Dövme Dövmem :))))

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
1 saat önce yaptırdığım dövmem :))
Taksimde Yarım Elma'ya yaptırdım.
Çok beğendim çok güzel oldu :KK16:

Eklentiler

• $DSCF2644.jpg
    $DSCF2644.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 833
Son düzenleme:
çookkkkkkkkkkkkkkk beğendimmm keşke eşim izin verse ben de yaptırcam hemende olmuoooo çok beğendim çokkk

güle güle kullan:) sıkılma inşallah:)
ya hazır sen varken sorayım bende ensemin sol altına renksiz sadece isim yazdırmayı düşünüyorum:
1- ortalama fiyatı ne kadardır?
2- çok ama çok şiddetli bir ağrı var mı?

çookkkkkkkkkkkkkkk beğendimmm keşke eşim izin verse ben de yaptırcam hemende olmuoooo çok beğendim çokkk
Teşekkür ederim :)) bir yolunu bulun izini alın çünkü keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum:))
güle güle kullan:) sıkılma inşallah:)
ya hazır sen varken sorayım bende ensemin sol altına renksiz sadece isim yazdırmayı düşünüyorum:
1- ortalama fiyatı ne kadardır?
2- çok ama çok şiddetli bir ağrı var mı?

Teşekkür ederim canım sıkılmam diye düşünüyorum çünkü çok beğendim çok isteyerek yaptırdım:)) Fiyatı 100 tl fln tutar belki yada daha az.Çünkü benimkisi 200 tl tuttu. Ve hiç acımadı.O kadar çok abartıyorlar ki acıyor duramıyorsun diye ama nasıl anlatsam sinek ısırığı gibi bir acı oluyo o kadar.Bir süre sonra da alışıyosun hiç acımamaya başlıyor:)) Az önce sızlıyordu ama şimdi o bile kalmadı.

Çok hoş olmuş Estrella
Ben de yakında yaptıracağım 2 tane
Seninki de büyükmüş baya yapılışı ne kadar sürdü?

teşekkürler ya yurtdışındayken bir arkadaşım bacağının arka kısmına yıldız yaptırmıştı ve elimi tutmuştu yapılırken, elimi sıkmaktan morartmıştı ama baldır üstü olduğu içindi sanırım :) abdest oluyor diye biliyorum sadece acı çektirdiği için haram diye biliyorum çünkü deri altına jerk ediliyor? di mi:)

Kızlar ben zaten bir kaç haftadır sadece dövme konusuna odaklandığım için iyice araştırdım.Şöyle diyim size.Dövmeyi derinin üstüne yapmıyorlar derinin altına yapıyorlar bizde abdest alırken derinin altını değil üstünü ıslatıyoruz.Böyle olduğu içinde abdestle bir alakası olmuyor. :))

bunu araştıracm eğer oyleyse geçici yerine kalıcı yaptıracm :)

teşekkürler ya yurtdışındayken bir arkadaşım bacağının arka kısmına yıldız yaptırmıştı ve elimi tutmuştu yapılırken, elimi sıkmaktan morartmıştı ama baldır üstü olduğu içindi sanırım :) abdest oluyor diye biliyorum sadece acı çektirdiği için haram diye biliyorum çünkü deri altına jerk ediliyor? di mi:)
Arkadaşını anlamış değilim benim canımın çok tatlı olmasına rağmen hiç acımadı.Baldır üstü olması daha iyi.Çünkü kemiğin olduğu yer daha fazla acır genelde.Evet bunu da biliyorum bedene 'acı' verildiği için günah ama benim bedenimin acıdığı da söylenemez:))
İnsanların hevesini kırmaya çalışmakta üstünüze yok yani
Estrella zaten bu konuya önem veriosa gerekli araştırmayı yapıp karar vermiştir
Belki konu sahibi inançsız nerden biliosunuz?
Daha güle güle kullan demeden vaaz verenleri anlamıyorum
Canım sağol böyle insanlar her yerde karşımıza çıkabiliyor.
Bu konu hakkında bilgi sahibi olmadan,araştırmadan kulaktan dolma şeylerle karşımıza geçip konuşabiliyorlar.
Ama he diip geçmek gerek çünkü ben biliyorum sonuçta neyin olup olmadığını :))

bunu araştıracm eğer oyleyse geçici yerine kalıcı yaptıracm :)

Öyle canım araştır sor istediğin yere. :)

Ben çok sevdiğim bi anime karakterini renkli yaptıracağım
Baya büyük olacak o
Bir de sevdiğim bi müzik grubunun amblemi

İlk dediğin güzel ama ikinciside güzel aslında sevdiğin grubun amblemi sonuçta ama neyse amblemi görmeden bir şey demiyim. :)
Yükleyebilir misin fotoğrafı varsa.

"İğreti saç takana da, taktırana da, bedene dövme yapana da, yaptırana da Allah (c.c) lânet etsin!"

Sonrada eklemişti:

"Biliyorsunuz ki ahirete dünya malı ile gidilmez. Peki dövme dünya malı değil midir?? Ahirette yapılıyor mu? Hayır ahirette yapılmıyor. Yani dünya malıdır.

Peki kalıcı dövmeyi yaptırdınız. Öyleyse dövme kalıcı olduğundan dolayı sonsuza dek vücudunuzda kalacak. Yani ahirette de. Buna göre ahirete dünya malı ile girmiş olacaksınız. Yani günah işlemiş olacaksınız. Haliyle dövme yaptırmak günah oluyor."
Teşekkür ederim arkadaşım bizi bilgilendirdiğin için ama beden benim bedenim günah benim günahım. :))
Yüklerim canım
Amblem bu

darkthrone666.jpg
Canım sen neyi bekliyorsun?
Çok beğendim hemen yaptırmalısın bence :))

Canım sen neyi bekliyorsun?
Çok beğendim hemen yaptırmalısın bence :))

Çok sevindim beğenmene :KK69:
Tam dövmelik bi amblem piercingimi yaptırdığım yere sordum 150ye yaparım dedi
Normal dimi fiyatı?
Bu resimden biraz daha büyük yaparım tam belirgin olması için dedi
Tam omzuma yaptırmayı düşünüyorum

Çok sevindim beğenmene :KK69:
Tam dövmelik bi amblem piercingimi yaptırdığım yere sordum 150ye yaparım dedi
Normal dimi fiyatı?
Bu resimden biraz daha büyük yaparım tam belirgin olması için dedi
Tam omzuma yaptırmayı düşünüyorum

Evet ve yaptırdığına da değecek bir dövme:)
150 mi? Şaka gibi. :)
Benimkisi 200 tuttu ve seninkinden daha kolay yapılan bir türde.Seninkisinde daha bir uğraş gerekiyor gibi.
Ama semtten kaynaklı belkide benimkinin fiyatı taksim ya sonuçta.
Sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun canım?

Ben İzmir'deyim
Ama yakın bi zamanda Ankara'ya gideceğim
İzmir'de Zencifre adlı bi mekan var orda yaptırırım heralde
Bikaç hafta içinde yaptıramazsam Ankara'da bi yer bakacağım artık

X