- 22 Ocak 2008
- 565
- 2
- Konu Sahibi HAMBOSPARA
bende de var açık tenliler için olanı çok bronzlaştırmıyor ama buğday tene çevirdi beni:) tabi etkisi gidiyor çok geçmeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Self Tanner - natural glow, bir de iddialı parlaklık sağlayan shimmer glow' u var yanlış anımsamıyorsam. Yüz için sadece krem olarak üretilmiş, vücutta ise sprey alternatifi mevcuta.s.
Ben iki gündür dove'un brozlaştırıcısını kullanıyorum. Önce bacaklarıma kullandım, 2 günde hoş hafif bir bronzluk verdi. Sonra yüzümede sürmeye karar verdim. Üzerinde vücut için falan yazmıyordu. Bugün onunda ikinci günü, ben memnun kaldım. Yavaş yavaş bronzlaştırdığı için doğal durduğunu düşünüyorum. Avon'un bronzlaştırıcısıda var bende, oda fena değil ama bu daha çok hoşuma gitti...
Son yazdığımı düzeltiyim arkadaşlar..Solaryum planım yattığı için, (güvenemedim)Dün son bi şans vermek istedim kreme ve denedim.
Ama bu sefer çok az sürüp iyice yedirdim, eşit dağıtmaya çalıştım ve bu seferki hoşuma gitti..
Kullanmaya başlayabilirim..
Kullanımı için:
Size tavsiyem çok sürmeyin, yavaş yavaş bronzlaşın. Azar azar sürüp iyicene yedirince bırakın ve sürünce bi iki saat hiçbişey dokundurmayın sürdüğünüz yerlere, kendinizde dokunmayın.
Bunları yaptım ve önceki gibi kötü olmadı iz falan görmedim.
Sormak istediğim br soru var.Solaryuma giren birisi daha sonra peeling yaptırbilirmi?Daha önceden Roacctane kullanmıstım ;aknelerim yuzunden.Şu an solaryuma girmek ıstıyorum da. Belki ileriki zamanlardada peeling düşünebilirım.BilgiSİ yada fikri olan varmı?
Canım eğer doğru şekilde kullanırsan bu ürünler mucizevi bir etki yaratıyorlar. Başta cildin üst katmanının temiz olması, ayrıca ölü tabakalardan kurtulmuş olması lazım. Sıcak bir banyo sırasında cilt yumuşamışken kese uygularsan yumuşak bir yüzey oluşturursun. Aynı işlemi ince dokulu ipek keselerle yüze uygulamakta fayda var. Bilhassa yüzdeki ölü dokular temizlenmezse turuncu lekeler oluşabiliyor, alacalı bir renk çıkıyor ortaya. Uygulanacak yüzeyin tümüne kremi homojen olarak dağıttıktan sonra bazen doğal bronzluktan bile başarılı sonuç alınabilmekte. Tek dez avantajı bazı markaların abartılı turunculuk vermesi ve giysilerde leke bırakması; fakat Dior' u bu ürün grubunda tek geçiyorum.