çocuğun genleriyle ilgili olduğundan 2-3 ay sonra yaptırdığınızda farklı bir sonuç çıkmaz. Genler ana rahminde oluşur ve ömür boyu öyle devam eder. Oğlumla doğum hikayemi yazdığım bir blog var. Aynı yollardan geçiyoruz hepimiz belki okumak size umut verir: http://sutanne.kadinlarkulubu.com.tr/search/label/Down Sendromu
Üzülmemek elde degıl ama aştım bunu. Önemlı olan kızım benım için su an da. Tecrubelı annelerden akıl istıyorum.
Cevap yazmanıza inanın cok sevındım. Tecrubeli bırınden bılgi fıkır destek almak çok degerli benım için. Kendimi cok yalnız hissediyorum. SiZ ne zamn ögrenmıştınız hamıleykn mı yoksa dogunca mı. Benı neler beklıo şu an 1 aylık
öylede böylede onlar bizim canımız rabbimin bize hediyesiYoo benm testler hep normaldı ense kalınlıgı falan. Dogduktan sonra ortaya çıktı