sallaya sallaya gezer valla gerçi hemen hemen 2 yaşına kadar o koca bezlerle zor sallar:))))özlemim batunun sallasın sallasında fazla sallamasın :) eminim çocuk 10 yaşına gelmesiyle varikosel kontrolüne götürürsün ben yaparım vallaha ben olsam götürürüm 10 yılda bir tekrar hemde
salı günü sonunda taşınıyorsun ohh bee hemen kolayca yerleşirsin huzur getirsin sağlık sıhhatle otur batucuğun ilkerciğinle inşallah sonra biri daha gelsin heheh
sinop güzergahlarımız arasında var ama yaş geçtikçe insanın işleri daha yoğunlaşıyor biz nefes almadan çalışıyoruz eskiden okadar çok haftasonu kaçamağı yapardıkki tatilleri saymıyorum bile şimdi hiç bir şeye fırsat kalmıyor bende anlamıyorum sizi 2 sene önce tanısam herbirinizin memleketlerine gelir tanışırdım sizinle ama şimdi istanbuldaki hatunlarla bile buluşacak vakti bulamıyoruz
melekcim isviçre neden olmasın bir kış kayağa geliriz ama senin gelmen daha olası bizimki bir süpriz olur belki ama senin memleketin sen gel
zasacım ben o teyze diyen adayı bir lokmada yerim slvister gibi yutuveririm affetmem hağğğğ utanmadan teeze diyormuş bizim ufaklıkta aba mama dede bu baba anne diyor ablasını görünce heyecandan kalbi duracak sanıyoruz nasıl heyecanlanıyor anlaatamam sana sonrada kedi yavruları gibi yuvarlanıyorlar
yaza kadar bende plates yapmak istiyorum öküz kadar iki top evde duruyor bir kere bile yapmışlığımız yok vakit bulabilsemde spor salonna yazılsam hatta kazık olanlarına gitmeliki okadar para verdim devam ediim demeli
amannn yook ne götüreceğim çocuk şimdiden manyaklaşmasın
evet canım kısmetse salı günü taşınıyoruz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
inşallah hayırlısı olur bizim içn bakalım göreceğiz yeni sorunlar çıkmasında birşey istemem
işler mi yoğunlaşıyor bizler mi tembelleşiyoruz onu bilemiyorum
eskiden bende eşimde hadi dedikmiydi gözümüz görmezdi hiçbir şeyi
şimdi gitsek mi yapsak mı onu düşünürken yoruluyoruz :))))
ama mecburi yerler yani memleketlerde bu olmuyor
ben özlüyorum memleketimi
ee eşimde kendi memleketini tabi
keşke sizinde gelme şansınız olsa da gelseniz
inşallah bir gün belkide hiç ummadığımız bir yerde karşlaşırız belli olur :)
benimde koşu bandım var ama yakında burhan altıntop gibi dantel örüp sereceğim :))))
eşim zaten herkese alalı şu kadar oldu şu kadar kullanmadı diye beni her gelene rezil ediyor
valla sinirimden çıkayım diyorum ama batu var :)
yani öyle olmasa bu kadar gereksiz şey alınır mı yaözlemim iki kişiler ve evleri onlara göre çok büyük kayınpeedere gelince al birini vur ötekine oda farklı sayılmaz
melekcim senin kayınvalideyi sen bana bir yolla ben onu evire çevire döveyim
ay 2 kişi olsunlar canım bunların yıkanması temizliği var
bu kadın kendi kendine eziyeti seviyor sanırım