dostluk herşeydir :)))

kizlarrr hafta sonu girmeye bilirim simdiden söyleyimki beni merak etmeyin canlarim esimle eglenceye gidecegiz sabahlariz anca:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

inşallah canım,oda olur kısmetse.:5:

ne gecesi kısssss,valla akşam dışarı çıkmaları özledim,yaz gelsede gezzsek:2:

opsssss!!!!durun ordaa,batunun yavuklusu var,mercan bebek:14:
jujummmm seninkine buluruz en yakın süredemerak etme emii.burpumun osmanıda senin kızı alır üzülme:63:hem burp gibi kaynanası olur:46:senin kıza ne hediyeleralınelerrrrr:71:donduruk yapma makinası,sıvı sabun makinası,yumurta pişirme makinası...vs.senin cadının eli sıcak sudan soğuk suya girmez:61:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:
ayy yaz gelsede gezsek valla bende özledim gezmeleri
aaa batu'cum kızı öpecek ,sevecek kardeşi olacak o da
valla burptan iyi kaynana olur gereksiz birşey almaz en azından:1:
aaa sabun makinesi diye küçümseme bir kere o fotoselli :))))))
sevim nasılmış kızlar konuşan varmı??
yok aramadım ama çok merak ediyorum
sermest girmiş yazmış durumu çok kötü
bebek emmiyormuş,pompaya resmen kan pompalıyorum diyor
onu görünce ağlayasım geliyor,göğüslerim mahvoldu diyor
sütü azalmış, strese girmiş kıyamam ya
canı çok sıkkın inşallah bir an önce geçer
dualarınızı bekliyor kızlar eksik etmeyin
eslem hanım nazlıydı belliydi daha karnındayken de
ben bu kadarını düşünmüyordum açıkçası...
ada yatıyor bende biraz platesimi yapiyim bariiiii!!!!

:62::62::64::64::66::68::74::92::98::78::36::16::82::84::79::38::18::72::39::18::20::21::58:

:)
vayyyyyyy yaza fit gireyim diyorsun yaniiiiiii:32::32::32::32::32:
günaydin fistiklar herkese hayirli cumalar
sana da canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:
özlemcigim tasinma isini kendimiz halledecgiz arkadaslari cagirip o kadar para veremem vallaha ama tabi sen ordan nakliye gönderirsen o baska tatlim:61::61::61::61:
anladım canım inşallah çok yorulmazsınız
aaaa ne demek canım ya burada sudan ucuz valla size göre

jujucigim zopatan sende ucuz kurtuldun vallaha:))))))
kurtuldu kurtulduuuuu
yazık o da bugün gececi alllah yardımcısı olsun
kizlarrr hafta sonu girmeye bilirim simdiden söyleyimki beni merak etmeyin canlarim esimle eglenceye gidecegiz sabahlariz anca:)))
alemlere mi akacaksınız yaniiiiiiiiiiiiiiiii
ohhhhh sefannnnn olsunnnnnnnnn:64::64::64::64::64::64:
nesem yerine geldi ya cenem düsdüüü:52::52::52::52::52:

:16::16::16::16::16::16::16::16:
hep böyle ol inşallahhhhhhhhhhhhhh:54::54::54::54::54::54:

evet özlemcigim alemlere akacagiz cok mutluuyum ya esimde izin alabilmis eger vizeyide alabilirsek ve allah nasib ederse 21.04 tatile gidiyoruz :66::66::66::66:

hahah size kaynanamın kendisine aldıklarını saysam düşer bayılırsınız elektirikli bıçak öküz kadar yer kaplıyor patates dilimleme makinesi envayi çeşit komik komik spor aletleri mini dikiş makineleri elma soyma makinesi bir garip fırın bilmemle fırını diye geçiyor ismini bile hatırlamıyorum kullanışsızlık abidesi hele en son gittiğimde gördüğüm pilli statik toz alma zımbırtısını görseniz kaynanamı dünyanın en gereksiz işlevsiz ürünlerini toplayan hatun seçersiniz aldıklarının ortak özelliği bir moka yaramıyor olmaları :3::3::3: benim fotoselli sıvı sabunluğumda iki kullanımda bozuldu :52::52:

juju amasya bizimde görmeyi planladığımız güzergahlar arasında belki kolleksiyonuma senide katarım görmediğim çok az hatun kaldı birde özlemi görsem dadundan yinmez
zasacım ev buldunmu hangi civarda bakıyorsunuz bende bakayım sana ayol belki daha yakın oluruz kim bilir nede güzel olur
özlemim o nefes nefese kalmalarım demir eksikliğinden çok fena kalbim yerinden fırlıyacak gibi olur biraz efor harcasam bebiş olmama nedenlerinden biride belki budur bilemedim ben onu hiiiçte tedavi gibi niyetimde yok nebiliiiim malım ben dimi :(

günaydin fistiklar herkese hayirli cumalar
sanada canım.
ellerine saglik canim kizartmaya bende bayiliyorum dün ercanda yapacakti ama kaytardi annemlere gittik yemege:)))

ohh süper kurtulmuş ercan eniştem,zor oluyoo yaa,yağ kokuyosun.

insallah canim benim allah herkesin gönlüne göre verirsin ...

insallah tatlim seninlede tasiniriz bigün ben gecen sene semrada kalmistim bigün bruplada yemege cikmistik hep beraber cok güzel gecmisti insallah bigün hep beraber dopluca bulusuruz canim senin face varmi???

yazada gelcemdesene kızzz,adanın d.gününe onu eklemeyi unutmuşsun:)
aa ne kadar güzel bir birinize yakinsiniz demek:)))

bence süper olur:)))

mercanla ugrasiyor canim ishalmis tabi bide misafirlerle....

oo zor,ALLAH yardımcısı olsun cnm benim yaa.
canim platesim nedemeki??? anlamadim:(((
tatlım plates salak bi spor:)boşboş topla spor yapıyosun kocaaa bi top var adanında oyuncağı oluyor bizzat kendisi:)sabahları ebru şallıyla yapıyorum bazen.kilo vermedim ama sıkılaştım diyorum.sürekli yapılsa etkili ama yapamıyorumki,hanımefendinin keyfine bağlı.
benim yerimede eğlen ccnmmm nolurrr...bizde hafta sonu istinye parka gidelimdedik ama havada bozdu yahuuu.
nesem yerine geldi ya cenem düsdüüü:52::52::52::52::52:

:16::16::16::16::16::16::16::16:
herzaman böyle ol,hep gül cnm heppp güllll!!
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:
ayy yaz gelsede gezsek valla bende özledim gezmeleri
aaa batu'cum kızı öpecek ,sevecek kardeşi olacak o da
valla burptan iyi kaynana olur gereksiz birşey almaz en azından:1:
aaa sabun makinesi diye küçümseme bir kere o fotoselli :))))))
:)hahahah.doğru.gerçekden burpdan süper kaygana olurrr yaaa,bak ben ada'yıda verebilirim derim ama ada abllık yapar osmişeee:)
yok aramadım ama çok merak ediyorum
sermest girmiş yazmış durumu çok kötü
bebek emmiyormuş,pompaya resmen kan pompalıyorum diyor
onu görünce ağlayasım geliyor,göğüslerim mahvoldu diyor
sütü azalmış, strese girmiş kıyamam ya
canı çok sıkkın inşallah bir an önce geçer
dualarınızı bekliyor kızlar eksik etmeyin
eslem hanım nazlıydı belliydi daha karnındayken de
ben bu kadarını düşünmüyordum açıkçası...
hımmmm.sen korkma o kadar yaaa,loğusalık sendromu sarmıştır onu zor oluyor,ben bile şimdi keşke tedavi alsaydım diyorum,çok gerekiyor o zamanlarda ama o birazdaha sıkıntılı anladığım adarıyla,zorlada olsa emziriceksin,bir olmaz ikiolmaz üç olur.sağmak sağlıklı olmuyor çoğu kez hele pompayla oooo.bende aventin makinası var,burpum hatırlıyonmu biara nekadararaştırdık sende aradın beni,sonra bana hediye geldi,çok mükemmel,bazen sağıyorum,bomboş yapıyo göğsü.sen sakın korkma özlemcim,sen dayanıklı bir annesin,herşey sana basit gelicek,üzülmücen,batuşum üzmücek seni.dua edicemsermeste.ALLAH yardımcısı olsun.
vayyyyyyy yaza fit gireyim diyorsun yaniiiiiii:32::32::32::32::32:
:))ne fiti kızzz,yazın akçayda bolca koşucam zayıflıcam,kışa artık:)
sana da canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

anladım canım inşallah çok yorulmazsınız
aaaa ne demek canım ya burada sudan ucuz valla size göre

kurtuldu kurtulduuuuu
yazık o da bugün gececi alllah yardımcısı olsun

alemlere mi akacaksınız yaniiiiiiiiiiiiiiiii
ohhhhh sefannnnn olsunnnnnnnnn:64::64::64::64::64::64:

hep böyle ol inşallahhhhhhhhhhhhhh:54::54::54::54::54::54:

evet özlemcigim alemlere akacagiz cok mutluuyum ya esimde izin alabilmis eger vizeyide alabilirsek ve allah nasib ederse 21.04 tatile gidiyoruz :66::66::66::66:
inşallah gidersiniz cnmm.süper olur.
hahah size kaynanamın kendisine aldıklarını saysam düşer bayılırsınız elektirikli bıçak öküz kadar yer kaplıyor patates dilimleme makinesi envayi çeşit komik komik spor aletleri mini dikiş makineleri elma soyma makinesi bir garip fırın bilmemle fırını diye geçiyor ismini bile hatırlamıyorum kullanışsızlık abidesi hele en son gittiğimde gördüğüm pilli statik toz alma zımbırtısını görseniz kaynanamı dünyanın en gereksiz işlevsiz ürünlerini toplayan hatun seçersiniz aldıklarının ortak özelliği bir moka yaramıyor olmaları :3::3::3: benim fotoselli sıvı sabunluğumda iki kullanımda bozuldu :52::52:
yirimm senin o kaynanı yaa,süpermiş.bentanımıyorum ama seviyorum kaynanaı:)
juju amasya bizimde görmeyi planladığımız güzergahlar arasında belki kolleksiyonuma senide katarım görmediğim çok az hatun kaldı birde özlemi görsem dadundan yinmez
zasacım ev buldunmu hangi civarda bakıyorsunuz bende bakayım sana ayol belki daha yakın oluruz kim bilir nede güzel olur
özlemim o nefes nefese kalmalarım demir eksikliğinden çok fena kalbim yerinden fırlıyacak gibi olur biraz efor harcasam bebiş olmama nedenlerinden biride belki budur bilemedim ben onu hiiiçte tedavi gibi niyetimde yok nebiliiiim malım ben dimi :(

canım yok daha bakmadık,nisanın sonuna doğru,zafer emlakçı bikaç arkadaşına söylemiş,yine bu civarda,biz buralara çok alıştık,birazdaha sahile inebiliriz diyoruz.63 civarına,ama yine bu mühit.bucivarlardan kulağına gelirsehaber veririsin cnm.eee sen napıon?cüneyteniştem nasıl?ağrısı sızısı yok dimi?haa bak bundan sonra slip kilot giyinmesi gerek beyazlarvarya bildiğimiz e ski model onlardan al,onlardan kullanıcak.zafer önceden boxer giyerdi,ameliyatımızı yapan dr. özellikle söyledi,yüksek sıcaklığa dayanıklı slip giyinmen gerekzaten hep 90derecede yıkanıyo beyazlar.

ağrı sızı bitti canım ben üzerine çok abanmadığım sürece sıkıntı yok :52::52: sorma sorma annem 40 tane slip aldı ona ığğğğyyy ne iğrenç bişi onlar tüm boxer kolleksiyonunu fakire fukaraya verdik bende slip sıkar biliyordum meğer boxerda sallana sallana daha zararlıymış :60:
sahile inin evet daha güzel şimdi adada var bol bol deniz havası alırsırınız
benim kaynanayı annemlerde çok seviyor arkadaşlarımda ben hariç herkez seviyor bende severim ama eskiden çok seviyordum şimdi daha çok kızgınım eskisi kadar sevmiyorum :32:

benim yerimede eğlen ne olurrrrrrrrrrrrr :))))
ayyy kız benim doğuma da gel bari :60::60::60::60::60::60:
inanmıyorum ya ne bunlar bazılarını hiç duymadım bile :)
neyse sen gelinine en azından bu eziyeti yapmazsın :)))))
deseydin ya yenisini alırdı sana.....

kız sinop'u da kat koleksiyonun içine beni de görrrrrrrrrrrrrr :)))) bende seni görsem dadundan yenmez...
ohhhh birde yan yana oturunda hepten çatlayayım ben
demek demir eksikliği yapıyor ee sanada serum verseler ya
bence ihmal etme çünkü bu da sorun yaratabilir
bende yedim serumu geldim

ay demek sallayarak gezememek gerekmiş :60::60::60::60:
kız teyzoşu benim oğlumda sallayarak gezecek kız:)))

bu arada merakımdan soruyorum ne olur yanıtla
kaynanan aldığı bu kadar gereksiz pardon ona göre gerekli :)
olan eşyaları nerelere sığdırıyor
ben o evi hayal dahi edemiyorum
hele kayınpederini ne diye kandırıp alıyor ya
meraktan çatlıyorum.......

melekkk yuhhh yani ev sahibinee.salamıdırnedir yaaa,o baz istasyonunu onunbiyerine sokmak gerek:52:bile bile canınızı nasıl tehlikeye atar yaaa.nakliye çok paraymışyaaa,burda en fazla 1000lira falan tutuyor,rahatça evin taşınıyor.siz nasıl yapıcaksınız,adamfalanmı tutucaksınız?noluyo bizlere yahepimiz taşınıozz:40:özlem,sen,ben :51:
halılarını değiştiricekmişisin iyi fikir,aslında hiç yıkamıcan kirlendikçe değiştircen:74:
bizde seni çok özledik teyzesi,ada artık teyzediebiliyor,öğretiyorum,gelince sana dicek.teyyeee:71:diyor.

canim ben bu yazini görmemisim tatlim kusura bakma bence sende zafer abiyi kandir hali erkekleri kandirmak kolay oluyor böyle konularda:81::81::81:

teyzesi onun teyyeeee diyen dillerini yesin onun kuzum benim cok ama cok tatli masallah allahim bana vercekse onun gibi seker güzel bir bebek versin tatlim ercanda bende cok seviyoruz onu o benim boncugum boncugum ve ilk dafe bukadar bir cocugu sevdigimi biliyorum canim bazen uzun uzun resimlerine bakiyorum facede allahim nazalardan ve bütün kötülüklerden saklasin onu o boncuk evlendiginde senden cok ben aglarim herhalde

ay vallaha ne güzelmis canim imrendim simdi benim kaynanam hic bisey almadigi gibi bide bende ev istiyor yüzsüz

size buraya gelmeyide planlasaniz canim olmazmi:)))

ay demek sallayarak gezememek gerekmiş :60::60::60::60:
kız teyzoşu benim oğlumda sallayarak gezecek kız:)))

bu arada merakımdan soruyorum ne olur yanıtla
kaynanan aldığı bu kadar gereksiz pardon ona göre gerekli :)
olan eşyaları nerelere sığdırıyor
ben o evi hayal dahi edemiyorum
hele kayınpederini ne diye kandırıp alıyor ya
meraktan çatlıyorum.......

merakli melahat seniiii:66::66::66::66:

herkese iyi geceler tatli rüyalar simdiden herkese iyi hafta sonlari diliyorum güzel bir hafta sonu gecirirsiniz insallah

semracigim ve özlemcigim yarin sizin yerinizede söz bol bol eglenecegim fistiklarim
eğlen canım ya dök kurtlarını :64::64::64::64::64::64:
herkese iyi geceler tatli rüyalar simdiden herkese iyi hafta sonlari diliyorum güzel bir hafta sonu gecirirsiniz insallah

inşallah hepimizin hafta sonu çooooooooooook güzel geçer
biz evi toparlarız zati son işler tamamlanır....:84::84::84::84:

günaydınnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ağrı sızı bitti canım ben üzerine çok abanmadığım sürece sıkıntı yok :52::52: sorma sorma annem 40 tane slip aldı ona ığğğğyyy ne iğrenç bişi onlar tüm boxer kolleksiyonunu fakire fukaraya verdik bende slip sıkar biliyordum meğer boxerda sallana sallana daha zararlıymış :60:
sahile inin evet daha güzel şimdi adada var bol bol deniz havası alırsırınız
benim kaynanayı annemlerde çok seviyor arkadaşlarımda ben hariç herkez seviyor bende severim ama eskiden çok seviyordum şimdi daha çok kızgınım eskisi kadar sevmiyorum :32:
:1:öyleymiş evet kötü duruyor ama sağlıklı olması için katlancaksınızz:)
canim ben bu yazini görmemisim tatlim kusura bakma bence sende zafer abiyi kandir hali erkekleri kandirmak kolay oluyor böyle konularda:81::81::81:
:)evet,bende oturma odasına bi koltuk alıcam,öyle düşündüm:)
teyzesi onun teyyeeee diyen dillerini yesin onun kuzum benim cok ama cok tatli masallah allahim bana vercekse onun gibi seker güzel bir bebek versin tatlim ercanda bende cok seviyoruz onu o benim boncugum boncugum ve ilk dafe bukadar bir cocugu sevdigimi biliyorum canim bazen uzun uzun resimlerine bakiyorum facede allahim nazalardan ve bütün kötülüklerden saklasin onu o boncuk evlendiginde senden cok ben aglarim herhalde
:2:canım benim,seninki dahada tatlı olucak inşallah.ada ona ablalık yapıcak:34:amin cnm hepimiizn evlatlarını korusun ALLAH.demek çok ağlıcan evlenince?o günleri görücekmiyizz yaaa:1:

ay vallaha ne güzelmis canim imrendim simdi benim kaynanam hic bisey almadigi gibi bide bende ev istiyor yüzsüz

yaaa demek ev istiyor yüzzsüzzzzz!
size buraya gelmeyide planlasaniz canim olmazmi:)))

:))planlıyoruz cnm,bizim pasaportlar hazır zaferinkide çıkmış gidip alıcak,veee yazıngelcez kısmetse.
merakli melahat seniiii:66::66::66::66:

semracigim ve özlemcigim yarin sizin yerinizede söz bol bol eglenecegim fistiklarim

çok eğlençok çok çok çokkkkkkkkkk:9::9::9::9:

össlemcimmmm nezaman taşınıyorsun ttalım?annen faln geliyomu,annanen gelse bari en azında yemeklerinizfalan yapar,bana bakarmısın o kadar işin gücün içinde aklım yemekde:43:

neyse ben kaçiyim,yatakları topliyim,kızımın kahvaltısını yaptırdım,kendimde bişeyler yiyiiimmm.:58:

össlemcimmmm nezaman taşınıyorsun ttalım?annen faln geliyomu,annanen gelse bari en azında yemeklerinizfalan yapar,bana bakarmısın o kadar işin gücün içinde aklım yemekde:43:

neyse ben kaçiyim,yatakları topliyim,kızımın kahvaltısını yaptırdım,kendimde bişeyler yiyiiimmm.:58:

tünaydın canımmmmmmmmm :)
salı günü taşınıyoruz nasipse tatlım,
annem üniversite sınavında görevliymiş o nedenle bu hafta sonuna gelemez bir sonraki hafta gelecek
anneannemde gelir onunla beraber, ne yapayım kendim yapıyorum zaten yine yaparım
zaten anneannem gelirse kalır doğuma kadar ilker işte ben yalnız kalmamayayım diye gelir
kimseyi tanımıyorum orada burası gibi olsa sorun değil zaten işi hamen altta ama orada uzak:(((
yaaa valla aklın fikrin yemekte gitti pilates çalışmaları :)
ye tabi sadece ada ile olmaz kendine de bak fıstığım.....

özlemim batunun sallasın sallasında fazla sallamasın :) eminim çocuk 10 yaşına gelmesiyle varikosel kontrolüne götürürsün :1::1::1: ben yaparım vallaha ben olsam götürürüm 10 yılda bir tekrar hemde :1::1:
salı günü sonunda taşınıyorsun ohh bee hemen kolayca yerleşirsin huzur getirsin sağlık sıhhatle otur batucuğun ilkerciğinle inşallah sonra biri daha gelsin heheh
sinop güzergahlarımız arasında var ama yaş geçtikçe insanın işleri daha yoğunlaşıyor biz nefes almadan çalışıyoruz eskiden okadar çok haftasonu kaçamağı yapardıkki tatilleri saymıyorum bile şimdi hiç bir şeye fırsat kalmıyor bende anlamıyorum sizi 2 sene önce tanısam herbirinizin memleketlerine gelir tanışırdım sizinle ama şimdi istanbuldaki hatunlarla bile buluşacak vakti bulamıyoruz
melekcim isviçre neden olmasın bir kış kayağa geliriz ama senin gelmen daha olası bizimki bir süpriz olur belki ama senin memleketin sen gel :9:
zasacım ben o teyze diyen adayı bir lokmada yerim slvister gibi :1: yutuveririm affetmem hağğğğ utanmadan teeze diyormuş bizim ufaklıkta aba mama dede bu baba anne diyor ablasını görünce heyecandan kalbi duracak sanıyoruz nasıl heyecanlanıyor anlaatamam sana sonrada kedi yavruları gibi yuvarlanıyorlar :39:
yaza kadar bende plates yapmak istiyorum öküz kadar iki top evde duruyor bir kere bile yapmışlığımız yok vakit bulabilsemde spor salonna yazılsam hatta kazık olanlarına gitmeliki okadar para verdim devam ediim demeli

özlemim iki kişiler ve evleri onlara göre çok büyük kayınpeedere gelince al birini vur ötekine :1::1::1: oda farklı sayılmaz
melekcim senin kayınvalideyi sen bana bir yolla ben onu evire çevire döveyim

Back