Dostlarımla Sohbet Topiği

Yine mi daha önce de yapmıştın tecrubelisin artık
İzmir nasıl serin mi
Esiyorsa gerek yok zaten kokuyu alsın yeter

Ben iyiyim sunum ödevimi hazırlıyorum mayıs başında sunumum var
Sen nasılsın ?

Tatlım bildiğim kadarı ile Brezilya Fönünün etkisi geçince saç eskisinden daha kötü bir hal alıyormuş.

aynen canım o konuda gördüm başlar birazdan tartışmalar

Şikayet ettim ben.
Sende şikayet eder misin rica etsem?
Bak kendin görüyorsun, biz orada paylaşım yapıyoruz güzelce konuşuyoruz ama o gelip şıp diye konuya atladı.
Ve tahrik edici sözlerde bulunuyor.
Ben kendimi kontrol ederimde başkaları edebilir mi bilmiyorum..

fark edilmeyecek gibi değil ki yazılanlar çok fazla tartışmaya açık yazı var ortada
sonra kavga çıkınca vay efendim benim yüzümden mi oluyor deniliyor

fark edilmeyecek gibi değil ki yazılanlar çok fazla tartışmaya açık yazı var ortada
sonra kavga çıkınca vay efendim benim yüzümden mi oluyor deniliyor

Kavga çıkmıcak.
Ben gerekli olan müdaheleyi yaptım..

Leydim sen hiç merak etme, gördüğün gibi ben ona yazmadım yorumu.
Onun ile muhattap olmadım.
O konuşmaya devam etsin.
Gerekli kişilerede pm atıcam birazdan.

O konuda beni suçlayabiliceğiniz tek cümlem var mı?
Tahrik edici tek kelimem var mı?

Yine mi daha önce de yapmıştın tecrubelisin artık
İzmir nasıl serin mi
Esiyorsa gerek yok zaten kokuyu alsın yeter

Ben iyiyim sunum ödevimi hazırlıyorum mayıs başında sunumum var
Sen nasılsın ?

Onun üzerine hem acma hem boyama islemi yaptigim icin eser kalmadi o fönden.
Canim Izmir'de cok esiyor hava. Aksam bakiyorsun havaya, bulutsuz, yarina yagmur yagmaz diyorsun, ertesi gün saganak. Dengesiz yani ayni zamanda. Ben de hazir serin ve bol rüzgarliyken yapayim dedim..

Sunum mu? Tam senlik.
Aynen böyleyim.

Tatlım bildiğim kadarı ile Brezilya Fönünün etkisi geçince saç eskisinden daha kötü bir hal alıyormuş.

Canim tam tersine bu islem yipranmis ve yanik saclari onarmak icin yapilan bir islem. Sacin ana maddesi olan keratini saca yükleyip onarim ve bakim yapiyoruz. Düzlestirmesi bir bakima yan etkisi. Saca keratini sabitlemek icin düzlestirici ile pres yapmak gerekiyor, o yüzden düz bir hal aliyor.
Fönün etkisi gecince sac eski haline dönüyor sadece. O zamana kadar bakimlarla falan uzatip yanik kisimlardan kurtulurum zaten.

Annem de öyle diyor

Eveeet tam benlik mayıs başında ama yaa konuşup erkene alasım var
Çok seviyorum ya
Hem deee tam bana uygun bi konuda sunum yapacağım roman özeti
Roman da tam benlik,çevresindeki herkesin intihar ettiği karanlık,herkesin hortlak dediği bi kadının hayatı ve sevgilisinin de intihara sürüklenmesi
Öyle bi anlatacağım ki insanlar asla sıkılmayacak aksine merakla dinleyecek

Amanınn o nee

Canım zaten biliyorum Keratinin ne olduğunu.
Zaten " Brezilya Fönünün etkisi geçince " diye söylemişim.
Ama keratinin etkisi geçince saç gene eski haline dönüyor, yaptığın bakımların o süre zarfında faydası olucağını sanmıyorum.
Ya sürekli yapıcaksın ya da hiç yapmıcaksın.

Biri hayalet mi dedi?
Leydim romanın adını rica edebilir miyim?
Yeni roman arayışlarındayımda.

Bu arada sana bir roman tavsiye edicem;

Cehennemde Aşk Randevuları

İçinde 4 değişik hikaye var.
Ben 3ünü sevdim

Buluştuğu adam bu dünyadan olamayacak kadar mükemmeldi. Haklıydı… O, bu dünyadan değildi. Aklımızdan çıkmayan berbat buluşmalarımız ya da korkunç randevularımız olmadı mı? Olsun. Yine de şükretmeliyiz. Tiksinç deneyimlerimizi yaşatanlar hiç olmazsa insandı. Bir de Cehennemde Aşk Randevuları’ndaki tipleri düşünün! Kelley Armstrong, Lynsay Sands, Kim Harrison ve Lori Handeland, yani bizi doğaüstünün tehlikeli çekimine sürükleyen değerli yazarlarımız, birkaç tuhaf randevu öyküsüyle karşımızda. Kurtadamlar, şeytanımsı sevgililer ve aşk özürlü zombilerle dolu, karanlık, lanetli ve doğaüstü öykülerin tamamı seksi, edepsiz, ateşli ve dikkat çekici! Bazı aşkların mekanı cennet değil malum, kitabımız da işte bunun kanıtı.

Migros'a gittiğimde almıştım.
Migrosta kitaplar hep indirimli oluyor.
7 liraydı.

Kitabın adı Peyami Safa - Selma ve Gölgesi

Senin tavsiye ettiğine de bir bakayım,içinde aşk,entrika,cinsel öğeler olmayan kitapları seviyorum
Şu yeni nesil vampir-insan aşkları tarzında olmasın
Korku romanlarına bunlar karışınca daha da katlanılmaz oluyor
Bu da öyle gibi sanırım
Araştırayım bakayım
Benim de kitap almam lazım

Tam aşk kitabı denemez.
İnsan üstü varlıklar ve insan ilişkileri var fakat sıkıcı değil.
400 küsür sayfa.
Belki 400 sayfasıda böyle tek bir hikayeden oluşsaydı sıkabilirdi ama 4 ayrı hikayeden oluşuyor, farklı karakterler ve farklı hikayeler.
Eğlenceli, hoş bir kitap.
Ölye buram buram aşk yok için, ufak tefek.
Genellikle sonlara doğru.
Ve sadece insan-insan üsüt varlık ilişkisi değil.
Bir kaçında sadece insan üstü varlıkların ilişkisi var.

Ben kitap okumayı çok sevdiğim için çok ayrım yapamam ama bende ağırlık olarak korku-gerilimden hoşlanırım.
Okuduğum aşk romanlarında bile yüksek dozda gerilim ve korku vardır.
Böyle sadece vıcık vıcık aşk romanı okumam.
Ama her çeşit kitabımda vardır.
Geniş bir kitap koleksiyonu yapmayı düşünüyorum.
400 sayfalık kitabı 2 günde yalayıp yuttuğumu bilirim.
Bir başlayınca hayatta bırakamam, hatta bazen kitaba dalıp yemeği unuttuğum bile oluyor.

Son düzenleme:
Ben de tam bi kitap kurduyum
Ama asla okumam dediğim türler var aşk romanı asla okumam
Yeni nesil kitaplar hiç ilgimi çekmiyor
Yeni nesil insanların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında toplayan yani sadece ticari amaç güden kitapları okumam
Korku romanı pure korku olmalı benim için yani insanlar aşk da cinsellik de seviyor araya onları da katalım tarzı romanları sevmiyorum
Twilight hiç okumadım bi kere yanlışlıkla sadece kapağına bakarak eski kitapçıdan bi kitap almıştım meğer twilight tarzı bi dizinin romanıymış
Kitap yarım bırakmayı da hiç sevmem zorla okudum çok kötü yahu
Eski kitapçıdaki eski yerini aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…