Hepiniz harikasınız yaa çok sevindim çok teşekkür ederiiiiimm :119::119::119:
Okuldaydım geldim arkadaşlar da pasta yapmışlar okulda yeşil vadi diye bir yer var ormanlık bir alan gölümüz de var binbir hileyle beni oraya götürdüler can evimden vurdular hasta köpek varmış köpeği zehirlemişler falan bir hışımla gittim o an aklıma doğumgünü falan gelmedi meğer orayı bir güzel hazırlamışlar şoka girdim
Piknik tarzında bi doğum günü olduu
Hepinize çook teşekkürler
LadyEvil'i kandirma yöntemleri.Bayildim ya.
Ayy ne güzel kuzum ne mutlu sana...Cok sanslisin böyle bir cevren oldugu icin.
Alisamam diye korkuyordun ama onlar sana coktan alismislar bile, ne güzel bir sürpriz.. Darisi basima...
Bu arada yakin zamanda bilgisayara format attircam, adam bana ondan hard disk aldigim icin indirim yapti. Sonunda Türkce oluyor bilgisayarim.Doya doya kesfetcem, babam gibi bilgisayar delisi olcam ben de, her seyi bilcem. Allahim ne sacma bir istek bu.
Sende harikasın Leydim
Arkadaşlarının süprizi çok hoş olmuş,ne güzel seni düşünmüşler uğraşmışlar şanslısın
2 gündür topik bomboş.
Ahh, yorgunum.
Doktordan geldim.
Bir takım ilaçlar verdi, 1 hafta sonra hala şikayetlerim devam ederse film çekilicek.
Vs vs vs.
2 gündür topik bomboş.
Ahh, yorgunum.
Doktordan geldim.
Bir takım ilaçlar verdi, 1 hafta sonra hala şikayetlerim devam ederse film çekilicek.
Vs vs vs.
Evet ya çok şaşırdım ve sevindim
Slania'm senin pc neden türkçe değildi yurtdışından mı aldın
Sınavlarım var bu ara
Bugünkü çok kötü geçti
Geçmiş olsun,umarım geçirir ilaçlar
Geçmiş olsun umarım iyi gelir .
Benim de artık Türkçe karakterlerim var!
üğşıçöü :125:
Tamamen Türkçe yapamadım pcyi ama klavyeyi yapabildim. Daha doğrusu pcyi fabrika ayarlarına çevirirken dil seçeneklerinde Türkçe seçeneği yoktu. Şimdi şu dil paketi zımbırtısını yükleyeceğim.
Evet Almanya`dan geldi. Şimdilik ancak İngilizce yapabildim. Yakın zamanda Türkçe olacak..
Ama nasıl rahatlayacağım anlatamam. Pc elime gectiğinden beri en basit ayarlamaları bile yapamıyorum..
Pamukum geçmiş olsun...
Maksimum 1 saattir daha da az olabilir
Yenişehir nerede acaba?
Kız nasıl tarif edeyim şimdi
Hayırdır İzmir'e mi geliyorsun?
Gidiyorsun daha doğrusu ben yokum