bizim evi toplayarak geçti artık bugün canımız istemiyor deme şansımızda yok çünkü yarın taşınıyoruzzzzzzz........
![]()
kolay gelsin canim
ben giremezsem şaşırmayın ha ......
belki birkaç gün giremeyebilirim.........
![]()
tamam canim ama bizide merakta birakma tatlim en kisa zamda geri gel aramiza tatlim
meleğim hafta sonunungüzel geçmesine sevindim,benim pek iyi geçmedi.ben dışardaydımcumartesi akşamı arkadaşlarımla buluştum zaferde evde arkadaşlarıyla bilgisayardan uygunsuz yerlere grilmiş,arkadaşları girmiş sinir oldum kavga ettik,küsüszz.
össlemmm demek taşınıosun,tamam cnm çok uzatma arayı gel en kısa sürede,gelmezsen ben ararım seni.dikkat et batumada kendinedeşeker!
tsk ederim canim ama baskarlin yüzünden birbirinizi kirmaya degmez canim zafer abide istememistir girmesini belki girdigini bile görmemistir canim kendini üzme tatlim sen üzülmeyi hak etmiyorsun güzel arkadasim benim
başlarda çok iyi çok samimiydik..yani tam bi dost gibi..kardeşiz gibi hatta..sonra o başka yere taşını sonra sene geçti geldi bu aralardada telde konuşuyoduk falan..ne zman birini buldu,sanki elinen kapcam o kadar uzaklaştı..insana nasıl koyuyor başlarda..sonuçta her arkadaşımdan ayrı tutmuşum yani onu..bi gün dayanamadım dedim yüzüne hatta 'ne o aramıza kara kedimi girdi' iyerek anlattım herşeyi..anladıda sandım..ilk başlarda arıodu falan zamanla yine hep ben aradım ve kestim aklıma gelirse mesaj attım ama cvpı yoktu..baya bi ara geçti aradı çok şaşırdım ve 'ne oldu hiç aramıyon..unuttun beni' oldu..gelde kızma..o günden onra bende aramadım anlasın diye..her şeye kılıf buldu 'yok kontorü kalmamış uzun süre alamamış..yok kurs falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamamış..'cart curt..sanki bi onda var iş güç..
dediğiniz gibi dostluk değil bu..ama işte insan böle günlerde anlıyormuş gerçeken dostunu şeyini..şimdi telefona bakasım yok..güven kalmıo insanda yavv..dedikodu yapan.kötülük düşünen yaranıyor ama çevremde görüyorum yani..ağla onun adına üzül gerçekten yok ağladığınla kalıosun daha dert alıosun kendine..
hayatta gercekt dost bulmak cok zordur canim dostun olabilecegi insani birkac seylerle denemelisin canim bak sana gercek yasanmis bir hikaye anlatayim adamin biri ogluna oglum senin dostun varmi demis oglu baba dostan cok ne var benim birsürü dostum var demis babasi peki seni en zor durumdan kurtarabilirmi demis oglu evet demis baba bir cogala tavuklar kesip ogluna vermis icinde ne oldugunu ogluna söylememis al bunu dostuna götür demis cocuk dostu bildigi insalara gitmis covali kanli görünce herkes kapiyi kapatmis cocuk tekrar babasina gelmis ve olanlari anlatmis baba tamam oglum al bunu mehmet abine götür benim selamimi söyle demis cocuk babasinin arkadasina götürmüs adam kapiyi acar acmaz covalin kanli oldugunu görmüs ve hemen etrafa bakip cocugu iceri almis covali hemen evin bahcesine icine bakmadan kömmüs ve cocuga dönüp babana bende slm söyle demis iste hayattaki gercek dost canim belki bu hikayeyi sende biliyorsundur