- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 43
-
- Konu Sahibi HAMBOSPARA
yerimseniben acil kararmak isteyenlere müjde.. acil düğün cıktı tavsiye üzerine dove bronzlaştırı kremini aldım ve 4 sürmeyle istediğim renge kavuştum ..süper arkadaşlar öle anlık değil yanı yıkanınca cıkmıyo... hem nemlendiri sürmüş oluyosunuz vucudunuza hemde yavaş yavaş bronlaşıyosunuz ben tavsiye ederim .. vaktı olmayanlara hemde ekonomık ben cok memnunum daha 3 günde ...
ben bı kac yıl once bronzlastırıcı krem almıstım ve rezıl oldum arkasanı okumamamısım kremı yuvarlak daırelerde surmustum ve bacaklarım alale berelı olmustu bı daha asla surmem
ben bi ara kullandim ama acemiydim o yuzden cok guzel durdu diyemiycem ama bi suru yazi okudum bununla ilgili ilk kesenelip sonra normal nemlendirici surdukden sonra surulunce daha profesyonel gorunuyomus. ben daha oyle hic denemedim cunku pek rahat etmiyorum kremlerle acikcasi cildimin ustune bisey oturuyomus gibi oluyo.
Canım nemlendiricinin üstüne hemen tatbik edersen etkisi azalır. Su bazlı bir nemlendirici sürmek doğru bir yöntem; fakat emilmesini bekleyip daha sonra bronzlaştırıcıyı sürmen gerekli. Ayrıca bir püf noktası paylaşayım, göz çevrene koyu kıvamlı bir krem ile aynı anda bronzlaştırıcı sürersen çok daha doğal bir etki sağlarsın.normalde göz çevresindeki cilt diğer bölgeler nazaran daha az bronzlşaşır. İşte bu kısma süreceğimiz krem o doğal yapıyı sağlayacaktır.
canım solaryum fiyatları nasıl?ben de düşünüyorum gitmeyi..
Canım eğer doğru şekilde kullanırsan bu ürünler mucizevi bir etki yaratıyorlar. Başta cildin üst katmanının temiz olması, ayrıca ölü tabakalardan kurtulmuş olması lazım. Sıcak bir banyo sırasında cilt yumuşamışken kese uygularsan yumuşak bir yüzey oluşturursun. Aynı işlemi ince dokulu ipek keselerle yüze uygulamakta fayda var. Bilhassa yüzdeki ölü dokular temizlenmezse turuncu lekeler oluşabiliyor, alacalı bir renk çıkıyor ortaya. Uygulanacak yüzeyin tümüne kremi homojen olarak dağıttıktan sonra bazen doğal bronzluktan bile başarılı sonuç alınabilmekte. Tek dez avantajı bazı markaların abartılı turunculuk vermesi ve giysilerde leke bırakması; fakat Dior' u bu ürün grubunda tek geçiyorum.
canım dior'un hangi ürünü? Tam ismini yazar mısın?