12 haftalık hamileyim. Ve 2li tarama testinde doktorum bana down sendromu riski var ama net değil dedi. Yaşım henüz 28 ve 1 bebeğimi erken doğumdan ötürü kaybettim.
Age risk : 1: 768
Biochemical trisomy 21 risk : 1:120
Combined trisomy 21 risk : 1:623
2li kan testi verirken doktor kontrolünde ultrasonda bebeğin şimdilik sağlıklı olduğu ve burnu vs oluştuğunu söyledi.
NT : 1.3 olduğunu söyledi....
2li kan testi sonucundaki konuşmamız beni ve eşimi ciddi anlamda endişelendirdi. Bu konuda bilgili olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi. Şimdiden teşekkür ediyorum...
Aynı zamanda trombosit hastası olduğum için kan sulandırıcı 2 adet iğne kullanıyorum. Biri 3günde 1 diyeri hergün olmak üzere12 haftalık hamileyim. Ve 2li tarama testinde doktorum bana down sendromu riski var ama net değil dedi. Yaşım henüz 28 ve 1 bebeğimi erken doğumdan ötürü kaybettim.
2li kan testi verirken doktor kontrolünde ultrasonda bebeğin şimdilik sağlıklı olduğu ve burnu vs oluştuğunu söyledi.
2li kan testi sonucundaki konuşmamız beni ve eşimi ciddi anlamda endişelendirdi. Bu konuda bilgili olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi. Şimdiden teşekkür ediyorum...
4li tarama yı bekleyelim ordada yüksek çıkarsa eğer sıvı alalım dedi. Kullandığım ilaçlarda etki edebilir kanısındayım aslında. Kendi doktorum çok büyük bir risk değil rahat ol dedi ama ben yinede rahat olamıyorum.Kanda genetik tarama testi yaptırın. Risk orada da yüksek çıkarsa amniyosentez yaptırırsınız. Doktorunuz ne yapmanız gerektiği konusunda sizi yönlendirmedi mi?
Kullandığınız hiçbir ilaç sonuçları etkilemez4li tarama yı bekleyelim ordada yüksek çıkarsa eğer sıvı alalım dedi. Kullandığım ilaçlarda etki edebilir kanısındayım aslında. Kendi doktorum çok büyük bir risk değil rahat ol dedi ama ben yinede rahat olamıyorum.
Resim sizde görüldüğü acaba kan testinde tüm bilgiler mevcut olması gerekiyorPappa ve beta mom değerleriniz nedir? Ayrıca doktorunuzun dediği gibi risk var ama bu risk herkeste var ve sizin riskiniz yüksek değil
Diğer başlıkta gördüm değerleri..beta yüksek çıktığı için biyokimyasal yani kan değeriniz riskli çıkmış.pappa normal seviyelerde.doktorunuzun dediği gibi 4 lü taramayı bekleyin.beklemek istemiyorsanız ki bu zor gerçekten anne kanından alınan prena testler var ondan yaptırabilirsiniz.ama bir şey çıkacağını sanmıyorumResim sizde görüldüğü acaba kan testinde tüm bilgiler mevcut olması gerekiyor
Aynı zamanda trombosit hastası olduğum için kan sulandırıcı 2 adet iğne kullanıyorum. Biri 3günde 1 diyeri hergün olmak üzere
Merhaba, anneden koldan kan alınarak yapılan kan testleri var, %100’e yakın sonuç veriyor, isterseniz amniyosentez öncesi bu Nifty/fetal dna testlerinden yaptırın, hem içiniz rahat eder hem de riskli bir işlem değil.12 haftalık hamileyim. Ve 2li tarama testinde doktorum bana down sendromu riski var ama net değil dedi. Yaşım henüz 28 ve 1 bebeğimi erken doğumdan ötürü kaybettim.
Arkadaşım bu süreci yaşadı detay detay herşeyi yazdı kızı oldu down sendromlu ama dünya tatlısı instagramdan takip etmenizi tavsiye ederim en azından böyle bi durum varsa bile üzülmeden geçirirsiniz ( kromozom_martısı ) bence bi girin bakın12 haftalık hamileyim. Ve 2li tarama testinde doktorum bana down sendromu riski var ama net değil dedi. Yaşım henüz 28 ve 1 bebeğimi erken doğumdan ötürü kaybettim.
Herseyi yazdi derken bu forumda mi yazdi,okumak isterim hikayesini.Arkadaşım bu süreci yaşadı detay detay herşeyi yazdı kızı oldu down sendromlu ama dünya tatlısı instagramdan takip etmenizi tavsiye ederim en azından böyle bi durum varsa bile üzülmeden geçirirsiniz ( kromozom_martısı ) bence bi girin bakın
Hayır instagramda yazdı hamilelik sürecini bi doktorun aldır öbürünün aldırma dediğini herşeyiHerseyi yazdi derken bu forumda mi yazdi,okumak isterim hikayesini.
Ben takip ediyorum arkadasi 2 yildir da. Kizina da hayranim bir gun gormesem özlüyorum melegimi. Haziran annelerinden tanidim onu faceden. Hatta hikaye kitabini da aldim imzaliHayır instagramda yazdı hamilelik sürecini bi doktorun aldır öbürünün aldırma dediğini herşeyi
Ben takip ediyorum arkadasi 2 yildir da. Kizina da hayranim bir gun gormesem özlüyorum melegimi. Haziran annelerinden tanidim onu faceden. Hatta hikaye kitabini da aldim imzalikizima her gun okuyorum farkli farkli seneryolarla kombinliyerek heheh.
Ama hikayesini nasil kacirmisim ki. Bir daha bakim,eski gönderilerde mi aramaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?