- 20 Haziran 2011
- 2.393
- 3
Ben de tam bi kitap kurduyum
Ama asla okumam dediğim türler var aşk romanı asla okumam
Yeni nesil kitaplar hiç ilgimi çekmiyor
Yeni nesil insanların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında toplayan yani sadece ticari amaç güden kitapları okumam
Korku romanı pure korku olmalı benim için yani insanlar aşk da cinsellik de seviyor araya onları da katalım tarzı romanları sevmiyorum
Twilight hiç okumadım bi kere yanlışlıkla sadece kapağına bakarak eski kitapçıdan bi kitap almıştım meğer twilight tarzı bi dizinin romanıymış
Kitap yarım bırakmayı da hiç sevmem zorla okudum çok kötü yahu
Eski kitapçıdaki eski yerini aldı
Agatha benim için de öyle
Anne Rice biraz sıkıcı pandorası çok sıkmıştı beni
Marketlerden kitap alma çevirileri berbat
Birkaç kere aldım ucuz olduğu için yayınevlerinin cevirileri çok kötü oluyor
Ben eski kitapçıdan alıyorum 2.el kitapları daha çok seviyorum hem de yayınevleri iyi oluyor
Hem de ucuz
Artemis,alkım ... çevirilerini sevmiyorum ben
İmla hataları da çok oluyor
Okula gelen yayınevinden taksitle kitap aldım ona da çok pişman oldum ya
Çevirileri çok kötü ne yapacağım onları hiç bilmiyorum :/
Yavaş yavaş eski kitapçılara veriyorum başka kitaplar alıyorum
Annem de öyle diyor
Eveeet tam benlik mayıs başında ama yaa konuşup erkene alasım var
Çok seviyorum ya
Hem deee tam bana uygun bi konuda sunum yapacağım roman özeti
Roman da tam benlik,çevresindeki herkesin intihar ettiği karanlık,herkesin hortlak dediği bi kadının hayatı ve sevgilisinin de intihara sürüklenmesi
Öyle bi anlatacağım ki insanlar asla sıkılmayacak aksine merakla dinleyecek
Amanınn o nee
Canım zaten biliyorum Keratinin ne olduğunu.
Zaten " Brezilya Fönünün etkisi geçince " diye söylemişim.
Ama keratinin etkisi geçince saç gene eski haline dönüyor, yaptığın bakımların o süre zarfında faydası olucağını sanmıyorum.
Ya sürekli yapıcaksın ya da hiç yapmıcaksın.
Araba reklamı sayesinde i love rockn roll dilime dolandı ya
Insanliktan ciktim.Ama temizlendi coktan.
Oh süper valla.Bana da hep böyle güzel ödevler denk gelsin üni.de. Ben hic sevmem cünkü ödev yapmayi, hep son güne birakirim. Bir seyi severek yaptinmi sonucu mükemmel oluyor.
Kitabin adi ne?
Leydim yarin Izmir kitap fuarinin son günü. Ben daha önceden hic gitmedim, yarin kardesimle gidecegiz. Napayim ne edeyim, ne önerirsin bana?
Yahu bir islem bu kadar mi yorucu olur?Eridim bittim mahvoldum, üstümden 500 kamyon gecmis gibiyim...
Ama Pamugum ne olursa olsun deger biliyor musun.. 4-6 ay kaliciligi var, 3 ay bile kalsa raziyim. Bozulursa yenilerim, keratinim var. Benim saclarim asiri yanik oldugu icin tararken cok canim yaniyordu, ne yaparsam yapayim sekle girmiyordu, düzlestirsem bile. Bu o kadar iyi gelecek ki bana...
Ben simdi saclarimi gögüs hizama kadar uzatmaya calisiyorum. 4-5 parmak falan kaldi zaten. Uzayinca ayni boyda kalmasina izin vererek uclarindan sIk sIk alip boyadan ve yaniklardan kurtulacagim. Ondan sonra istedigim kadar uzatacagim, bele kadar.Iste o zamana kadar beni idare etsin yeter..
60 lar 70 ler 80 ler bayılıyorum