Dostlarımla Sohbet Topiği

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

$bdaycake.jpg

OOO pastamızda gelmiş doğum günün kutlu olsun Leydim birde burdan kutlayayım dedim:KK19::KK19::92::92::92::92::122:

Hadin pasta yiyelim, kolalar nerde? :KK56:
Dogum gününe sirf pasta yemeye gelen tipler gibi, hey Allahim.. :KK53:

Dogum günü cocugu nerde ya? Okulda mi? :KK52:

Benim aslinda huyumdur günün ilk saatleri kutlarim dogum günlerini ama dün esek gibi uyumusum 11de. Sinirlerim bozuldu ya tam yikancam elektrikli sohben acaip hareketler yapip tuhaf kokular salgilamaya basladi. :KK25: Sonra ici catir catir yandi, ben de salterleri indirip yattim uyudum. Su an brezilya fönü sayesinde cumartesiden beri yikanmayan bir Slania var karsinizda. :KK52: Kokuyor muyum bilmiyorum ama kasiniyorum ve diken üstündeyim resmen. Yikansam da rahatlasam artik.. Eski usül gügüme kaldik mecbur. Yarim saat isitcam suyu, kaynar suyu ordan oraya tasicam, su yetsin diye azar azar kullancam. Öf... :KK14:

Dogum günü cocugu gel artik! :KK3:

Süpersiniz kizlar. :KK52: Pastalari da sizi de yerim. :125:

Özelden kutladim ama burdan da kutlamak istiyorum(eksik kalmiyim :KK52:)

Iyiki dogdun Leydim! :KK69::KK66::KK54:

Hepiniz harikasınız yaa çok sevindim çok teşekkür ederiiiiimm :119::119::119:

Okuldaydım geldim arkadaşlar da pasta yapmışlar okulda yeşil vadi diye bir yer var ormanlık bir alan gölümüz de var binbir hileyle beni oraya götürdüler can evimden vurdular hasta köpek varmış köpeği zehirlemişler falan bir hışımla gittim o an aklıma doğumgünü falan gelmedi meğer orayı bir güzel hazırlamışlar şoka girdim :KK9::KK9:
Piknik tarzında bi doğum günü olduu

Hepinize çook teşekkürler :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Hepiniz harikasınız yaa çok sevindim çok teşekkür ederiiiiimm :119::119::119:

Okuldaydım geldim arkadaşlar da pasta yapmışlar okulda yeşil vadi diye bir yer var ormanlık bir alan gölümüz de var binbir hileyle beni oraya götürdüler can evimden vurdular hasta köpek varmış köpeği zehirlemişler falan bir hışımla gittim o an aklıma doğumgünü falan gelmedi meğer orayı bir güzel hazırlamışlar şoka girdim :KK9::KK9:
Piknik tarzında bi doğum günü olduu

Hepinize çook teşekkürler :KK16::KK16:

LadyEvil'i kandirma yöntemleri. :KK52: Bayildim ya. :KK1:
Ayy ne güzel kuzum ne mutlu sana... :KK69: Cok sanslisin böyle bir cevren oldugu icin.
Alisamam diye korkuyordun ama onlar sana coktan alismislar bile, ne güzel bir sürpriz.. Darisi basima... :KK31:

Bu arada yakin zamanda bilgisayara format attircam, adam bana ondan hard disk aldigim icin indirim yapti. Sonunda Türkce oluyor bilgisayarim. :KK62: Doya doya kesfetcem, babam gibi bilgisayar delisi olcam ben de, her seyi bilcem. Allahim ne sacma bir istek bu. :KK53:

X