Ben geldim..Nasilsiniz kizlar? Yarin sabah brezilya fönü yapcam, size de söylerim sonuclari. Bakalim asiri yanik saclarda etkisi nasil olacak. Ama bir sorun var vantilatör kullanmayacagim. Evimiz cok esiyor. Iki kapiyi acinca feci cereyan yapiyor. Acaba o yeter mi ki... :26: Off yapmak istiyorum artik. Haziranda zaten deniz sezonu acilir, yakin zamanda yapmazsam bi anlami kalmaz. Ilgili topige sorayim en iyisi..
Ben geldim..Nasilsiniz kizlar? Yarin sabah brezilya fönü yapcam, size de söylerim sonuclari. Bakalim asiri yanik saclarda etkisi nasil olacak. Ama bir sorun var vantilatör kullanmayacagim. Evimiz cok esiyor. Iki kapiyi acinca feci cereyan yapiyor. Acaba o yeter mi ki... :26: Off yapmak istiyorum artik. Haziranda zaten deniz sezonu acilir, yakin zamanda yapmazsam bi anlami kalmaz. Ilgili topige sorayim en iyisi..
ünlüler konusunda yine ortalık karışacak gibi
Hangi konuda?
İvana Sert konusunda mı ?
Vallahi beni beyni ile konuşan ilgilendirir bacak boyuyla konuşan değil.
Şikayet edicem zaten şimdi.
aynen canım o konuda gördüm başlar birazdan tartışmalar
Şikayet ettim ben.
Sende şikayet eder misin rica etsem?
Bak kendin görüyorsun, biz orada paylaşım yapıyoruz güzelce konuşuyoruz ama o gelip şıp diye konuya atladı.
Ve tahrik edici sözlerde bulunuyor.
Ben kendimi kontrol ederimde başkaları edebilir mi bilmiyorum..
fark edilmeyecek gibi değil ki yazılanlar çok fazla tartışmaya açık yazı var ortada
sonra kavga çıkınca vay efendim benim yüzümden mi oluyor deniliyor
Yine mi daha önce de yapmıştın tecrubelisin artık
İzmir nasıl serin mi
Esiyorsa gerek yok zaten kokuyu alsın yeter
Ben iyiyim sunum ödevimi hazırlıyorum mayıs başında sunumum var
Sen nasılsın ?
Tatlım bildiğim kadarı ile Brezilya Fönünün etkisi geçince saç eskisinden daha kötü bir hal alıyormuş.
Onun üzerine hem acma hem boyama islemi yaptigim icin eser kalmadi o fönden.
Canim Izmir'de cok esiyor hava. Aksam bakiyorsun havaya, bulutsuz, yarina yagmur yagmaz diyorsun, ertesi gün saganak.Dengesiz yani ayni zamanda. Ben de hazir serin ve bol rüzgarliyken yapayim dedim..
Sunum mu? Tam senlik.
Aynen böyleyim.
Canim tam tersine bu islem yipranmis ve yanik saclari onarmak icin yapilan bir islem. Sacin ana maddesi olan keratini saca yükleyip onarim ve bakim yapiyoruz. Düzlestirmesi bir bakima yan etkisi. Saca keratini sabitlemek icin düzlestirici ile pres yapmak gerekiyor, o yüzden düz bir hal aliyor.
Fönün etkisi gecince sac eski haline dönüyor sadece. O zamana kadar bakimlarla falan uzatip yanik kisimlardan kurtulurum zaten.
Onun üzerine hem acma hem boyama islemi yaptigim icin eser kalmadi o fönden.
Canim Izmir'de cok esiyor hava. Aksam bakiyorsun havaya, bulutsuz, yarina yagmur yagmaz diyorsun, ertesi gün saganak.Dengesiz yani ayni zamanda. Ben de hazir serin ve bol rüzgarliyken yapayim dedim..
Sunum mu? Tam senlik.
Aynen böyleyim.
Canim tam tersine bu islem yipranmis ve yanik saclari onarmak icin yapilan bir islem. Sacin ana maddesi olan keratini saca yükleyip onarim ve bakim yapiyoruz. Düzlestirmesi bir bakima yan etkisi. Saca keratini sabitlemek icin düzlestirici ile pres yapmak gerekiyor, o yüzden düz bir hal aliyor.
Fönün etkisi gecince sac eski haline dönüyor sadece. O zamana kadar bakimlarla falan uzatip yanik kisimlardan kurtulurum zaten.
Kitabın adı Peyami Safa - Selma ve Gölgesi
Senin tavsiye ettiğine de bir bakayım,içinde aşk,entrika,cinsel öğeler olmayan kitapları seviyorum
Şu yeni nesil vampir-insan aşkları tarzında olmasın
Korku romanlarına bunlar karışınca daha da katlanılmaz oluyor
Bu da öyle gibi sanırım
Araştırayım bakayım
Benim de kitap almam lazım