- Konu Sahibi yoknedemek
-
Ben aldım,kullanıyorum 3-4 aydır. Saçım kuruyken maşa yapacağımda her tutama birkaç kez sıkıp elimle yediriyorum, birkaç saniye bekliyorum kuruması için. Sonra maşa yapıyorum,yumuşacık oluyor, aynı zamanda pırıl pırıl parlıyor. Saçlarım normalde dalgalı,sert ve kabarık;bundan kullandığımda ehlileşiyorlar. Geçenlerde bir ara BİM'de 4.99 liraya satılıyordu.
bende bimden 3.95e almıştım 2 kullanımda bile hemen etkisini gösterdi çok memnun kaldım hatta bazen maşa yaptığımda kuru saça bile sıktığım oldu o dahada iyi yaptı
bende dove ısıdan koruyucu sprey aldım dün itibarıyla kullanmaya başladım ancak burdakinden farklı benimki beyaz renkli.önceikle kokusuna hayran kaldım ve evet etkisini gördüm.güzel bi ürün.4 tl den bahsediyorsunuz ama ben sanki 9 tl gibi bi fiyata aldım :S bi karşıklık var ama anlayamadım.
bende dove ısıdan koruyucu sprey aldım dün itibarıyla kullanmaya başladım ancak burdakinden farklı benimki beyaz renkli.önceikle kokusuna hayran kaldım ve evet etkisini gördüm.güzel bi ürün.4 tl den bahsediyorsunuz ama ben sanki 9 tl gibi bi fiyata aldım :S bi karşıklık var ama anlayamadım.
cnm bim de indirimde olan turucu şişe. onu kullandım ve çok memnun kaldım. ancak senin aldığın dove un yeni ürünü. bende onu aldım geçen gün. ama kullanmak daha nasip olmadı. deneyince etkisini yzrm. bide bişey sorucam kızlar. ben düzleştirmekten çok korkuyorum saçlarım çok inc telli. bişey yapmasam bile uçlarında boya olduğu için ( hala kurtulamadım kestiriyorum devamlı) kırımasında korkuyorum. maşa çok kırmıyoru. düzleştiricideki koruyucuğulu nedir sizcee
hala var mıdır ki bimde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?