• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Dove Isıdan Koruyucu Sprey

yoknedemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
175
0
96
41
Tekirdağ
Arkadaşlar sonunda çok pahalı koruyucu ürünleri internetten sipariş etmemize ve milyonlarca lira dökmemize gerek kalmadı.Dove ısı ile şekillendirmede koruyuculuk sağlayan serisini çıkardı ve bende hemen şekillendirme öncesi kullanılan spreyini aldım.İnanılmaz güzel bir ürün gerçekten saçın etrafını sardığını hissedebiliyorsunuz kokusu çok güzel saçın daha kolay şekil almasını sağlıyor parlaklık veriyor kısacası istediğimiz herşeyi sunuyor.Üstelik sadece 8,25 tl.Hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.opuyorumnanaktan

işe yarıyosa en kısa sürede alıcam ya :)
maşa yapsak mesela kalıcı olmasını da sağlar mı ki...

Kesinlikle işe yarıyor ve maşanın kalıcı olmasına da etki ediyor.Tavsiye ediyorum.Sonuçta fiyatı da çok uygun denemekle bi şey kaybetmezsiniz.

canım bi fotosunu ekleyebilir misn ya da adını tam yazar mısın ürünün. almaya gidicem de bulamam diye :)

Cnm resmini bulamadım yeni bir ürün ama turuncu renkli bi şişede.Zaten dove ısıdan koruyucu sprey dersen turuncu bir şişede gösterirler sana

Ok buldum resim
28jyxkp.jpg

Ah saçımızı kurutalım, şekillendirelim derken kullandığımız o aletler ile aslında saçlarımızı mahvediyormuşuz. Diğer ürünlerini beğenmeseniz bile inanın Dove'un ısıya karşı terapi serisini eminim beğeneceksiniz bence mutlaka deneyin. Resmini de ekledim şampuan, saç bakım kremi, saç maskesi birde serumu var. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Bu arada çok aptalca ama ilk rengini ve şeklini beğenip aldığımı itiraf edeyim :kedi:

ben dovenin mavi kutulu yani onarıcı bakı kürünü kullanıyordum şampuan olarata pantane kullanıyordum saçlarım çok güzeldi sanki sarılmuş gibiydi jole falan surmeden şimdi bunlrı aldam kullancam daha ama spreyini görmedi onuda en kısa zamanda alıam

ben glissin pembeini almıştım oda saıcklığa karşı koruyucuydu ama çok yağlndrdı acaba buda yağlndrırmı

Kesinlikle deneyeceğim spreyini. Umarım yağlandırmıyordur.

Ben dün gördüm son 1 tane kalmış tam alacaktım, içeriğine bakayım dedim.
Dimethicone yani silikon içeriyor. İçime simedi almadım.bilmiyorumkismile

Back