Dostlarımla Sohbet Topiği

Bu kremi çok rahat kullanabilirsin.
Benim cildim karma olmasına rağmen bana bile çok iyi geldi.

Saol pamukcum ben bunları gidip alayım bi ara
Gliserin gülsuyu tarifini de deneyeceğim

biri ceyda mı dedi
deneme çözmekten bu saate kadar uyumadım.
laydim benim cildim de çok kuru. pul pul hatta yanaklarım falan. herkes çok beğenir cildimi pürüzsüz görünüyor çünkü ama bende şikayetçiyim kuruluktan.
2 hafta önce keşfettiğim bakım sırrımı yazayım sana ama aramızda kalsın.
önce elini ıslat, yüzünü yıka. sonra tuz yada şekerle ov cildini.
ama çok bastırmadan. ben şekerle yapıyodum ama tuzda çok iyi sonuç veriyor.
sonra buhar maskesi yap ama içine kuru papatya da koy suyun. başına da havlu ört durabildiğin kadar dur. sonra peçete türü birşeyle cildini sil. ama biraz bastırarak sil. siyah noktalar hemen çıkıyor zaten.
veee gelelim son aşamaya bu da nem maskesi.
yumurta sarısı, süt, bal ve biraz zeytinyağını karıştıp yüzüne sür. 15-20 dakika bekleyip ılık suyla hatta o yaptığın buhar maskesinin suyuyla yıka.
o kadar iyi geliyor kiç benim cildim kuru ve geriliyo bu yüzden.
bu maskeden sonra bebek gibi oluyo. kaymak gibin
dene bence. sana da çok iyi gelir.

Son düzenleme:
Saolun kızlar deneyeceğim
Papatya suyuyla buhar maskesini hep yapardım ama burda suyu nasıl buharlaştıracağım bilmiyorum
Mutfağımız yok daha doğrusu öğrenciye kapalı
Diğerlerini de alıp başlayayım

Bunu haftada birmi yapıyosun canım ikisinide peş peşemi? Benim cildimde çok kuru bende yapayım olmazsa

Bende kilo vermeye çalışmıyorum 55 kiloyum boyumda uzun erir biterim vala
Ben hem sağlıklı yaşam hemde sıkılaşmak adına yapıyorum pamukum

Aboo bu etiketleri kim girdi

Aynen cecennim ben de öyle
Spor şart ya

Spor şart tabi ama benim boyum 1.70 kilomda 45 olunca benim spor yapma lüksüm maalesef ki olmuyor.
Zaten bende 0 yağ var.
0 yağ 0 şeker 0 kolestrol..
Ben de arada spor yapıyorum fakat belli bölgeler için yapıyorum.

Ama kiloyla alakası yok yani yapman gerekir spor
Sağlık açısından çok gerekli en azından günde yarım saat açık hava yürüyüşü çok önemli
Ben İzmir'de çok yürürdüm ama burda her yer cadde deniz kenarı falan yok ki yürüyeyim
Henüz düzgün bi park bahçe de keşfedemedim
Bi de çok zayıf olmak da sağlıksız kilo almalısın ben 168im kilom en son 56ydı memnunum
170'sen baya alman lazım ama çok da almam diyorsan 50-52 falan olursan daha iyi olur bence

Bi de sporun şöyle bi avantajı var,ideal kilonu koruyor ne kadar yersen ye kalıyorsun öyle spor yapınca
Ivana sert ideal mesela benim için o da öyle diyor spor yap istediğini ye

Kilo alamıyorum işte.
Sorun bu.
Ben dediğim gibi belli sporları yapıyorum.
Ama her gün yarım saat yürüyüş yaparsam olan kilomuda vericem.
Kilo almaya başlasam o zaman spora başlıcam ama alamıyorum işte.
Allah'a çok şükür sağlıklıyım ama kilo alamıyorum.

Pamukum ben benimkine ne zaman zayifsin desem, spor yapip kilo alcam ben derdi. Spor yapmak hangi kiloda olursan ol faydali. Senin yakacak yagin olmadigi icin enerji harcadikca acikirsin ve normalde yediginden daha fazla yersin, normalde yeme istahin olmadigi kilo aldiracak besinleri de yiyebilirsen, kilo alirsin. O yüzden sen kendine uygun olan bir egzersiz uygula, pilates olabilir mesela.

evet canım haftada bir ve hepsini peşpeşe yapıyorum.
o kadar iyi geliyor ki cildimi.
kesinlikle tavsiye ederim.

Evet bugün yapmış bulunuyorum birazdan yıkıcam

Canlarim nasilsiniz?
Bu aralar yogundum baya giremedim, özledim sizleri? Neler yapiyorsunuz?

Ooo kimler gelmiş
İyiyim canım kendi adıma sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

Pilates için evde zararlı diyorlar?
Bir ara yapmak istemiştim.
Hatta pilates topu, pilates bandı felan alıcaktım ama evde yapmak için önermiyorlar.

Evet bugün yapmış bulunuyorum birazdan yıkıcam

Ooo kimler gelmiş
İyiyim canım kendi adıma sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

Oyy yirim, mutlu gördüm seni.
Iyi sayilirim canim ama son zamanlarda biraz stresliyim. Bir de yalniz hissediyorum kendimi. Allahtan sizler varsiniz, bir de Cinarim, yoksa kafayi yerdim herhalde..

Pilates için evde zararlı diyorlar?
Bir ara yapmak istemiştim.
Hatta pilates topu, pilates bandı felan alıcaktım ama evde yapmak için önermiyorlar.

Canim onu ben de duydum ama dikkatli yapmak önemli tabi. Cecenn yapiyor ve cok memnun, ben de yakin bir zamanda yapmaya baslayacagim. Sonuclari söylerim..

Nihayet göz muayenesine gittim, ne yazik ki bozukmus gözlerim. Astigmat ve miyop varmis. 1.00 ve 1.25 sanirim. Bana verdigi kagitta daha bir seyler yaziyor.
Tam muayenem bitmisken doktora göz tansiyonundan bahsettim, tekrar muayene etti v e birseyler cikti sanirim. 8 mayista bütün günümü alacak testler bekliyor beni... Su an gözümde damla var, göz bebeklerim kocaman oldu, yakini göremiyorum. Bir kere daha damatmislardi bundan, annemin yakin gözlügünükullanmistim bütün gün cok komikti ya.

Kizlar devlet gözlügün parasinin tamamini mi karsiliyor bir kisminimi?

Dip not:) Cinar muhabbet kusu biliyorsunuz. Mantari vardi bi ara, mantar ilaci kullaniyruz, iyilesti baya. Ama su an inanilmaz tipsiz, yani baskasi olsa bu ne bicim kus diyip bakmaz o derece. Mantar jeli jöle etkisi yaratiyor, saclar her sekle giryor. Fotograf makinam bozulmasaydi cekip koyardim buraya.

Ben de geldimm
Sınav haftası başıma gelenler sinirimi bozuyor ya hiç çalışamıyorum
Grip oldum günlerce yattım tam geçti dedim şimdi de felaket bi baş ağrısı var durmadan uykum var ağrıdan gözümü açamıyorum
Artı bi de regl ağrısı günlerdir çok kötüyüm
Yarın en korktuğum dersin sınavı var hiç çalışmadım derslere de girmedim kesin bu sınav berbat geçecek
Boş kağıt vereceğim büyük ihtimalle bu yüzden sınava girmemeyi bile düşünüyorum
Ben neden iktisat dersi alıyorum ki ya
Bi de zorunlu ders kredisi de yüksek
Hiç sevmediğim şeyler cecennim işletme okuyorsun sen anlarsın ama ben hiç sevmiyorum bu yüzden de derslere hiç girmedim
Arkadaştan notları aldım okumayla da anlamıyorum offf
Bir kere girdim derse biraz dinledim sonra da uyudum
Birkaç şey karalamıştım derste notumsu bir şeyler aldım sonra arkadaşa sana güveniyorum düzgün not tutarsın sen diye pohpohladım biraz koydum kafamı ders sonunda uyandım
Öztürk gibi olduk derste zorunda mıyııım falan diyoruz hoca da zorundasınız diyor
Bi daha da girmedim zaten
Yoklama alıyorsa büyük ihtimal devamdan kaldım zaten
Ama almıyordu sanırım
Bu sınav böyle olsun napalım bundan sonra gireceğim derslere
Ekonometriden bi çocuk vardı seni çalıştırırım a1 garanti demişti onla çalışırım artık

iktisat bizde de vardı geçen yıl zorunlu ve kredisi yüksekti bende ilk başta dersten nefret ettim ama sonraları çok hoşuma gitti sevgilim işletme okuyor o nefret ediyordu iktisattan ama tabi hocadan kaynaklı da olabilir bu sevgi
çok hoş bi bayandı güzel örneklerle anlatırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…