sallaya sallaya gezer valla gerçi hemen hemen 2 yaşına kadar o koca bezlerle zor sallar:))))özlemim batunun sallasın sallasında fazla sallamasın :) eminim çocuk 10 yaşına gelmesiyle varikosel kontrolüne götürürsünben yaparım vallaha ben olsam götürürüm 10 yılda bir tekrar hemde
salı günü sonunda taşınıyorsun ohh bee hemen kolayca yerleşirsin huzur getirsin sağlık sıhhatle otur batucuğun ilkerciğinle inşallah sonra biri daha gelsin heheh
sinop güzergahlarımız arasında var ama yaş geçtikçe insanın işleri daha yoğunlaşıyor biz nefes almadan çalışıyoruz eskiden okadar çok haftasonu kaçamağı yapardıkki tatilleri saymıyorum bile şimdi hiç bir şeye fırsat kalmıyor bende anlamıyorum sizi 2 sene önce tanısam herbirinizin memleketlerine gelir tanışırdım sizinle ama şimdi istanbuldaki hatunlarla bile buluşacak vakti bulamıyoruz
melekcim isviçre neden olmasın bir kış kayağa geliriz ama senin gelmen daha olası bizimki bir süpriz olur belki ama senin memleketin sen gel
zasacım ben o teyze diyen adayı bir lokmada yerim slvister gibiyutuveririm affetmem hağğğğ utanmadan teeze diyormuş bizim ufaklıkta aba mama dede bu baba anne diyor ablasını görünce heyecandan kalbi duracak sanıyoruz nasıl heyecanlanıyor anlaatamam sana sonrada kedi yavruları gibi yuvarlanıyorlar
yaza kadar bende plates yapmak istiyorum öküz kadar iki top evde duruyor bir kere bile yapmışlığımız yok vakit bulabilsemde spor salonna yazılsam hatta kazık olanlarına gitmeliki okadar para verdim devam ediim demeli
yani öyle olmasa bu kadar gereksiz şey alınır mı yaözlemim iki kişiler ve evleri onlara göre çok büyük kayınpeedere gelince al birini vur ötekineoda farklı sayılmaz
melekcim senin kayınvalideyi sen bana bir yolla ben onu evire çevire döveyim
anladım cnm,neyse gelince hllder anneciğin,yaza kadar merak etme.ordada çevre bulursun sen bu şekerliğinle cnm ..tünaydın canımmmmmmmmm :)
salı günü taşınıyoruz nasipse tatlım,
annem üniversite sınavında görevliymiş o nedenle bu hafta sonuna gelemez bir sonraki hafta gelecek
anneannemde gelir onunla beraber, ne yapayım kendim yapıyorum zaten yine yaparım
zaten anneannem gelirse kalır doğuma kadar ilker işte ben yalnız kalmamayayım diye gelir
kimseyi tanımıyorum orada burası gibi olsa sorun değil zaten işi hamen altta ama orada uzak((
yaaa valla aklın fikrin yemekte gitti pilates çalışmaları :)
ye tabi sadece ada ile olmaz kendine de bak fıstığım.....
özlemim batunun sallasın sallasında fazla sallamasın :) eminim çocuk 10 yaşına gelmesiyle varikosel kontrolüne götürürsünben yaparım vallaha ben olsam götürürüm 10 yılda bir tekrar hemde
salı günü sonunda taşınıyorsun ohh bee hemen kolayca yerleşirsin huzur getirsin sağlık sıhhatle otur batucuğun ilkerciğinle inşallah sonra biri daha gelsin heheh
sinop güzergahlarımız arasında var ama yaş geçtikçe insanın işleri daha yoğunlaşıyor biz nefes almadan çalışıyoruz eskiden okadar çok haftasonu kaçamağı yapardıkki tatilleri saymıyorum bile şimdi hiç bir şeye fırsat kalmıyor bende anlamıyorum sizi 2 sene önce tanısam herbirinizin memleketlerine gelir tanışırdım sizinle ama şimdi istanbuldaki hatunlarla bile buluşacak vakti bulamıyoruz
melekcim isviçre neden olmasın bir kış kayağa geliriz ama senin gelmen daha olası bizimki bir süpriz olur belki ama senin memleketin sen gel
zasacım ben o teyze diyen adayı bir lokmada yerim slvister gibiyutuveririm affetmem hağğğğ utanmadan teeze diyormuş bizim ufaklıkta aba mama dede bu baba anne diyor ablasını görünce heyecandan kalbi duracak sanıyoruz nasıl heyecanlanıyor anlaatamam sana sonrada kedi yavruları gibi yuvarlanıyorlar
yaza kadar bende plates yapmak istiyorum öküz kadar iki top evde duruyor bir kere bile yapmışlığımız yok vakit bulabilsemde spor salonna yazılsam hatta kazık olanlarına gitmeliki okadar para verdim devam ediim demeli
o zaman benim oğluşumda teyzoşunu ve ada ablasını öpsün müüüüübende batuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
benim çok samimi arkadaşım vardı..dosttu işte ama buldu birini ben ararsam arıyor..ee bu dostlukmu..bende dostluk herşeydir diyorum ama bana oluyo herşey böle..
özlemim iki kişiler ve evleri onlara göre çok büyük kayınpeedere gelince al birini vur ötekineoda farklı sayılmaz
melekcim senin kayınvalideyi sen bana bir yolla ben onu evire çevire döveyim
özlemim batunun sallasın sallasında fazla sallamasın :) eminim çocuk 10 yaşına gelmesiyle varikosel kontrolüne götürürsünben yaparım vallaha ben olsam götürürüm 10 yılda bir tekrar hemde
benim çok samimi arkadaşım vardı..dosttu işte ama buldu birini ben ararsam arıyor..ee bu dostlukmu..bende dostluk herşeydir diyorum ama bana oluyo herşey böle..
meleğim hafta sonunungüzel geçmesine sevindim,benim pek iyi geçmedi.ben dışardaydımcumartesi akşamı arkadaşlarımla buluştum zaferde evde arkadaşlarıyla bilgisayardan uygunsuz yerlere grilmiş,arkadaşları girmiş sinir oldum kavga ettik,küsüszz.
össlemmm demek taşınıosun,tamam cnm çok uzatma arayı gel en kısa sürede,gelmezsen ben ararım seni.dikkat et batumada kendinedeşeker!
ay güzelim sen kendine iş mi bulamadın böyle bir insan için ağlamaya,kendini üzmeye değer mi allah aşkına...başlarda çok iyi çok samimiydik..yani tam bi dost gibi..kardeşiz gibi hatta..sonra o başka yere taşını sonra sene geçti geldi bu aralardada telde konuşuyoduk falan..ne zman birini buldu,sanki elinen kapcam o kadar uzaklaştı..insana nasıl koyuyor başlarda..sonuçta her arkadaşımdan ayrı tutmuşum yani onu..bi gün dayanamadım dedim yüzüne hatta 'ne o aramıza kara kedimi girdi' iyerek anlattım herşeyi..anladıda sandım..ilk başlarda arıodu falan zamanla yine hep ben aradım ve kestim aklıma gelirse mesaj attım ama cvpı yoktu..baya bi ara geçti aradı çok şaşırdım ve 'ne oldu hiç aramıyon..unuttun beni' oldu..gelde kızma..o günden onra bende aramadım anlasın diye..her şeye kılıf buldu 'yok kontorü kalmamış uzun süre alamamış..yok kurs falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamamış..'cart curt..sanki bi onda var iş güç..
dediğiniz gibi dostluk değil bu..ama işte insan böle günlerde anlıyormuş gerçeken dostunu şeyini..şimdi telefona bakasım yok..güven kalmıo insanda yavv..dedikodu yapan.kötülük düşünen yaranıyor ama çevremde görüyorum yani..ağla onun adına üzül gerçekten yok ağladığınla kalıosun daha dert alıosun kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?