Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönem başında en güvendiğim dersten berbat notlar almışım derslere hiç girmemiştim hoca herkesi kırmış geçirmiş
Ortalamam çok düşecek bu dönem
Ders çalışıyorum girdiğimde de buraya girmeye vaktim olmuyor bu ara
Yazın toplaşırız yine kızlar
Hadi ya... Üzüldüm Leydim gerçekten.
Düzeltebilirsin değil mi? Ne zaman bitiyor sınavların?
2.vizelerim bitti finaller 18inde başlıyor 26-27si gibi bitecek
Oh çok mutlu oldum ya günlerdir bu formasyon olayı beni yıkmıştı
Ben bu bölüme öğr.olmak için girdim form.kalktı diye çok üzülmüştüm
Bugün konuşulmuş halen öğrenim görenler madur olmayacakmış bundan sonra kazananlar hak kazanamıyormuş
İçim rahatladı
Bir dönem boyunca boşuna sertifika dersleri almış olacaktım bu karar bize vursaydı eğer
Çok büyük tepki gösterdim ben bu duruma, çok üzüldüm, çok dert ettim.
Dalga mı geçiyor bunlar insanlarla?! Her b.ta kafalarına göre davranıyorlar madem adam gibi zamanında açıklama yapsınlar! Of neyse çok sinirliyim...
Sevindim bu son duruma ama. Güya kazanılmış haklarımız var ama hani, nerde? Neyse ki bunda insanları hayal kırıklığına uğratmadılar.
Senin adına da sevindim canım. Umarım notların düzelir de ortalaman istediğin gibi gelir...
Ben de acayip bir boşluktayım. Depresyona mı gircem ne.. Tuhaf bir sıkıntı var içimde. Dersanede sınav var diye gitmedim, yarın da gidesim yok.
Bugün annem hastanede, hasta bakıyor. Daha doğrusu baktığı hastayı hastaneye kaldırmışlar, bu gece orada. İşte şu durumda ağlamak istiyorum, tiksiniyorum kendimden.
Feci şekilde gelecek kaygısı sardı beni...
Ay kıyamam hastaneden el salladı bana.
İyiki baya geç kalktı bugün yoksa uykusu gelirdi orda. Çıkmış has. balkonuna sigara içiyor.
Aradı şimdi uyuduk mu diye, sordum ben de yoruyorlar mı seni diye, yorulmuyormuş.
Of Leydim seni çok iyi anlıyorum, annenden uzak çok zor gerçekten. İnsan bir gecesini bile ayrı geçirince üzülüyor, istiyor annesini yanında...
Fen edebiyatlılara doğru düzgün iş olanağı kalmadı
Neyseki bu sene kazanıp hakkımı kaybetmedim yoksa çok üzülürdüm
Bahar yüzündendir ya ben de çok sıkkınım bu aralar :/
Okul bitse de dönsem İzmir'e
Neden öyle diyosun ya ne güzel annen çalışıyor hala dinç ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor böye düşün ve mutlu ol bence
Ve eminim ilerde annene en iyi şekilde bakacaksın
Ev hastaneye yakın mı bu kadar ?
Olsun canım yaa bak iyiymiş yorulmamış görebiliyorsun da
Ben ne yapayım taa burda :/
Bu arada kutun dolu
Ben de okula gitmedim
Ama hem canım istemediği için hem de ağrılarım yüzünden
Romatizma beni erken buldu ya hava kapalı olunca ağrım tavan yapıyor
En sevdiğim havadan soğuyorum resmen :/
aaaa bu yaşta romatizma mı? :26: