bugünkü menüyü sayiyim o zaman
adaiçin:
tavuk,kırmızı mercimek-yeşil mercimek-pirinç-bulgur sarımsak çorbası
bunuben kafamdan uydurdum hergün aynı şeyleri yerken sıkılıyo cadı
bizim içinde:
mercimek çorbası
tavuk-pilav
booollsalata
afiyet olsun..sizlerde neler varbakalım?
ooo canim menümüz supermis afiyetle yiyin canim benim
melekkk bitanemmseni görüyorum kuşumm,nasılsın??ercan eniştemnapıo?hava sıcakmı orda,burası çok sıcak ama az önce arkadaşım aradı,soğucakmışdedi,morelimi bozdu.bizde hergün çıkıyoruz ada'yla.zor oluyo birazcık ama biliyosun bizimasansör bikat aşağıda başlıyo,değişik bişey yapmışlar,oraya inen kadar zor oluyor.
yaza doğru burdan taşınmayıdüşünüyoruz,ısınmıyo bu ev,500lira doğalgaz geldi bu kış heray.yazında fecii sıcak oluyoo.bakalım,kayınpederin evi var ordan kirayı alıyoruz 750lira heray.onun üstüne 250daha koyar biraz daha iyi birevde otururuz diyoruz.
bu aysonu annemlere geçicem,1 nisan ata'nın yaşgünü,nisanın ortalarına doğru geliriz eve,nisanın sonuna kadar ben yavaş yavaş topalrarım evi,nisan sonundada kayınvalidmlerin akrabalarının düğünü var gelicekler,onlar burdayken bi ev bulup iyi biyere geçeriz.annemlerden geldikden sonra halılarımı yıkıcam,belkigittiğim evde yıkanıcak yer olmaz,halı yıkamalrda temiz yıkamıyo,halılarımı yıkayıp kaldıriyim bari,zaten nakliye taşıyı,zor olmuyo ama yinede çocukla zor olur.napalıpartık atlatıcaz inşalla.
allaha cok sükürler olsunki ikimizde iyiz canim bu hafta sonuda güzel bir eglenceye gidecegi söyle bir kafalari cekelim diyoruz arkadaslarla beraber. demek tasinacaksiniz canim gerci asonsör sizin yukariya kadar cikmamasi cok sacma yapmislar insallah icine siner birsekilde güzel ev bulursunuz tatlim buarada bizde tasinacagiz canim evin catisina bazzistasyonu kurtular gecen hafta resmen ev sallandi ya ve birkac esyalarimiz kirildi artik ev kirasindan düsecegim ev sahibinede sinir oldum hic haber vermedi insallah en kisa zamanda ev buluruzda tasiniriz canim su tasinma isi gözümde cok büyüyor nakliye cok pahali burda 3000 frank istiyorlar insan o parayi vermeye kiyamiyorki tatlim sen halilarini yikiyacaksin demek bende atip yenisini alacagim ercani ikna ettim:)))
anaaa zasacım taşınma yolları görünmüş üstkatlar çok zordur bilirim kocişimle sevgiliyken bakırköyde 5. katta oturuyorlardı üstelik asansörde yoktu bende 170 cm e 44 kilo ne nefesim yeterdi ne takatim kalırdı 3. kata beni bırak sen canını kurtar derdim nefesim takatim kalmazdı senin çocukla bir katta olsa zor olur bende bu kış zor ısıttım evimi mütahit mantolamaya gerek yok ytong demişti ama gayette varmış bu sene yaptıracağız bakalım seneye farkedecekmi
ammaaaan tatil sepet dönemi geliyor doğru sen annenlerin yanına gideceksin nezaman gideceksin söylede mutlaka buluşalım cüneyt bu aralar çok yoğun geç geliyor ayrıca dışarıdan iş yapıyor evdede ayrı çalışıyor bir iki hafta aynı tempo baktık olmuyor arada kızlar toplanırız kaçamak :))) sonra maaa aile yine buluşuruz bizim lohusalarada gideriz ama biraz toparlansınlar şu aralar çok sıkıntılılar herşey çok yeni bebişlerin sarılığı bitsin yeme düzenleri otursun lohusalar bir feryat figan ki sorma
bende özlemimle tanışacağımızı hissediyorum hatta sanki tanışmışızda uzun zamandır görmüyorda özlemiş gibi hissediyorum
melekcim seni pembesahalarda görmek inanki çok güzel allah biran önce senibuhale getirir inşallah allahım nede yakışır meleğime hamileliiik
tsk ederim canim benim vallaha bebisi simdilik hic düsünmüyorum inan aklima bile gelmiyor böyle simdilik kafam cok rahat ama allahim ben gelmeye sana versin canim seni hamis görmek beni cok ama cok mutlu eder canimin ici:))
heheh sonradan farkettim kocişimle sevgiliykenki evimiz gibi olmuş ama kayınvalidemlerin evini kastettimbiz okul dışında hep onlarda takılırdık kayınvalidem bize sabah ve öğlen yemekler hazırlardı biz kocişin odasında habire bilgisayardan oyun oynar film izlerdik :)))) arkadaşlarımızla takılırdık
oohhh vallaha keyiflerin sizinmisdi kayinvaliden size ne güzel hizmetlik yapmis canim