Selam kızlar, çok uzun zamandır yazmıyordum, size dövme simdirme sürecimi anlatayım 2009 da gögsüme dövme yaptırdım, 6 adet martı boynuma kadar serpilmiş şekilde. Cahillik işte. Dövme sildirmeye karar verdim 13.02.2014 de ilk seansımı yaptırdım, 2014 yılımda 4 seans yaptırdım gölge şeklinde kalmıştı, sonra 3 yıl o gölgeyle dolaştım ortalarda bir türlü gidemedim, daha sonra 2017 yılında 2 seans yaptırdım toplamda 6 senasta bayağı azaldı, bu seansların tümünü maya estetikte yaptırdım doktorum nazan karakuştu, sonra nazan hanım ayrıldı oradan bende gitmedim zaten çok silik belli belirsiz birşey vardı dikkatle bakınca görülüyordu bir seans daha biryerde yapayım dedim Clinimed nişantaşında da son seansı yaptırdım, silinmesinide çok beğenmişlerdi şuan hiçbirşey kalmadı, yazın bronzlaştığımda hiçbirşey görünmedi şuanda hiçbirşey yok kesinlikle bende işe yaradı. Size tavsiyem benim gibi seansları uzatmayın toplamda 7 seans yaptırdım ama süreç çok uzadı ve ara verdiğim için maliyet çoğaldı, toplamda sürdüğüm kremler dahil 1500 tl vermiş oldum. Çok şükür kurtuldum