özlem allah kavuştursun tatlım taşınmanıza hem sevindim hemde üzüldüm çok zor birşey taşınmak hemde karnın burnunda allah kolaylık versin tatlım yaa gerçi bebiş doğduktan sonra daha zor taşınırdın artık o her haltı yapan nakliyecilere güvenmekten başka çaren yok gelecekler sen hiç bir şeye dokunmayacaksın hepsini onlar halledecek kolay gelsin canım
zasacım adanın resimlerini gördüm çok tatlı maşallah son buluşmamızdan sonra bayağı değişmiş kilolarıda çok yakışmış ama sağlıklı olması daha önemli doktor ne diyorsa dinle sen dikkatli annesin zaten ama kafaya da takma yürüyünce hiç biri kalmaz öyle tatlıki maşallah eti pufum benim o
çok teşekkür ederim canım annem hemen gelir inşallah
evet çok zor olacak ama şu evden eve nakliyata vereceğiz artık
bakalım güveneceğiz yapacak başka birşey yok sonuçta
eşim mutfağı ,salonu topladı zaten kırılacak herşey toplandı gibi
bir kaç parça birşey kaldı bakalım
inşallah hayırlısıyla taşınırız bakalım....
sağol özlemcim,büyüyor işte,günden güne değişiyor,mama,baba,anne,delll diyor gayet bilinçli bişekilde:)bilgisayarın çoğu tuşunu koparmış,yaramzalık yapıyor,emeklerken eline terlik takıp emekliyor,çok komik yani.
spiral acıttığı söyleniyor,evet,bakalım ben deniyim anlatırım,ama benim canım öyle çooookkkkk çokda tatlı değildir:)
yerim ben onu tam yemelik olmuş sıpam ya...
o emekleme halini görmek isterim valla:)
kesin gülmekten bakamam ama olsun:)
inşallah acı çekmeden biter canım ya....
:)))sağol tatlım,doktorumuzda yürüyünce zayıflıcağını söylüyor,bakalım,ama kafama takılıyor,çocuk yemek isitoyr maşşallah
iştahlı.biyeriş aürımadığı sürece beslenmeyi seviyor,napıcaz bilmiyorumvallahi.eee sen napıyosun?iyimizin,cüneyt nasıl?ağrısı falan oluyormu?kontrole gittinizmi?ne çok soru sordum dimi:)
aman aman nazar değdirme çocuğa bırak iştahlı olsun
zorla yese daha çok zorlanırsı emin ol
hem yürümeye başlayınca ,boy atınca gider o kilo
hem önümüz bahar çıksın parkta koşsun:)
allah yardimicin olsun canim ne diyeyim insallah bir sorun yasamazsin tatlim
olurr canim ama daha atmamissin bak yoksa güzel haberi vermem sana:))))))
kolay gelsin canim misafir güzel oluyor ama bazende insana gina getiriyorlar:84::84::84::84:
ooohhhh canim degsin is balsiyor:))))
hadi gözün aydin tatlim hem esiyin isi icin hemde tasinacaginiz icin sen evinin isini hallet bizde o zaman sana caya gelirisin:))))
sağol canım benim inşallah hayırlı olur kendi adımıza
ayyy ne demek keşke gelebilseniz ne çok isterim
düşünsenize bizim bir araya geldiğimizi:)
herekese günaydinlarrrrr ve iyi hafta baslangiclarii umarim biran öncede hafta sonu gelirrrrr:))))))))
bencedeeeeeeeeeeeeee:))))
Kizlarrrr kandiliniz mübarek olsun
sağol canım benim hepimizin inşallah...