Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben de tam bi kitap kurduyum
Ama asla okumam dediğim türler var aşk romanı asla okumam
Yeni nesil kitaplar hiç ilgimi çekmiyor
Yeni nesil insanların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında toplayan yani sadece ticari amaç güden kitapları okumam
Korku romanı pure korku olmalı benim için yani insanlar aşk da cinsellik de seviyor araya onları da katalım tarzı romanları sevmiyorum
Twilight hiç okumadım bi kere yanlışlıkla sadece kapağına bakarak eski kitapçıdan bi kitap almıştım meğer twilight tarzı bi dizinin romanıymış
Kitap yarım bırakmayı da hiç sevmem zorla okudum çok kötü yahu
Eski kitapçıdaki eski yerini aldı :KK1:

O tarz kitaplardan bende hoşlanmıyorum. ( Çünkü Twilight korkudan çok vıcık vıcık Aşk romanı ve saçmalık dizini )
Ben kurgunun gidiş hattında olan aşkı seviyorum.
Araya sıkıştırılmış bir şekilde olmucak.
Zorlama olmucak.
Okuduğumda benimsicem.
Karakterlerini sevmediğim bir kitabı okuyamam ben mesela.
Kitaplarla ilişkim vardır benim.:KK53:
İlişki kuramadığım kitabı öldürselerde okumam, okuyamam.

Agatha benim için de öyle
Anne Rice biraz sıkıcı pandorası çok sıkmıştı beni

Ben seviyorum.
2.3 gün sonra gidip 3 nün kitaplarına bakıcam.
Hoşuma gidenleri alıcam.
Ben alışveriş merkezlerine gittiğimde mutlaka kitapçıya uğrar ve kitap almadan çıkmam.
Migros'a gittiğimdede öyle.
Kendimi tutamıyorum. :KK52:
En az 2 kitap alır çıkarım, hoş bıraksalar elim kolum kitap dolu olarak çıkarım ya. :KK53:

Cenk Çalışır-Satranç Cinayetleri kitabını almıştım ama çok sevmedim.
Çünkü anlatımda bir karışıklık vardı.
Maalesef ki Türk yazarlarımız korku-gerilim romanı yazmakta pek başarı değiller.

Marketlerden kitap alma çevirileri berbat
Birkaç kere aldım ucuz olduğu için yayınevlerinin cevirileri çok kötü oluyor
Ben eski kitapçıdan alıyorum 2.el kitapları daha çok seviyorum hem de yayınevleri iyi oluyor
Hem de ucuz

Marketlerden kitap alma çevirileri berbat
Birkaç kere aldım ucuz olduğu için yayınevlerinin cevirileri çok kötü oluyor
Ben eski kitapçıdan alıyorum 2.el kitapları daha çok seviyorum hem de yayınevleri iyi oluyor
Hem de ucuz

Migros'tan aldığım kitapların kitapçıdakinden pek farkı yok.
Çünkü genellikle Artemis yayınlarına ait.
Ve Artemiste iyi bir yayın evi.
Burada 2.el kitapçı yok maalesef.

Artemis,alkım ... çevirilerini sevmiyorum ben
İmla hataları da çok oluyor
Okula gelen yayınevinden taksitle kitap aldım ona da çok pişman oldum ya
Çevirileri çok kötü ne yapacağım onları hiç bilmiyorum :/
Yavaş yavaş eski kitapçılara veriyorum başka kitaplar alıyorum

Artemis,alkım ... çevirilerini sevmiyorum ben
İmla hataları da çok oluyor
Okula gelen yayınevinden taksitle kitap aldım ona da çok pişman oldum ya
Çevirileri çok kötü ne yapacağım onları hiç bilmiyorum :/
Yavaş yavaş eski kitapçılara veriyorum başka kitaplar alıyorum

İşte çok büyük bir hata o.
Böyle okula gelen kitapların ya da sokaklarda satılan kitapların çevirileri gerçekten çok kötü. :/
Bizim buradada 2.el kitapçı olsa gidip değiştirmem gereken kitaplar var.

Annem de öyle diyor

Eveeet tam benlik mayıs başında ama yaa konuşup erkene alasım var :KK52:
Çok seviyorum ya
Hem deee tam bana uygun bi konuda sunum yapacağım roman özeti
Roman da tam benlik,çevresindeki herkesin intihar ettiği karanlık,herkesin hortlak dediği bi kadının hayatı ve sevgilisinin de intihara sürüklenmesi :KK51:
Öyle bi anlatacağım ki insanlar asla sıkılmayacak aksine merakla dinleyecek

:KK53::KK53::KK53:Amanınn o nee :KK1:

Insanliktan ciktim. :KK52: Ama temizlendi coktan. :KK1:

Oh süper valla. :21: Bana da hep böyle güzel ödevler denk gelsin üni.de. Ben hic sevmem cünkü ödev yapmayi, hep son güne birakirim. :KK9: Bir seyi severek yaptinmi sonucu mükemmel oluyor.
Kitabin adi ne?

Leydim yarin Izmir kitap fuarinin son günü. Ben daha önceden hic gitmedim, yarin kardesimle gidecegiz. Napayim ne edeyim, ne önerirsin bana? :nazar:

Canım zaten biliyorum Keratinin ne olduğunu.
Zaten " Brezilya Fönünün etkisi geçince " diye söylemişim. :KK53:
Ama keratinin etkisi geçince saç gene eski haline dönüyor, yaptığın bakımların o süre zarfında faydası olucağını sanmıyorum.
Ya sürekli yapıcaksın ya da hiç yapmıcaksın.

Yahu bir islem bu kadar mi yorucu olur? :KK53: Eridim bittim mahvoldum, üstümden 500 kamyon gecmis gibiyim... :KK14:
Ama Pamugum ne olursa olsun deger biliyor musun.. 4-6 ay kaliciligi var, 3 ay bile kalsa raziyim. Bozulursa yenilerim, keratinim var. Benim saclarim asiri yanik oldugu icin tararken cok canim yaniyordu, ne yaparsam yapayim sekle girmiyordu, düzlestirsem bile. Bu o kadar iyi gelecek ki bana... :21:
Ben simdi saclarimi gögüs hizama kadar uzatmaya calisiyorum. 4-5 parmak falan kaldi zaten. Uzayinca ayni boyda kalmasina izin vererek uclarindan sIk sIk alip boyadan ve yaniklardan kurtulacagim. Ondan sonra istedigim kadar uzatacagim, bele kadar. :KK31: Iste o zamana kadar beni idare etsin yeter..

Olamaz ya başladı da bitiyor mu
Tüh ya ben orda olsam birlikte giderdik
Bence ilk olarak lys kitabı al çok uygun oluyor
Ama abartıp fazla alma benim elimde kalmıştı

Bütün standları dolaş yaa çok eğlenceli ben kendimi kaybediyorum
Can yayınlarına git ilk olarak soluğu orda alırım ben :KK1:
Ve onlara kitap kapaklarını neden değiştirdiklerini sor mümkünse :KK45::KK37:
Ya çok sinir oldum,albüm kapakları yıllardır aynıdır,beyaz üzerine kitaba uygun bi resim kare şeklinde,buna alışmıştım
Başka kapak istemiyoruuuuz

Yarın Tus var yurt bi kasvetli ki sormayın
Lisans öğrencisinden çok sınav öğrencisi var yurtta yahu
Tus,kpss...

Insanliktan ciktim. :KK52: Ama temizlendi coktan. :KK1:

Oh süper valla. :21: Bana da hep böyle güzel ödevler denk gelsin üni.de. Ben hic sevmem cünkü ödev yapmayi, hep son güne birakirim. :KK9: Bir seyi severek yaptinmi sonucu mükemmel oluyor.
Kitabin adi ne?

Leydim yarin Izmir kitap fuarinin son günü. Ben daha önceden hic gitmedim, yarin kardesimle gidecegiz. Napayim ne edeyim, ne önerirsin bana? :nazar:

Yahu bir islem bu kadar mi yorucu olur? :KK53: Eridim bittim mahvoldum, üstümden 500 kamyon gecmis gibiyim... :KK14:
Ama Pamugum ne olursa olsun deger biliyor musun.. 4-6 ay kaliciligi var, 3 ay bile kalsa raziyim. Bozulursa yenilerim, keratinim var. Benim saclarim asiri yanik oldugu icin tararken cok canim yaniyordu, ne yaparsam yapayim sekle girmiyordu, düzlestirsem bile. Bu o kadar iyi gelecek ki bana... :21:
Ben simdi saclarimi gögüs hizama kadar uzatmaya calisiyorum. 4-5 parmak falan kaldi zaten. Uzayinca ayni boyda kalmasina izin vererek uclarindan sIk sIk alip boyadan ve yaniklardan kurtulacagim. Ondan sonra istedigim kadar uzatacagim, bele kadar. :KK31: Iste o zamana kadar beni idare etsin yeter..

Canım keratin malzemelerini nereden tedarik ettin ve ne kadar tuttu?
Bende yapmayı planlıyorum.
Ama saçlarım yanık ya da kırık olduğu için değil.
Aksine çok sağlıklı saçlarım var ama sürekli düzleştirmek yerine 1 kez düzleştirip 3.4 ay öyle kullanmak istiyorum.

X