Dostlarımla Sohbet Topiği

Dönem başında en güvendiğim dersten berbat notlar almışım derslere hiç girmemiştim hoca herkesi kırmış geçirmiş
Ortalamam çok düşecek bu dönem
Ders çalışıyorum girdiğimde de buraya girmeye vaktim olmuyor bu ara
Yazın toplaşırız yine kızlar

Dönem başında en güvendiğim dersten berbat notlar almışım derslere hiç girmemiştim hoca herkesi kırmış geçirmiş
Ortalamam çok düşecek bu dönem
Ders çalışıyorum girdiğimde de buraya girmeye vaktim olmuyor bu ara
Yazın toplaşırız yine kızlar

Hadi ya... Üzüldüm Leydim gerçekten.
Düzeltebilirsin değil mi? Ne zaman bitiyor sınavların?

Hadi ya... Üzüldüm Leydim gerçekten.
Düzeltebilirsin değil mi? Ne zaman bitiyor sınavların?

2.vizelerim bitti finaller 18inde başlıyor 26-27si gibi bitecek
Oh çok mutlu oldum ya günlerdir bu formasyon olayı beni yıkmıştı
Ben bu bölüme öğr.olmak için girdim form.kalktı diye çok üzülmüştüm
Bugün konuşulmuş halen öğrenim görenler madur olmayacakmış bundan sonra kazananlar hak kazanamıyormuş
İçim rahatladı
Bir dönem boyunca boşuna sertifika dersleri almış olacaktım bu karar bize vursaydı eğer

Son düzenleme:
2.vizelerim bitti finaller 18inde başlıyor 26-27si gibi bitecek
Oh çok mutlu oldum ya günlerdir bu formasyon olayı beni yıkmıştı
Ben bu bölüme öğr.olmak için girdim form.kalktı diye çok üzülmüştüm
Bugün konuşulmuş halen öğrenim görenler madur olmayacakmış bundan sonra kazananlar hak kazanamıyormuş
İçim rahatladı
Bir dönem boyunca boşuna sertifika dersleri almış olacaktım bu karar bize vursaydı eğer

Çok büyük tepki gösterdim ben bu duruma, çok üzüldüm, çok dert ettim.
Dalga mı geçiyor bunlar insanlarla?! Her b.ta kafalarına göre davranıyorlar madem adam gibi zamanında açıklama yapsınlar! Of neyse çok sinirliyim...
Sevindim bu son duruma ama. Güya kazanılmış haklarımız var ama hani, nerde? Neyse ki bunda insanları hayal kırıklığına uğratmadılar.
Senin adına da sevindim canım. Umarım notların düzelir de ortalaman istediğin gibi gelir...

Ben de acayip bir boşluktayım. Depresyona mı gircem ne.. :KK53: Tuhaf bir sıkıntı var içimde. Dersanede sınav var diye gitmedim, yarın da gidesim yok.
Bugün annem hastanede, hasta bakıyor. Daha doğrusu baktığı hastayı hastaneye kaldırmışlar, bu gece orada. İşte şu durumda ağlamak istiyorum, tiksiniyorum kendimden.
Feci şekilde gelecek kaygısı sardı beni...

Ay kıyamam hastaneden el salladı bana. :KK69:
İyiki baya geç kalktı bugün yoksa uykusu gelirdi orda. Çıkmış has. balkonuna sigara içiyor. :KK9:
Aradı şimdi uyuduk mu diye, sordum ben de yoruyorlar mı seni diye, yorulmuyormuş.
Of Leydim seni çok iyi anlıyorum, annenden uzak çok zor gerçekten. İnsan bir gecesini bile ayrı geçirince üzülüyor, istiyor annesini yanında...

Çok büyük tepki gösterdim ben bu duruma, çok üzüldüm, çok dert ettim.
Dalga mı geçiyor bunlar insanlarla?! Her b.ta kafalarına göre davranıyorlar madem adam gibi zamanında açıklama yapsınlar! Of neyse çok sinirliyim...
Sevindim bu son duruma ama. Güya kazanılmış haklarımız var ama hani, nerde? Neyse ki bunda insanları hayal kırıklığına uğratmadılar.
Senin adına da sevindim canım. Umarım notların düzelir de ortalaman istediğin gibi gelir...

Ben de acayip bir boşluktayım. Depresyona mı gircem ne.. :KK53: Tuhaf bir sıkıntı var içimde. Dersanede sınav var diye gitmedim, yarın da gidesim yok.
Bugün annem hastanede, hasta bakıyor. Daha doğrusu baktığı hastayı hastaneye kaldırmışlar, bu gece orada. İşte şu durumda ağlamak istiyorum, tiksiniyorum kendimden.
Feci şekilde gelecek kaygısı sardı beni...

Fen edebiyatlılara doğru düzgün iş olanağı kalmadı
Neyseki bu sene kazanıp hakkımı kaybetmedim yoksa çok üzülürdüm

Bahar yüzündendir ya ben de çok sıkkınım bu aralar :/
Okul bitse de dönsem İzmir'e
Neden öyle diyosun ya ne güzel annen çalışıyor hala dinç ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor böye düşün ve mutlu ol bence
Ve eminim ilerde annene en iyi şekilde bakacaksın

Ay kıyamam hastaneden el salladı bana. :KK69:
İyiki baya geç kalktı bugün yoksa uykusu gelirdi orda. Çıkmış has. balkonuna sigara içiyor. :KK9:
Aradı şimdi uyuduk mu diye, sordum ben de yoruyorlar mı seni diye, yorulmuyormuş.
Of Leydim seni çok iyi anlıyorum, annenden uzak çok zor gerçekten. İnsan bir gecesini bile ayrı geçirince üzülüyor, istiyor annesini yanında...

Ev hastaneye yakın mı bu kadar ?
Olsun canım yaa bak iyiymiş yorulmamış görebiliyorsun da
Ben ne yapayım taa burda :/
Bu arada kutun dolu :KK53:

Son düzenleme:
Fen edebiyatlılara doğru düzgün iş olanağı kalmadı
Neyseki bu sene kazanıp hakkımı kaybetmedim yoksa çok üzülürdüm

Bahar yüzündendir ya ben de çok sıkkınım bu aralar :/
Okul bitse de dönsem İzmir'e
Neden öyle diyosun ya ne güzel annen çalışıyor hala dinç ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor böye düşün ve mutlu ol bence
Ve eminim ilerde annene en iyi şekilde bakacaksın

Ev hastaneye yakın mı bu kadar ?
Olsun canım yaa bak iyiymiş yorulmamış görebiliyorsun da
Ben ne yapayım taa burda :/
Bu arada kutun dolu :KK53:

En azından insanlar daha önceden düşünüp öyle tercih edecekler. Şu an okuyanlar hayal kırıklığına uğramadı.
Senin de şansına. Her dakika sistem değiştirdikleri için bir sene önde veya geride olmanın bile önemi var işte...

Ya eğer zamanında kazansaydım şu an 2. sınıfı bitiriyor olacaktım ve stajıma az bir zaman kalmış olacaktı. İş hayatına atılmaya da... Yani para kazanmama eve para getirmeme... :KK59:

Canım yeni farkettim ben onu... :KK17: Boşalttım.
Baya baya yakın hem de. Hastanenin bahçe kapısının karşısında hemen. Bütün binaları görünüyor.
Bi an duygusallaştım ya, aklıma sen geldin direk. Çok zor gerçekten...
Ben küçükken annemin nöbet tutmasından hiç hoşlanmazdım. Ya bakıcıda kalırdım ya da kuzenim olan abimle. Abimle yine eğlenceli oluyordu, evimde oluyordum ama bakıcıda başkasının evinde çok sıkılıyordum. Anneme de çok bağlıydım o zamanlar, hala da öyleyim ama o zamanlar çocuktum. Bir keresinde nöbeti yılbaşına denk gelmişti, ne kahrolmuştum ama. :KK1: Abimle cips-kola-kral tv üçlüsüyle girmiştik yeni yıla. :KK9:

Ben de okula gitmedim :KK1:
Ama hem canım istemediği için hem de ağrılarım yüzünden
Romatizma beni erken buldu ya hava kapalı olunca ağrım tavan yapıyor
En sevdiğim havadan soğuyorum resmen :/

Son düzenleme:
X