• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Dove Isıdan Koruyucu Sprey

Ben aldım,kullanıyorum 3-4 aydır. Saçım kuruyken maşa yapacağımda her tutama birkaç kez sıkıp elimle yediriyorum, birkaç saniye bekliyorum kuruması için. Sonra maşa yapıyorum,yumuşacık oluyor, aynı zamanda pırıl pırıl parlıyor. Saçlarım normalde dalgalı,sert ve kabarık;bundan kullandığımda ehlileşiyorlar. Geçenlerde bir ara BİM'de 4.99 liraya satılıyordu.

bn de BİM'den 4,99 tlye aldm henüz kullanmadm ama kuruyken saçımın ucuna sıktm denemelik,yağlandırcak gibi görünmüyor ayrıca kokusu da çok hoş ona bayıldm.bn normalde sürekli maşa yapıyorm we saçlarm baya inceldi we azaldı o yüzden korunmaya ihtiyaçları war.banyodan sonra saçım nemliyken avonun durulanmayan saç bakım kremini sürüyorm biraz kuruttuktan sonra bunu sıkıp maşa yapmayı denicem,çok daha iyi olacakmş gibi gelio.aslnda kullanmadan yorum yazanlara kızarm ama bu kez bn de öle yaptm,kullandıktan sonra da mutlaka yazıcam :kedi:kaydirigubbakcemile2a.s.

ya herkes memnun şu spreyden bir benmi beğenmedim yav ben hiç beğenmedim saçlarımı iğrenç yaptı yapış yapış maşa iğrenç oldu saçımda

bende bimden 3.95e almıştım 2 kullanımda bile hemen etkisini gösterdi çok memnun kaldım hatta bazen maşa yaptığımda kuru saça bile sıktığım oldu o dahada iyi yaptı:32:

bende dove ısıdan koruyucu sprey aldım dün itibarıyla kullanmaya başladım ancak burdakinden farklı benimki beyaz renkli.önceikle kokusuna hayran kaldım ve evet etkisini gördüm.güzel bi ürün.4 tl den bahsediyorsunuz ama ben sanki 9 tl gibi bi fiyata aldım :S bi karşıklık var ama anlayamadım.

bende dove ısıdan koruyucu sprey aldım dün itibarıyla kullanmaya başladım ancak burdakinden farklı benimki beyaz renkli.önceikle kokusuna hayran kaldım ve evet etkisini gördüm.güzel bi ürün.4 tl den bahsediyorsunuz ama ben sanki 9 tl gibi bi fiyata aldım :S bi karşıklık var ama anlayamadım.

bimden öle almıslar sanırsm bn qecen qun baktm ama qöremedm

ben dove un saç için ısısdan koruyucu nemlendirici şampunanaı kullandım ve hiç işe yaramıo sadece kokusu hoşuma gitti:61:

Bence gayet başarılı bir ürün . Ben sadece spreyini kullanmama rağmen memnunum ve benim saçlarım çıt kırıldım ince telli ve zayıflardır onları bile koruduysa :) Tavsiyemdir.

merhaba arkadaslar bende bugün aldım spreylini bimde indirimde suan 3,95 tl kacırmayın bence almak isteynler normalde 9.10 tl :27:

Bende bu ürünü denemek istiyorum..indirimli fiyatı çok makul denemeye değer ama dove ürünlerine fazla güvenemiyorum işte...:26:

cnm bim de indirimde olan turucu şişe. onu kullandım ve çok memnun kaldım. ancak senin aldığın dove un yeni ürünü. bende onu aldım geçen gün. ama kullanmak daha nasip olmadı. deneyince etkisini yzrm. bide bişey sorucam kızlar. ben düzleştirmekten çok korkuyorum saçlarım çok inc telli. bişey yapmasam bile uçlarında boya olduğu için ( hala kurtulamadım kestiriyorum devamlı) kırımasında korkuyorum. maşa çok kırmıyoru. düzleştiricideki koruyucuğulu nedir sizcee

cnm bim de indirimde olan turucu şişe. onu kullandım ve çok memnun kaldım. ancak senin aldığın dove un yeni ürünü. bende onu aldım geçen gün. ama kullanmak daha nasip olmadı. deneyince etkisini yzrm. bide bişey sorucam kızlar. ben düzleştirmekten çok korkuyorum saçlarım çok inc telli. bişey yapmasam bile uçlarında boya olduğu için ( hala kurtulamadım kestiriyorum devamlı) kırımasında korkuyorum. maşa çok kırmıyoru. düzleştiricideki koruyucuğulu nedir sizcee

hala var mıdır ki bimde:26:

bende kullanıyorum braun es2 ile düslestiriyorum saçlarımı gayet güzel bir yan etkisi yok kalın telli saçlarım ama kırıkta yok. memnunum açıkçası

dışından bakınca pek etkiliymiş gibi görünmüyor ama uzun süredir aklımı kucalayan bir üründü. kullanıp da memnun kalmayan yok gibi görünüyor:) en kısa zamanda ben de deneyeceğim. 2 günde bir maşa yaptığım için saçlarım göz göre göre mahvoluyor :84:

Back