dostluk herşeydir :)))

bizim evi toplayarak geçti artık bugün canımız istemiyor deme şansımızda yok çünkü yarın taşınıyoruzzzzzzz........

kolay gelsin canim

ben giremezsem şaşırmayın ha ......
belki birkaç gün giremeyebilirim.........

tamam canim ama bizide merakta birakma tatlim en kisa zamda geri gel aramiza tatlim

tsk ederim canim ama baskarlin yüzünden birbirinizi kirmaya degmez canim zafer abide istememistir girmesini belki girdigini bile görmemistir canim kendini üzme tatlim sen üzülmeyi hak etmiyorsun güzel arkadasim benim

hayatta gercekt dost bulmak cok zordur canim dostun olabilecegi insani birkac seylerle denemelisin canim bak sana gercek yasanmis bir hikaye anlatayim adamin biri ogluna oglum senin dostun varmi demis oglu baba dostan cok ne var benim birsürü dostum var demis babasi peki seni en zor durumdan kurtarabilirmi demis oglu evet demis baba bir cogala tavuklar kesip ogluna vermis icinde ne oldugunu ogluna söylememis al bunu dostuna götür demis cocuk dostu bildigi insalara gitmis covali kanli görünce herkes kapiyi kapatmis cocuk tekrar babasina gelmis ve olanlari anlatmis baba tamam oglum al bunu mehmet abine götür benim selamimi söyle demis cocuk babasinin arkadasina götürmüs adam kapiyi acar acmaz covalin kanli oldugunu görmüs ve hemen etrafa bakip cocugu iceri almis covali hemen evin bahcesine icine bakmadan kömmüs ve cocuga dönüp babana bende slm söyle demis iste hayattaki gercek dost canim belki bu hikayeyi sende biliyorsundur

melekd sağol..bilmiyordum. yeni bişi öğrendim çok ii ettin:)doğru valla dost bulmak zor..en basiti;benden bi yardım istiyordu ben düşünmez kabul ederdim ama benim işim olsa bu sefer bahaneler önüme çarşaf oludu;yok işi var müsait değil o gün,yok misafir gelebilir beklio falan,yok çarşıda işi var...uzar gider anlıcağın..:)insanlar bana hep böle denk gelio nedense:)bi iyilik yap niyeti bozuyorlar sanki..

selam nasılsınız ne güzel ve sıcak bir topikmiş böyle tanışalmmı
selam canım hoşgeldinn,tanışalım o zaman.ben semra:)ist.yaşıyorum,çalışmıyorum(malulen emekliyim kızımdan dolayı)sen anlat bakalım?
anaaa gelen giden olmamis daha tembeller sizi nerdesiniz?:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
geldim geldimmm.bugün ablam bizde geç kalktık,ada gece çok huysuzdu geç uyudu,dişlerimiz patlamış,8 dişimiz oldu teyzesi:)
günaydın nasılsınız bugün gelsenizde tanışsak kıslar
geldiiimmm!!

iyilik yapmamak gerek cnm,fazla karışmadan uzkda fesatça davranman gerek,yaranıyosun o zaman,ben çok yaşadım bunu,hergeçen gündeyaşıyorum,nezaman en yakınımda biri olsa yeri zamanı gelince sırtımdan vuruppp fıııııırrr kaçıyor,üzülüyodum önceden ama artık takmıyorum bile sende takma,dert ettiğin bu olsungüzelimm.

evet melekcim zaferde bilmiyomuş,salakbi kuzeni var o gelmiş,23 yaşında hala bi baltaya sap olmayan sapp!!düşün bu mahallede oturuyor,daha adayı görmedi bile,ne hikmetse oakşam gelmiş,o zamnadabz dışardaydık.onun yüzünden tartıştık ama pas vermiyorum ona,bakalım küslüğümüz uzun sürmez ama nasıl barışırız bilmem,şimdiden yanmaya başladı,siz gidince ben napıcam diye

rica ederim canim insanlara sana deger verdigi kadar deger verceksin:)))

bak gördünmü canim adamin haberi yokmus bence daha fazla üzmeyin birbirinizi haftaya allaha nasib ederse annenlerin yanina gidiyorsun yapa yalniz kalcak icine verir bak benden söylemesi canim o cocuga gercekten cok sinir oldun ne kadar yüzsüzmüs bee

demke boncugumun 8ci diside cikti masallah kuzuma benim emerken gögüsünü isirmiyordur umarim

sesimi çıkarmıyorum dikkatini dağıtıyorum,zatenısırcağında belli ediyor,bağırmak istiyorum ama bağırsam alışkanlık haline getirir diye korkuyorum.

sesimi çıkarmıyorum dikkatini dağıtıyorum,zatenısırcağında belli ediyor,bağırmak istiyorum ama bağırsam alışkanlık haline getirir diye korkuyorum.

anasi kizindan daha uyunaik cikti:))))

şey ben bundan hiçbişey anlamadım

canim zasanin dünyalar tatlisi dünyalar güzeli bir kizi var ve 8ci disi cikmis bende emerken gögüsünü isirmiyormu diye sordum onu cevabi anlamadigin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…