Down sendrom riski. Lütfen yardım edin.

Hepsi doğru çıkmıyor bazıları para almak için böyle şeyler söylüyor bana da dediler amniyosentez en kesin çözüm ben onu bile yaptırmadım benim doğum kontrolün hepsi özelde oldu para almak için benden yaptıklarını hissettim başka hastaneye gittim sonra hiçbir şey olmadı çocuk sapasağlam şimdi bir doktora bağımlı kalınmamalı başka bir seçeneğin daha olmalı

slm ikili testim riskli çıktı biokimya 1\220 kombine risk 1\1377 doktorum amniyosentez önerdi öncesinde ayrıntılı ultrason istedi ayrıntılı ultrasona gittik 400 lira muayne ücreti kalbinde 0.9 mm perimembranöz vsd var buda riski arttıroyor denildi tabi bu süreçde perişan haldeyiz....bi sürü doktora gittik vs filan en sonunda ne olursa olsun aldırmıycağız dedik ve amniyosentez kan testi filan yaptırmadık allaha tevekkül edip bekledik dua ettik sadece...oğlumuz doğdu haftasında sağlıklı çok şükürhiç bir proplem yok. DEMEM O Kİ BU TARAMA TESTLERİ SIKINTIDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL YAPTIRMAYIN!!!!

BÖYLE BİR SÜREÇ YAŞIYORSANIZ SIKILMAYIN...BU SÜREÇİ ÇOK DERİN YAŞADIĞIM İÇİN Bİ TAKIM BİLGİLERE SAHİP OLDUM EĞER SORMAK İSTEDİĞİNİZ AKLINIZA TAKILAN BİŞEY VARSA BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…