Güneş Kremleri Dove Bronzlaştırıcı Kremle Solaryumlu Gibi Olun

Güneş kremleri, bronzlaşma
bende de var açık tenliler için olanı çok bronzlaştırmıyor ama buğday tene çevirdi beni:) tabi etkisi gidiyor çok geçmeden

ben de ilk başlarda çok beğenmiştim ama bütün çamaşırlarım leke içinde kaldı
birde bir kaç defa üst üste sürünce yavaş yavaş kabarmaya ve dökülmeye başladı
ama aslında nemlendirme açısından iyi güzelde renk veriyo ama bence otobronz yani otobronzdan bir farkını göremedim
ben bıraktım kullanmayı
kişiden kişiye göre değişir tabiki bu arada

ben solaryuma gitcem

ya ben su sprey olanlar varya bacaklar icin hani dun almak icin gittim bi kere elimin ustune vizlatiyim dedim hicbi bronzluk gormedim ne biliyim sanki hemen o rengi verir diye dusundum neyse almadim tabi,,,ama sabah kalkinca elime bi baktim elim birazcik bronzlasmis acaba bekletilmesimi gerekiyodu...........CADIARZU

Ben iki gündür dove'un brozlaştırıcısını kullanıyorum. Önce bacaklarıma kullandım, 2 günde hoş hafif bir bronzluk verdi. Sonra yüzümede sürmeye karar verdim. Üzerinde vücut için falan yazmıyordu. Bugün onunda ikinci günü, ben memnun kaldım. Yavaş yavaş bronzlaştırdığı için doğal durduğunu düşünüyorum. Avon'un bronzlaştırıcısıda var bende, oda fena değil ama bu daha çok hoşuma gitti...

peki surdukten sonra gunesemi cikman gerekiyo bronzlassin diye....yani surdukten sonra yapman gereken biseyler varmi...........

SAKIN DENEMEYİN ÇOK ZARARLI...........
aslında derimizin bronzlaşması üst derinin zarar görmesi demk
colaydı krem sürmekti bunlar vücudumuza güneşin zararlı ışınlarının maruz kalmasına neden oluyo
kesinlikle zararlı ayrıca çok solaryuma girenlerin de cilt sorunları ile karşılaştığı hatta cilt kanseri oldukları da bilinen bi gerçek ..........
GERİSİ SİZE KALMIŞ fisfisfis

Ben aldım ve bi kere sürdüm şimdi bi kenara attım..yani nemlendirici olarakda kullanılamıyo ki.

Ayrıca ilk sürdüğü gibi hemen etkilemiyo, neyse sabah bi kalktım ne göriyim boynum leke içinde.
Açıkçası ben ürünler hakkında olumsuz şeyler yazıp, insanları etkilemeyi sevmiyorum ama bu üründen cidden memnun kalmadım, yani memnun kalmak için çok dikkatli kullanmak lazımmış...

Bana solaryum yasak gibi bişey ama başka çarem yok gibi...Bundada hayal kırıklığı yaşadım.

Yinede bacaklar için kullanılabilir gibi..

Son yazdığımı düzeltiyim arkadaşlar..Solaryum planım yattığı için, (güvenemedim)Dün son bi şans vermek istedim kreme ve denedim.
Ama bu sefer çok az sürüp iyice yedirdim, eşit dağıtmaya çalıştım ve bu seferki hoşuma gitti..
Kullanmaya başlayabilirim..
Kullanımı için:
Size tavsiyem çok sürmeyin, yavaş yavaş bronzlaşın. Azar azar sürüp iyicene yedirince bırakın ve sürünce bi iki saat hiçbişey dokundurmayın sürdüğünüz yerlere, kendinizde dokunmayın.
Bunları yaptım ve önceki gibi kötü olmadı iz falan görmedim.

Sormak istediğim br soru var.Solaryuma giren birisi daha sonra peeling yaptırbilirmi?Daha önceden Roacctane kullanmıstım ;aknelerim yuzunden.Şu an solaryuma girmek ıstıyorum da. Belki ileriki zamanlardada peeling düşünebilirım.BilgiSİ yada fikri olan varmı?

Son yazdığımı düzeltiyim arkadaşlar..Solaryum planım yattığı için, (güvenemedim)Dün son bi şans vermek istedim kreme ve denedim.
Ama bu sefer çok az sürüp iyice yedirdim, eşit dağıtmaya çalıştım ve bu seferki hoşuma gitti..
Kullanmaya başlayabilirim..
Kullanımı için:
Size tavsiyem çok sürmeyin, yavaş yavaş bronzlaşın. Azar azar sürüp iyicene yedirince bırakın ve sürünce bi iki saat hiçbişey dokundurmayın sürdüğünüz yerlere, kendinizde dokunmayın.
Bunları yaptım ve önceki gibi kötü olmadı iz falan görmedim.

hangisiyle?açıkmı koyumu seninki?

Sormak istediğim br soru var.Solaryuma giren birisi daha sonra peeling yaptırbilirmi?Daha önceden Roacctane kullanmıstım ;aknelerim yuzunden.Şu an solaryuma girmek ıstıyorum da. Belki ileriki zamanlardada peeling düşünebilirım.BilgiSİ yada fikri olan varmı?

ben peeling yaptığımda bronzluğumda gidiyordu sonuçtaölü deriyi atıyor peeling

mrb arkadaşlar yerimsenibenbgn dove brozlaştıcısını aldım ve kullandım suan hcbr gözle görülür brsy yok...:çok üzgünüm:yalnız o kremi sürdükten snra ne kadar süre beklenmeli ?? bunu merak ediyorum..şutarafagittiyardımcı olursanz sevnrm..14şubatta nişanım var ve ozamana kadar bronz bir tene sahip olmam lazım..kaydirigubbakcemile2elbisemn içinde hoş görünmek istiyorum...ve bu ürünün faydasını göremezsm solaryuma giricem her ne kadar korksamda:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ben dovela yavaş yavaş brozlaşmaya başladm bugün 3.gün olmasına rağmen rengim baya değişti yalnz kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum banyo yapnca renginiz açılıyor mu açılıyorsa banyodan sonra kremi tekrar sürünce hemen aynı bronzluğa ulaşılıyor mu yoksa yine bi kaç gün beklemek mi lazm
teşekkürler

Canım eğer doğru şekilde kullanırsan bu ürünler mucizevi bir etki yaratıyorlar. Başta cildin üst katmanının temiz olması, ayrıca ölü tabakalardan kurtulmuş olması lazım. Sıcak bir banyo sırasında cilt yumuşamışken kese uygularsan yumuşak bir yüzey oluşturursun. Aynı işlemi ince dokulu ipek keselerle yüze uygulamakta fayda var. Bilhassa yüzdeki ölü dokular temizlenmezse turuncu lekeler oluşabiliyor, alacalı bir renk çıkıyor ortaya. Uygulanacak yüzeyin tümüne kremi homojen olarak dağıttıktan sonra bazen doğal bronzluktan bile başarılı sonuç alınabilmekte. Tek dez avantajı bazı markaların abartılı turunculuk vermesi ve giysilerde leke bırakması; fakat Dior' u bu ürün grubunda tek geçiyorum.

süperstar anladığım kadarıyla sen bu konuda birsürü ürün kullanmışsın tecrübelisin yani..ben dove u almayı düşünüyorum ama sen leke bırakıyor demişsin.bende clinique in köpük şeklinde olanını kullanmıştım geçen yaz memnun kalmadım leke yapıyo diye bütün iç çamaşırlarım leke oluyodu.bi de okadar para vermiştim.sen dioru önermişsin.bende turnculuk yapmayan ve leke yapmayan güzel,doğal bi bronzluk veren bi ürürn arıyorum.diorun fiyatı ne kadar ve isminide tam olarak yazrmısın.ayrıca yüze kullanılabiliyomu, sivilce filan yaparmı acaba benim biraz cildim hassastır.birde tavsiye ettiğin krem şeklindemi, köpükmü, ,jelmi..şimdiden tşkler canım..kaydirigubbakcemile5

ben kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim hele günese çıkamayanlara gercekten işe yarıyo

ben geçen sene denemiştim hiç memnun kalmamıştım giysilere özellikle beyaza renk veriyo iyice kurumak lazım giyinmek için belki ben acemilik yaşadım olduğu gibi duruyo krem.

kızlar bu dove bronzlaştırıcıyı nerde bulabilirz we fiyat hakkında bilgilendirirseniz çok sewinirim.... bende almayı düşünüorum.bir sorum daha olucaktıCADIARZU bunu sürünce güneşe fln mı çıkmamız gerek yoksa güneşşsiz kendi mi broznzluk sağlıo gerçketne çok merak ediorum benmde acil bronzlaşmam lazım.ramazan geldi hafif kararmıştm o da gitti mafoldumben

fiyatı 18-22 arasında değişiyor kozmetik ürünler satan eyrlerde yada migrosta falan var güneşe çıkman gerkemiyor ancak ben kullandım gram bronzlaşmadım niveanınkini aldım 2 gün önce ve gerçekten bir ton değişikliği oldu sürdüğüm yerlerde hem fiyatı daha uygun 17 ye aldım migrostan

X