- Konu Sahibi yoknedemek
bende bugün aldım ..yazılanları okudum ama yeni bir ürün olduğu için ilk yazanlarda etkilerini yeni görmeye başlamıştır sanırım..nasıl?memnun kalan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sonunda çok pahalı koruyucu ürünleri internetten sipariş etmemize ve milyonlarca lira dökmemize gerek kalmadı.Dove ısı ile şekillendirmede koruyuculuk sağlayan serisini çıkardı ve bende hemen şekillendirme öncesi kullanılan spreyini aldım.İnanılmaz güzel bir ürün gerçekten saçın etrafını sardığını hissedebiliyorsunuz kokusu çok güzel saçın daha kolay şekil almasını sağlıyor parlaklık veriyor kısacası istediğimiz herşeyi sunuyor.Üstelik sadece 8,25 tl.Hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.opuyorumnanaktan
güzel cnm fena değil giibi ama yeni başladım..biraz kullanayım paylarşırım fikrimi..
bunu nası kullanıyosunuz ıslak saça mı sıkılıyo.. yoksa düzleştirmeden önce sıkıp hemen düzleştirip yada maşalıyosunuz.. yada düzleştirip maşaladıktasn sonra mı sıkıyosunuzz..
Canım tabiki düzleştiriciden önce kullanılıyor. Adı üstünde ısıdan koruyucu sprey.
Nemli saça sıkılıyor, sonra düzleştirici ya da maşa kullanıyorsun.
Ben ilk aldığımda saçımı kurutmadan önce sıkmıştım saçımı iğrenç yaptı bir türlü kurutamadım çok şaşırmıştım:1shok:
Maşadan önce kullanınca memnun kaldım o yüzdn normalde kullanmıyorum, maşa yapacaksam kuru saça sıkıyorum.:hulya:
bende alıcam sorun şu saçlarıma düzleştirince boya açılıo sanki akıo qibi napıcam bunu kullansam mı acaba