daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti ama sen şimdi söyleyince cidden hiç diğer vs modelleri gibi birbirleriyle içli dışlı değiller,şuana kadar onları bir arada mutlu ve samimi halde görmedim
adriana nın gözleri çok güzel, biçimli... göz rengi fosforlu gibi renkli ve çok derin bakıyo duruşu havalı saçlarıda çok daha güzel.. doutzen tipik sarışın güzel bi bayan görüntüsünde ayrıca cildi çok iyi değil parlamıyo, çok soluk yorgun görüntüsü var ve büzülerek duruyo yada boynu kısa bilemedim belkide fotoda öyle çıkmış buda onun geri planda kalmasına neden oluyo bence....Doutzen tip olarak sevimli, güzel bir kızken, Adriana ise yerine göre sempatik, seksi, güzel ve özel bir auraya sahip kadın. O yüzden bu kadar beğeniliyor. Diğer bir husus ise ''sarışın ve renkli gözlü kadın'' ile '' esmer ve koyu gözlü kadın'' artık bilinen bir klasik olmuş ama Adriana Lima gibi esmer ve renkli gözlü kadınlar istisnaları oluşturuyor ve haliyle insanların ilgisini çekiyor. Ülkemizde İskandinav kadınları beğenilirken yinede Türk erkeklerin en beğendiği kadın olarak Adriana Lima'nın gösterilmesini buna bağlıyorum.
Uploaded with ImageShack.us
daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti ama sen şimdi söyleyince cidden hiç diğer vs modelleri gibi birbirleriyle içli dışlı değiller,şuana kadar onları bir arada mutlu ve samimi halde görmedim
sanırım var. ama bu yasak değil.yüzü gerçekten kusursuz, fakat dudağının üstünde sürekli bir karartı var bıyık olsa gerek, niye yok etmiyor ısrarla acaba?
bu arada bu konudan hali hazırda bir tane yok muydu forumda, öyle hatırlıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?