Doutzen KROES

daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti ama sen şimdi söyleyince cidden hiç diğer vs modelleri gibi birbirleriyle içli dışlı değiller,şuana kadar onları bir arada mutlu ve samimi halde görmedim

Biri kova diğeri İkizler biri yalancı biri çift karakterli anlaşamazlar tabi bide medya dünyası yani hahah şaka bir yana bence sebep Doutzenin üstün olması ! Lima bunu hazmedemiyor gibime geliyo ama sonuçta ortada baş melek lima !

Doutzen biraz daha ağar daha sert daha kabuklu bi kadın lima gevşek , sempatiklikle gevşekliği ayırt etmek lazım. sempatik olan biri varsa oda Rihanna dır burda konuyla alakası yok tabi örnek veriyorum. =)

Doutzen 1 danedir 1 <3

doutzen kusursuz olabilir ama kesinlikle adriana daha güzel ikisi bir aradayken direk adrianaya bakıyorum

adriana nın gözleri çok güzel, biçimli... göz rengi fosforlu gibi renkli ve çok derin bakıyo duruşu havalı saçlarıda çok daha güzel.. doutzen tipik sarışın güzel bi bayan görüntüsünde ayrıca cildi çok iyi değil parlamıyo, çok soluk yorgun görüntüsü var ve büzülerek duruyo yada boynu kısa bilemedim belkide fotoda öyle çıkmış buda onun geri planda kalmasına neden oluyo bence....

Son düzenleme:
Haşin bakmış Adriana o fotoda o yüzden daha estetik geliyor gözünüze

Sadece renkli nemlendirici varken yüzlerinde direkt ben Doutzene bakıorum... Acayip masum acayip estetik tabi bence..

daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti ama sen şimdi söyleyince cidden hiç diğer vs modelleri gibi birbirleriyle içli dışlı değiller,şuana kadar onları bir arada mutlu ve samimi halde görmedim

yok hayir yaniliyorsunuz :) anlasiyorlar twitterda ikisinide takip ettigim icin görüyorum birbirlerine yaziyorlar hep

adriana ben çok seksiyim yakarım bakışını çok iyi başarıyor, onu başarmasa bu kadar ilgi görmesi zor, doutzen ise ben barbie bebeğim ancak dokunursanız gerçek olduğumu anlarsınız hali var, yani hafif çıtkırıldım bir hal var, güzelliğini hiçbirşey için bozamıyor, çok hafif takıntılı:) onu anlıyorum, adriana nın bakışını bu yüzden yapamaz, ama vs lerin için de doutzen bebektir, bana adriana hep yavan gelir

Son düzenleme:
sanırım var. ama bu yasak değil.
yasak olan aynı üyenin aynı konuyu birden fazla açması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…