Güneş Kremleri Dove Bronzlaştırıcı Kremle Solaryumlu Gibi Olun

Güneş kremleri, bronzlaşma

HAMBOSPARA

gülümse
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
939
153
43
yerimseniben acil kararmak isteyenlere müjde.. acil düğün cıktı tavsiye üzerine dove bronzlaştırı kremini aldım ve 4 sürmeyle istediğim renge kavuştum ..süper arkadaşlar öle anlık değil yanı yıkanınca cıkmıyo... hem nemlendiri sürmüş oluyosunuz vucudunuza hemde yavaş yavaş bronlaşıyosunuz ben tavsiye ederim .. vaktı olmayanlara hemde ekonomık ben cok memnunum daha 3 günde ...

Canım, Ben oldukça beyaz tenliyim ve bronzluğu seven fakat doğal yollarla hayli zor bronzlaşan biriyim, o sebeple piyasadaki pek çok ürün grubunu denedim, alt seviye ürünlerden tut da en yüksek rakamlı markalara kadar. Dove' un bu vücut kremini daha önce kullandım ve açıkcası beni sarmadı, aslında önceleri sürülür sürülmez kısa bir sürede koyulaştırıcı etki göstermesi çok hoşuma gitmişti. İnanılmaz da ucuzdu. Ama ne yazık ki Dove' da diğer pek çok sıradan autobronz gibi feci leke bırakıyor giysilerde ve yıkansa da leke kalıyor. Beyaz deri montumun yakası turuncu ve hiç bir şekilde bu lekeden kurtulamadım:1no2:

ben bı kac yıl once bronzlastırıcı krem almıstım ve rezıl oldum arkasanı okumamamısım kremı yuvarlak daırelerde surmustum ve bacaklarım alale berelı olmustu bı daha asla surmem

ben bı kac yıl once bronzlastırıcı krem almıstım ve rezıl oldum arkasanı okumamamısım kremı yuvarlak daırelerde surmustum ve bacaklarım alale berelı olmustu bı daha asla surmem

Canım eğer doğru şekilde kullanırsan bu ürünler mucizevi bir etki yaratıyorlar. Başta cildin üst katmanının temiz olması, ayrıca ölü tabakalardan kurtulmuş olması lazım. Sıcak bir banyo sırasında cilt yumuşamışken kese uygularsan yumuşak bir yüzey oluşturursun. Aynı işlemi ince dokulu ipek keselerle yüze uygulamakta fayda var. Bilhassa yüzdeki ölü dokular temizlenmezse turuncu lekeler oluşabiliyor, alacalı bir renk çıkıyor ortaya. Uygulanacak yüzeyin tümüne kremi homojen olarak dağıttıktan sonra bazen doğal bronzluktan bile başarılı sonuç alınabilmekte. Tek dez avantajı bazı markaların abartılı turunculuk vermesi ve giysilerde leke bırakması; fakat Dior' u bu ürün grubunda tek geçiyorum.

Arkadaşlar Ben Cok Memnun Kaldim Dewamli Sürerseniz Bence Sorun Yok .. Banyo Yaptim öle Benek Benek Olmadi .. Ama Ellerim Herğün Daha Cok Suyla Temas Ettiği Için Bilekten Aşağisi Beyazladi O ğercek ... Ama Bacaklarimda Yada Diğer Kisimda Sorun Yaşamadim.. Bende Cok Acil Denedim şuan Sürmüyrum Zate Cunku Beyazliği Mi Sewiyorum Ama Havalar Isininca Etek ğiymeye Başlayinca Denemeyi Düşünüyorum Tekrar...

ben bi ara kullandim ama acemiydim o yuzden cok guzel durdu diyemiycem ama bi suru yazi okudum bununla ilgili ilk kesenelip sonra normal nemlendirici surdukden sonra surulunce daha profesyonel gorunuyomus. ben daha oyle hic denemedim cunku pek rahat etmiyorum kremlerle acikcasi cildimin ustune bisey oturuyomus gibi oluyo.

ben de beyaz tenliyim lancome flash bronzer kullandım bi kaç kez,ne olursa olsun truncu bir gorunum oluyor ve lekeli goruntuden kurtulmak mumkun degil hoş degil kısacası

Canım nemlendiricinin üstüne hemen tatbik edersen etkisi azalır. Su bazlı bir nemlendirici sürmek doğru bir yöntem; fakat emilmesini bekleyip daha sonra bronzlaştırıcıyı sürmen gerekli. Ayrıca bir püf noktası paylaşayım, göz çevrene koyu kıvamlı bir krem ile aynı anda bronzlaştırıcı sürersen çok daha doğal bir etki sağlarsın.normalde göz çevresindeki cilt diğer bölgeler nazaran daha az bronzlşaşır. İşte bu kısma süreceğimiz krem o doğal yapıyı sağlayacaktır.

cok ugrasmak istio ya bugun solarium a basladim odaha ii geldi sanki biraz degissin rengim peynir gibi dolasmiyim. bide zaten o kremlerin kokusuda hic hosuma gitmedi en kokusuzunda bile yine biraz koku war gibi. ben bi dergide okumustum kuru bolgelere dizler dirsekler gibi eger nemlendiriciden sonra surersen o o izler olmuomus ama hic denemedim acikcasi

pekii kızlar dove çıkardığı ürün var hem nemlendirio hem bronz bi görünüm elde ediosun onu kallanan varmı aranızda nası bii acaba...

canım solaryum fiyatları nasıl?ben de düşünüyorum gitmeyi..

bende dove aldım ve bronzlaştırıcı olarak hiç memnun kalmadım.nemlendirici olarak kullanıyorum şimdi.
solaryum içinde ben istanbul-ümraniyede bir yere gidiyorum.100 dk 80 ytl paket aldım...

Pek çok ürün kullanmış biri olarak dove güneşsiz ya da hızlı bronzlaşmak için fena değil diyebilirim; fakat su teması ile etkisi bozuluyor, bunu aşmak için her banyoda iyice keselenmeli ki eski bronzluk temizlensin ve beneklenme olmasın. Bir de çok bronz bir hale gelirseniz leke bırakabiliyor giysilerde.

Herkese Tekrar Selam.. Walla Ben Cok Acil Almiştim Bi Düğüne ğitcektim Ve Elbise Ve Beyaz Vuct Cirkin Durmuştu.. Ben 4 Kere Sürdüm Zaman Yoktu Zate Ve Ben Cok Memnun Kaldim .. şu Gercek Eller En Cok Suya ğirdiği Için Eller Bilekten Aşağisi Beyazliyo .. öle Biraz Zor Ama Ben Cok Memnun Kaldim
Ben Bacakta Için Dewam Edicem
Cünkü Her Kil Köku Belli Oluyo Ve Cok Kötu Duruyo .. Memnun Olanda Var Olmayanda...ama Ben Memnunum

merhaba arkadaşlar , bende dove un kremini çok merak ediyordum , hatta dove'a mail atmıştım yüze sürülüyormu diye , çünkü normalde vücut için diye yazıyor , cevap olarak bu ürün yüz için yeterince test edilmedi , ama vücut için rahatlıkla kullanabilirsiniz yazmışlar . bu arada aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşım var kız sürekli bronz tenlidir ve de çok güzel bir bronzlukta , ben hep onu solaryuma gidiyor sanmıştım ama dün konuşma esnasında dove kullandığını yüzünede sürdüğünü ve çok memnun olduğunu söyledi , beyaz gömlek bluz filanda giyiyor ama hiç leke olduğunu görmedim sanırım bende dove alıcam

canım dior'un hangi ürünü? Tam ismini yazar mısın?

lekeli olmaması için bazı küçük ip uçları vereyim .
öncelikle çok kuru cilde sürmemelisiniz. ben de nemlendirici olarak biliyodum ama süperstarın dediği gibi su bazlı bir nemlendiriciden sonra uygulayın böylece cilde eşit dağıtmış olursunuz.
bir de burun kıvrımlarına krem girmemesine dikkat edin. en son elinizde kalan kremi yedirin burun kısmına ve diğer kıvrımlı yerlere. çünkü fazla kaçarsa çok kötü bir görüntü oluşur..
en son işlem bitince ellerinizi hemen yıkayın

Ben iki gündür dove'un brozlaştırıcısını kullanıyorum. Önce bacaklarıma kullandım, 2 günde hoş hafif bir bronzluk verdi. Sonra yüzümede sürmeye karar verdim. Üzerinde vücut için falan yazmıyordu. Bugün onunda ikinci günü, ben memnun kaldım. Yavaş yavaş bronzlaştırdığı için doğal durduğunu düşünüyorum. Avon'un bronzlaştırıcısıda var bende, oda fena değil ama bu daha çok hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…