• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Dove Isıdan Koruyucu Sprey

bende bugün aldım ..yazılanları okudum ama yeni bir ürün olduğu için ilk yazanlarda etkilerini yeni görmeye başlamıştır sanırım..nasıl?memnun kalan varmı?

Arkadaşlar sonunda çok pahalı koruyucu ürünleri internetten sipariş etmemize ve milyonlarca lira dökmemize gerek kalmadı.Dove ısı ile şekillendirmede koruyuculuk sağlayan serisini çıkardı ve bende hemen şekillendirme öncesi kullanılan spreyini aldım.İnanılmaz güzel bir ürün gerçekten saçın etrafını sardığını hissedebiliyorsunuz kokusu çok güzel saçın daha kolay şekil almasını sağlıyor parlaklık veriyor kısacası istediğimiz herşeyi sunuyor.Üstelik sadece 8,25 tl.Hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.opuyorumnanaktan

arkadaşa katılıyorum bende şampuanıda var yıkarken bile saçın serumla kalandığını hissediyorsun
bende işe yaradı ısıtıcı kullananlara tavsiyem

acaba ben de alsam mı maşa düzleştirici falan iyice kurutuyo. ama dove yağlandırıyo diye düşünüyorum biraz terddütlüyüm dove konusunda

kullanan arkadaşla rişe yarıyomu nekadar faydalı oluyor yazarlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan

ben aldıydım geçen.saçlarımı yumuşacık yaptı ve gercekten güzel kokuyor.yeni duş almışta çıkıyomuş gibi:1closedeyes:

Kullanıp da memnun kalan varmı diye defalarca soranlar olmuş arkadaşlar memnun kalmasam bu başlığı açmazdım zaten :)...Saçlarınız çok fazla ıslakken sıkmamalısınız bunun haricinde köklerine sıkmamalısınız ve de herşeyin fazlası zarardır aşırıya kaçmamalısınız.
Ürünün bir özelliği de saça verdiğiniz şeklin kalıcı olması adına biraz sertleştiriyor böylece maşa sonrasında 10 kilo spreye ihtiyaç duymuyorsunuz ben düzleştirici sonrasında saçımı fırçalıyorum o sertlik hissinden eser kalmıyor açıkcası....Saçınızı 230 derece ısıya kadar koruduğunu iddia eden bir ürün ve bence kesinlikle etkili

bunu nası kullanıyosunuz ıslak saça mı sıkılıyo.. yoksa düzleştirmeden önce sıkıp hemen düzleştirip yada maşalıyosunuz.. yada düzleştirip maşaladıktasn sonra mı sıkıyosunuzz..

bunu nası kullanıyosunuz ıslak saça mı sıkılıyo.. yoksa düzleştirmeden önce sıkıp hemen düzleştirip yada maşalıyosunuz.. yada düzleştirip maşaladıktasn sonra mı sıkıyosunuzz..

Canım tabiki düzleştiriciden önce kullanılıyor. Adı üstünde ısıdan koruyucu sprey.
Nemli saça sıkılıyor, sonra düzleştirici ya da maşa kullanıyorsun.
Ben ilk aldığımda saçımı kurutmadan önce sıkmıştım saçımı iğrenç yaptı bir türlü kurutamadım çok şaşırmıştım:1shok:
Maşadan önce kullanınca memnun kaldım o yüzdn normalde kullanmıyorum, maşa yapacaksam kuru saça sıkıyorum.:hulya:

bu bakım kremini sürdükten sonra kurumasını bekliyoruz sanırım maşa ve düzleştirici ıslak saça yapılmaz çünkü değilmi? :)

Canım tabiki düzleştiriciden önce kullanılıyor. Adı üstünde ısıdan koruyucu sprey.
Nemli saça sıkılıyor, sonra düzleştirici ya da maşa kullanıyorsun.
Ben ilk aldığımda saçımı kurutmadan önce sıkmıştım saçımı iğrenç yaptı bir türlü kurutamadım çok şaşırmıştım:1shok:
Maşadan önce kullanınca memnun kaldım o yüzdn normalde kullanmıyorum, maşa yapacaksam kuru saça sıkıyorum.:hulya:

bende alıcam sorun şu saçlarıma düzleştirince boya açılıo sanki akıo qibi napıcam bunu kullansam mı acaba

mutlaka işe yarıyor olmalı,çünkü içinde silikon var.birçok şampuan markasında olduğu gibi.saç diplerine kullanmayın çünkü silikon saç diplerini tıkar uzamasını geciktirir.

bu yüzden ben silikonsuz şampuanlar kullanıyorum,ama fön maşa yapmadan önce sadece uçlarına silikonlu koruyucular kullanıyorum

Dün aldım ben bundaaan :icecream: Kokusunu cok beğendm ama dha kullanmadm netten bir araştrma yapayım ddm ve buradaki yorumları okuyunca braz aklm karıştıı :uhm: Bni ikna edecek birileri yokmuuu :roflol: Yksa geri vereceğim. Ama sactan saca göre deişir bnce yada beğenmeyenler yanlış kullanmlta olablr İnsanız snucta :D

Ben aldım,kullanıyorum 3-4 aydır. Saçım kuruyken maşa yapacağımda her tutama birkaç kez sıkıp elimle yediriyorum, birkaç saniye bekliyorum kuruması için. Sonra maşa yapıyorum,yumuşacık oluyor, aynı zamanda pırıl pırıl parlıyor. Saçlarım normalde dalgalı,sert ve kabarık;bundan kullandığımda ehlileşiyorlar. Geçenlerde bir ara BİM'de 4.99 liraya satılıyordu.

Back