Saç Şekillendiriciler Dove Isıdan Koruyucu Sprey

slm kızlar bende bugun aldım bı marketten haftasonu ındırımı wardı.5 tl ye aldım daha denemedım. saçı sertlestırıyomu

bende merak edıyorum saclarım zaten yıpranmıs sırf yıpranmıs sac goruntusunden nefret ettıgım ıcın duzlestırıcı aldım onuda 4 defa uyguladım cok yıprattı kullananlar paylasmaya devam etsın

Saçı biraz sertleştiriyor aslında.Ama koruduğu kesin 230 dereceye kadar etkili olduğu yazıyor.ıçinde silikon olduğu için almaktan vazgeçen arkadaşa sesleniyorum saçlarına yüksek dozda ısı verirken tedirgin olmuyorsun silikondan mı oluyorsun bunu da anlamıyorum...Ben fazlasıyla memnunum

bnde dün aldım 9.5 tlye sertleştirdiği doğru yalnız bnm takıldığım nokta saça sıktıktan sonra kurumasını bekliyormuyuz yoksa kurumadan mı düzleştiriyoruz

Ben düzleşrici kullanmıyorum sadece banyodan sonra saçlarımı kurutuyorum, kendi düz zaten.
Yıllardır bitkisel ürünler kullanıyorum, saç derim temizlenmiştir diye düşünüyorum o yüzden tekrar silikonla kaplansın istemiyorum saçım.
Dediğiniz gibi ısıya karşı etkiliyse saçı bir tabaka ile kaplıyordur ve bu da zamanla saçın hava alamamasına dolayısyla daha çok dökülmesine denen olabilir.
Bence sürekli kullanmayın. Ben de saçlarımı yapacağım zamanlarda kullanmak için kenara atmayı düşünüyorum. Şimdiye kadarki yorumlar hep olumlu sanırım.

Saçlarımı çok sık şekillendirmem ısıyla zaten o yüzden sadece şekillendirme öncesinde kullanıyorum.Köklere temas ettirmeden sıkıyorum.Bu arada sıktıktan sonra kurumadan ısı uygulanmamalı.Kuruması çok hızlı oluyor zaten.

Anladım canım diplere sıkılmadığından sorun olmaz heralde.
Ben de merak ediyorum denk gelirse alıcam.

bende bu ürünü almak istiyorum çok olumlu yorumlar yapıyosunuz daha da merak ettim şimdi ama bulamıyorum yaa şampuanı ve saç kremini buldum ama spreyi bulamadım yaa

Merakımdan aldım bu spreyi banyodan sonra kurutmadan önce ıslakken sıktım saçlarıma.
İğrenç yaptı saçlarımı ya sanki 1 kutu briyantin sürmüş gibiydim.
Bir daha kullanmaya cesaret edemeyeceğim heralde.
Böyle bir etki gören var mı?:gitme:

yarın alıp deneyeceğim kızlar ki bi çok ürünü deneyen biri olarak yorumlarımı yaparım zemuszemus

vallaha benımkını brıyantınlı gıbı degılde bıldıgın sac spreyı kullanmıs gıbı taş gıbın nnnn yaptıkaydirigubbakcemile3

bu üRünü bı kez kuLLanmıs bı aRkim var... bana sıktıktan sonra sacının pLastık qbı kokTunu soLedi ve kuLLanmayı bıRakmıs ...

bende kullanıyorum çok memnunum çünkü benm saçlarım püskül gibi bide kabarık hemn yatıştırıyo hemde yumaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…