dostluk herşeydir :)))

sallaya sallaya gezer valla gerçi hemen hemen 2 yaşına kadar o koca bezlerle zor sallar:))))
amannn yook ne götüreceğim çocuk şimdiden manyaklaşmasın
evet canım kısmetse salı günü taşınıyoruz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
inşallah hayırlısı olur bizim içn bakalım göreceğiz yeni sorunlar çıkmasında birşey istemem
işler mi yoğunlaşıyor bizler mi tembelleşiyoruz onu bilemiyorum
eskiden bende eşimde hadi dedikmiydi gözümüz görmezdi hiçbir şeyi
şimdi gitsek mi yapsak mı onu düşünürken yoruluyoruz :))))
ama mecburi yerler yani memleketlerde bu olmuyor
ben özlüyorum memleketimi
ee eşimde kendi memleketini tabi
keşke sizinde gelme şansınız olsa da gelseniz
inşallah bir gün belkide hiç ummadığımız bir yerde karşlaşırız belli olur :)
benimde koşu bandım var ama yakında burhan altıntop gibi dantel örüp sereceğim :))))
eşim zaten herkese alalı şu kadar oldu şu kadar kullanmadı diye beni her gelene rezil ediyor
valla sinirimden çıkayım diyorum ama batu var :)
özlemim iki kişiler ve evleri onlara göre çok büyük kayınpeedere gelince al birini vur ötekine oda farklı sayılmaz
melekcim senin kayınvalideyi sen bana bir yolla ben onu evire çevire döveyim
yani öyle olmasa bu kadar gereksiz şey alınır mı ya
ay 2 kişi olsunlar canım bunların yıkanması temizliği var
bu kadın kendi kendine eziyeti seviyor sanırım

anladım cnm,neyse gelince hllder anneciğin,yaza kadar merak etme.ordada çevre bulursun sen bu şekerliğinle cnm ..

negüzel oynuyolarmı abla kardeş yaaa
valla ben konuştum spor salonuyla ama zamanım yok gidemiyorum,adaya bakıcak biriolsa kesin gidicektimde olmadı.plates zayıflamaya faydalı olmuyor çok,daha fazla sıkılaşmaya oluyor onada senin ihtiyacınyok sıkı hatunsun vesselam

semracım gelecek annem inşallah o halleder tabi
ben bulurdumda bu halde nerelere giderim
hem o senin şekerliğin canım benimmmmmmmmmm

benim çok samimi arkadaşım vardı..dosttu işte ama buldu birini ben ararsam arıyor..ee bu dostlukmu..bende dostluk herşeydir diyorum ama bana oluyo herşey böle..

bende batuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
o zaman benim oğluşumda teyzoşunu ve ada ablasını öpsün müüüüü
:90::90::90:
benim çok samimi arkadaşım vardı..dosttu işte ama buldu birini ben ararsam arıyor..ee bu dostlukmu..bende dostluk herşeydir diyorum ama bana oluyo herşey böle..

öyle dostluk olur mu canım?
birini bulduğunda arkadaşım dediğini geri iten
yarın o yeni bulduğunuda bırakır....
seninki dostluk değil kusura bakma ama adam kullanma resmen
seninle işi bitince bırakıp gitmiş
sende arama ne gerek var
senin aramanla devam edecekse sadece olmaz
benimde dediğin gibi bir arkadaşım vardı
kaç kere aradım 1 kere geri dönmedi
bende çıkardım hayatımdan kaç yıl oldu hala aramadı
demekki ben zorluyormuşum gibi geldi
şimdi inan çok daha rahatım
aynı şeyleri yaşamış biri ollarak sana tavsiyem
boşver gitsin hiç kafana takma....

özlemim iki kişiler ve evleri onlara göre çok büyük kayınpeedere gelince al birini vur ötekine oda farklı sayılmaz
melekcim senin kayınvalideyi sen bana bir yolla ben onu evire çevire döveyim

göndereyim canim göndereyim

canim eger bu kisa supriz yapipta gelirseniz cok sevinirim canim bakalim bizim tr izini bu sene nasil olacak daha bir plan yapmadik önce su new york isi olsun ondan sonra yapariz diyoruz canim

arayini arayacaksin aramayinida silecek dost dedigin arar sor canim bence bunun icin kendini sakin üzme

günaydin demeden yorum yapmis pardon kizlar herkese günaydinlarrrrrr ve iyide bir hafta baslangiclarrr

bizim evi toplayarak geçti artık bugün canımız istemiyor deme şansımızda yok çünkü yarın taşınıyoruzzzzzzz........

ben giremezsem şaşırmayın ha ......
belki birkaç gün giremeyebilirim.........

malesef böyle insanlarla karşılaşabiliyoruz herkes aynı olmasada var böyleleri,bende karşılaştım bugibi durumlarla yalnız değilsin.tabi asıl dostluklarımızı çokk çok ayrı.

meleğim hafta sonunungüzel geçmesine sevindim,benim pek iyi geçmedi.ben dışardaydımcumartesi akşamı arkadaşlarımla buluştum zaferde evde arkadaşlarıyla bilgisayardan uygunsuz yerlere grilmiş,arkadaşları girmiş sinir oldum kavga ettik,küsüszz.

össlemmm demek taşınıosun,tamam cnm çok uzatma arayı gel en kısa sürede,gelmezsen ben ararım seni.dikkat et batumada kendinedeşeker!

başlarda çok iyi çok samimiydik..yani tam bi dost gibi..kardeşiz gibi hatta..sonra o başka yere taşını sonra sene geçti geldi bu aralardada telde konuşuyoduk falan..ne zman birini buldu,sanki elinen kapcam o kadar uzaklaştı..insana nasıl koyuyor başlarda..sonuçta her arkadaşımdan ayrı tutmuşum yani onu..bi gün dayanamadım dedim yüzüne hatta 'ne o aramıza kara kedimi girdi' iyerek anlattım herşeyi..anladıda sandım..ilk başlarda arıodu falan zamanla yine hep ben aradım ve kestim aklıma gelirse mesaj attım ama cvpı yoktu..baya bi ara geçti aradı çok şaşırdım ve 'ne oldu hiç aramıyon..unuttun beni' oldu..gelde kızma..o günden onra bende aramadım anlasın diye..her şeye kılıf buldu 'yok kontorü kalmamış uzun süre alamamış..yok kurs falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamamış..'cart curt..sanki bi onda var iş güç..
dediğiniz gibi dostluk değil bu..ama işte insan böle günlerde anlıyormuş gerçeken dostunu şeyini..şimdi telefona bakasım yok..güven kalmıo insanda yavv..dedikodu yapan.kötülük düşünen yaranıyor ama çevremde görüyorum yani..ağla onun adına üzül gerçekten yok ağladığınla kalıosun daha dert alıosun kendine..

aynen arkadaşım ayneeennn,kötülük yapanyaranırmış şu dünyada anladım..

taşınıyoruz canım nihayet hayırlısıyla, zaten başlarız 1-2 güne kadar inşallah,dikkat ederim oğluşuna teyzesiiiiiii tabi kendime ve babasına da :))))

ay güzelim sen kendine iş mi bulamadın böyle bir insan için ağlamaya,kendini üzmeye değer mi allah aşkına...
bırak sen en azından yol yakınken döndüm de
ya daha çok ilerleyip arkadaşlığınız o zaman atsaydı bu kazığı
çok afedersin ama resmen kazık bu
ha bende aynından çok yedim
neden hep iyi oldumda ondan
herkese değeri kadarını vereceksin
3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar
mayası bozukmuş onun
o kadar paylaşımdan sonra bunu yapanlara ben bunu diyorum
hemde ortada hiçbir sorun yokken
sen allahın sevgili kuluymuşsun boşver
giden gider beni istemeyeni ben hiçççççççççç istemem de olsun bitsin
tamam acır bir yanın ama gereksizlerde çıkmış olur hayatından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…