Dövme dövme yaptırmak istiyorum çok acıyor mu ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

askimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
110
53
38
arkadaşlar bende bileğimin yan tarafına kızımın ismini yazdırmak istiyorum ama çok acıyacak diye cesaret edemiyorum bu konuda bilgi verebilir misiniz ?????

arkadaşlar bende bileğimin yan tarafına kızımın ismini yazdırmak istiyorum ama çok acıyacak diye cesaret edemiyorum bu konuda bilgi verebilir misiniz ?????

Acı genel olarak kişinin kendisiyle ilgili. Acı eşiğiniz düşükse, normal bir insanda acımayan yerler sizde acıyabilir. Benim kollarımın iç kısımlarında da var, normalde acıyan yerlerdir hatta dövmecim bile "acıyacak hazır ol" dedi, ben uyukluyordum neredeyse yapılırken, o derece acımadı :)

Genel prensip kemiğe yakın ve/veya ince derinin olduğu yerlerin daha çok acıyacağıdır.

bence de . benim ağrı eşiğim çok düşüktür aslında ama ağda kadar canımı yakmadı ben de bileğime kızım ve oğlumun ismini yazdırdım

bu kadar düşündüğüne değmez bir isimin yazılması 10 dakika sürmez acıyana kadar biter zaten yaptır yani ben ilk yaptırdığımda 16 yaşındaydım düşün artık

Ben de hep yaptırmak istiyorum, hep aynı soruyu soruyorum, ve hep aynı şeyi söylüyorlar.
"Acımayacak, sızlar en fazla, dayanılmayacak bir şey olmadığını görünce, ikincisini de isteyeceksin."

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…