Arkadaşlar öncelikle yazmamdaki neden benim başıma gelenleri yaşamamanız
Bende kolum Çİçek dövmesi yaptırdım ancak aradan 5 ay geçtikten sonra sildirmek istedim , ancak tabi herşeyde aceleci olduğum gibi dövmemi yaptırmada acele karar verdiğim gibi sildirirken de acele ettim ve sonuçlarına hala katlanıyorum.
Psikolojim inanılmaz bozuk. Sildirdiğim yer güya beşiktaşta bir tıp merkezi (isim vermicem çünkü hala dava edip etmiceğim konusunda kararsızım ) kullandıkları lazer ise kesinlikle dövme sildirmede kullanılan lazer değil kullandıkları lazer sadece ndyag lazer olup damarsal lezyonların tedavisinde kullanılmakta bunu insanların dövmesini silerken kullanıyorlar benim kolum şu anda bildiğiniz yanık ve keloid çok kötü bir duygu anlatamam , şu anda keloid tedavisi görüyorum vede franksiyonel ve c02 yaptırıyorum karboksitrerapi ve mezoterapide planladı doktor bana maliyeti 10000 tl yi bulacak gibi zaten bisürü krem parası verdim almadığım krem kalmadı contractubex, kudret nar yağı, ozon yağı, salyangoz kremi, lavanta yağı, ceviz yağı, temetex kullandım rengi açılsın diye başka, vich bir kaç ürününü kullandım,bepanten kaç kutu bitirdim hatırlamıyorum bile, silverdin kullandım.. hala contractubexe devem ediyorum arkadaşlar birde kesinlikle dalinin pişik kremini öneririm çok yumuşatıyor zate içinde çinko var cilde çok iyi geliyor kesinlikle pişik önleyici krem bebeklerin kullandığı öneririm.
Şimdi sizlere tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle dövme sildirme lazerinin Qswitch özellikli olması şart yoksa ciddi yanık ve skar veya keloid durumları ile karşılasırsınız dövme sildireceğiniz paranın kat be kat fazlasını keloid tedavisinde harcarsınız haberiniz olsun benim nacizane görüşlerimi dikkate alırsanız sevinirim demekki neymiş dövme sildirirken kesinlikle qswitch özellikli olması lazım , kullanıcağınız krem de bu durumda bepanten yeterli olur ancak keloid oluşmuş arkadaşlar contractubexe devam edin mutlaka işe yarıyor en azından rengini açıyor