Dövme Dövmemi sevmedim çok mutsuzum n'apıcam?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Yok cnm ızmirde herkesin tercih ettiği bir yer yapanıda herkes tanıyor ben krem sürerken soyuldu bazı yerler erken soyulan yerler silik oldu. Bu sefer de oraya gidiorm ama başka biri düzeltecek.

yok be canım harika olmuş inan bana!!
güle güle kullan.kötü görünse bi hata olsa söylerdim ama yok!:asigim:

Aslında ben ilk görüşte beğenmiştim. 7 dakika sürmesi beni şaşırtmadı. Abim dövme işiyle uğraşıyor o nedenle süreler konusunda fikir yürütmek kolay oluyor bu arada resim koyarak paylaşacağım bir dövmem var benim de :) 5 saatte tamamlanmıştı.

Kızlar son resimlerini ekleyeceğim. Kabuk tuttuğu için ilk gün resimleri kötüymüş şimdi bir koluma bakıorm bir oraya bu kadar mı değişim olur. Gerçekten bir dövmenin güzelleşmesi için oturmasını beklemek gerekmiş.

Kızlar dövmeme aşık oldum. Bu kadar beğenebilirim bir dövmeyi tam iyileştikten sonra resim ekleyeceğim. Rötuş için gitmiştim bugün takip eden arkadaşlar bilir ama dövmem yeniden yapıldı. Beyaz renkte eklendi kalınlaştırıldı mükemmel yazıldı. Şuan krem sürüp hep ıslak kalması için streç filmle sardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…