Sivilceli Ciltler Dove Sabun...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
Kızlar merhaba ,

şu çenemde çıkıp duran sivilcelerden son 4-5 aydır çekiyorum valla :KK43: la roche posaydan tutun da en iyi yıkama jellerini aldım kremlerini aldım doktora gittim falan , neyse
artık umudu iyice kesmiştim , birde pahalı biliyorsunuz o tarz jeller..
tabiiki faydalarını gördüm görmedim değil ama tamamende geçirmediler , geçen yıkama jelim bitince ve paramda çok olmayınca maalesef , gidip dove sabun aldım marketten.şu mavi beyaz klasik olanını.

yıkarken yalnız köpürtüp 1-2 dk beklettim yüzümde 2-3 gündür bununla yıkıyorum sadece , çenemdeki çıkmak üzere olan sivilceleri kuruttu şimdide iyice sönmek üzere kabarıklığı , ya çok şaşırdım bu sabundan hiç beklemezdim şimdi düşünüyorum açıkcası 25-30 lira veripte aldığım jellerden 1,5 liralik sabun daha iyi çıktı yaa:uhm::uhm:

hiç deneyipte memnun olan varmı sizlerden ???

Ben kullandım canım, memnunda kaldım. Ama işte geçici ve süreklilik arzettiği için devam edemedim. :-) Paylaşımın için teşekkür ederim.

bende cildime çok önem veren insanlardanım ve cildime verdiğim parayada hiç acımam yeterki ii gelsin.bugune kadar kullanmadığım sabun ve jel ürünler kalmamıstır en pahalılarını bile denedim kesin çözüm yok sadece anladığım 15 yada 30 tl verip aldığım yüzyıkama jellerinin dove dan farkı olmadığı denedim çünkü hiç farkı yok o yüzden bende hep dove kullanıyorum buarada cildim yağlı.

X