bizim evi toplayarak geçti artık bugün canımız istemiyor deme şansımızda yok çünkü yarın taşınıyoruzzzzzzz........
ben giremezsem şaşırmayın ha ......
belki birkaç gün giremeyebilirim.........
meleğim hafta sonunungüzel geçmesine sevindim,benim pek iyi geçmedi.ben dışardaydımcumartesi akşamı arkadaşlarımla buluştum zaferde evde arkadaşlarıyla bilgisayardan uygunsuz yerlere grilmiş,arkadaşları girmiş sinir oldum kavga ettik,küsüszz.
össlemmm demek taşınıosun,tamam cnm çok uzatma arayı gel en kısa sürede,gelmezsen ben ararım seni.dikkat et batumada kendinedeşeker!
başlarda çok iyi çok samimiydik..yani tam bi dost gibi..kardeşiz gibi hatta..sonra o başka yere taşını sonra sene geçti geldi bu aralardada telde konuşuyoduk falan..ne zman birini buldu,sanki elinen kapcam o kadar uzaklaştı..insana nasıl koyuyor başlarda..sonuçta her arkadaşımdan ayrı tutmuşum yani onu..bi gün dayanamadım dedim yüzüne hatta 'ne o aramıza kara kedimi girdi' iyerek anlattım herşeyi..anladıda sandım..ilk başlarda arıodu falan zamanla yine hep ben aradım ve kestim aklıma gelirse mesaj attım ama cvpı yoktu..baya bi ara geçti aradı çok şaşırdım ve 'ne oldu hiç aramıyon..unuttun beni' oldu..gelde kızma..o günden onra bende aramadım anlasın diye..her şeye kılıf buldu 'yok kontorü kalmamış uzun süre alamamış..yok kurs falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamamış..'cart curt..sanki bi onda var iş güç..
dediğiniz gibi dostluk değil bu..ama işte insan böle günlerde anlıyormuş gerçeken dostunu şeyini..şimdi telefona bakasım yok..güven kalmıo insanda yavv..dedikodu yapan.kötülük düşünen yaranıyor ama çevremde görüyorum yani..ağla onun adına üzül gerçekten yok ağladığınla kalıosun daha dert alıosun kendine..
selam nasılsınız ne güzel ve sıcak bir topikmiş böyle tanışalmmı
günaydın nasılsınız bugün gelsenizde tanışsak kıslar
selam canım hoşgeldinn,tanışalım o zaman.ben semra:)ist.yaşıyorum,çalışmıyorum(malulen emekliyim kızımdan dolayı)sen anlat bakalım?selam nasılsınız ne güzel ve sıcak bir topikmiş böyle tanışalmmı
geldim geldimmm.bugün ablam bizde geç kalktık,ada gece çok huysuzdu geç uyudu,dişlerimiz patlamış,8 dişimiz oldu teyzesi:)anaaa gelen giden olmamis daha tembeller sizi nerdesiniz?:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
geldiiimmm!!günaydın nasılsınız bugün gelsenizde tanışsak kıslar
melekd sağol..bilmiyordum. yeni bişi öğrendim çok ii ettin:)doğru valla dost bulmak zor..en basiti;benden bi yardım istiyordu ben düşünmez kabul ederdim ama benim işim olsa bu sefer bahaneler önüme çarşaf oludu;yok işi var müsait değil o gün,yok misafir gelebilir beklio falan,yok çarşıda işi var...uzar gider anlıcağın..:)insanlar bana hep böle denk gelio nedense:)bi iyilik yap niyeti bozuyorlar sanki..
melekd sağol..bilmiyordum. yeni bişi öğrendim çok ii ettin:)doğru valla dost bulmak zor..en basiti;benden bi yardım istiyordu ben düşünmez kabul ederdim ama benim işim olsa bu sefer bahaneler önüme çarşaf oludu;yok işi var müsait değil o gün,yok misafir gelebilir beklio falan,yok çarşıda işi var...uzar gider anlıcağın..:)insanlar bana hep böle denk gelio nedense:)bi iyilik yap niyeti bozuyorlar sanki..
evet melekcim zaferde bilmiyomuş,salakbi kuzeni var o gelmiş,23 yaşında hala bi baltaya sap olmayan sapp!!düşün bu mahallede oturuyor,daha adayı görmedi bile,ne hikmetse oakşam gelmiş,o zamnadabz dışardaydık.onun yüzünden tartıştık ama pas vermiyorum ona,bakalım küslüğümüz uzun sürmez ama nasıl barışırız bilmem,şimdiden yanmaya başladı,siz gidince ben napıcam diye
demke boncugumun 8ci diside cikti masallah kuzuma benim emerken gögüsünü isirmiyordur umarim
sesimi çıkarmıyorum dikkatini dağıtıyorum,zatenısırcağında belli ediyor,bağırmak istiyorum ama bağırsam alışkanlık haline getirir diye korkuyorum.
sesimi çıkarmıyorum dikkatini dağıtıyorum,zatenısırcağında belli ediyor,bağırmak istiyorum ama bağırsam alışkanlık haline getirir diye korkuyorum.
şey ben bundan hiçbişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?