Oyy yirim, mutlu gördüm seni.
Iyi sayilirim canim ama son zamanlarda biraz stresliyim. Bir de yalniz hissediyorum kendimi. Allahtan sizler varsiniz, bir de Cinarim, yoksa kafayi yerdim herhalde..
Canim onu ben de duydum ama dikkatli yapmak önemli tabi. Cecenn yapiyor ve cok memnun, ben de yakin bir zamanda yapmaya baslayacagim. Sonuclari söylerim..
Nihayet göz muayenesine gittim, ne yazik ki bozukmus gözlerim. Astigmat ve miyop varmis. 1.00 ve 1.25 sanirim. Bana verdigi kagitta daha bir seyler yaziyor.
Tam muayenem bitmisken doktora göz tansiyonundan bahsettim, tekrar muayene etti v e birseyler cikti sanirim. 8 mayista bütün günümü alacak testler bekliyor beni... Su an gözümde damla var, göz bebeklerim kocaman oldu, yakini göremiyorum. Bir kere daha damatmislardi bundan, annemin yakin gözlügünükullanmistim bütün gün cok komikti ya.
Kizlar devlet gözlügün parasinin tamamini mi karsiliyor bir kisminimi?
Dip not:) Cinar muhabbet kusu biliyorsunuz. Mantari vardi bi ara, mantar ilaci kullaniyruz, iyilesti baya. Ama su an inanilmaz tipsiz, yani baskasi olsa bu ne bicim kus diyip bakmaz o derece. Mantar jeli jöle etkisi yaratiyor, saclar her sekle giryor. Fotograf makinam bozulmasaydi cekip koyardim buraya.
Canım Çınarada sanada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :)
Bende bir hayvanımın olmasını istiyorum ya böyle ona bağlanım onunla ilgilenim ofof(hayvan dememe kızmayın Çınar'a söylemedim bunu)
Sanırım devlet gözlüğün bir kısmını karşılıyor tam bi bilgim yok ama :44:
Çok geçmiş olsun tekrar...
Ben de geldimm
Sınav haftası başıma gelenler sinirimi bozuyor ya hiç çalışamıyorum
Grip oldum günlerce yattım tam geçti dedim şimdi de felaket bi baş ağrısı var durmadan uykum var ağrıdan gözümü açamıyorum
Artı bi de regl ağrısı günlerdir çok kötüyüm
Yarın en korktuğum dersin sınavı var hiç çalışmadım derslere de girmedim kesin bu sınav berbat geçecek
Boş kağıt vereceğim büyük ihtimalle bu yüzden sınava girmemeyi bile düşünüyorum
Ben neden iktisat dersi alıyorum ki ya
Bi de zorunlu ders kredisi de yüksek
Hiç sevmediğim şeyler cecennim işletme okuyorsun sen anlarsın ama ben hiç sevmiyorum bu yüzden de derslere hiç girmedim
Arkadaştan notları aldım okumayla da anlamıyorum offf
Bir kere girdim derse biraz dinledim sonra da uyudum
Birkaç şey karalamıştım derste notumsu bir şeyler aldım sonra arkadaşa sana güveniyorum düzgün not tutarsın sen diye pohpohladım biraz koydum kafamı ders sonunda uyandım
Öztürk gibi olduk derste zorunda mıyııım falan diyoruz hoca da zorundasınız diyor
Bi daha da girmedim zaten
Yoklama alıyorsa büyük ihtimal devamdan kaldım zaten
Ama almıyordu sanırım
Bu sınav böyle olsun napalım bundan sonra gireceğim derslere
Ekonometriden bi çocuk vardı seni çalıştırırım a1 garanti demişti onla çalışırım artık
Canım sanada çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlarsın.
İktisat mı İğrenç :)
Ama yapılamayacak bi ders değil ya yaparsın sen ben eminim