Dostlarımla Sohbet Topiği

Canım Çınarada sanada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :)
Bende bir hayvanımın olmasını istiyorum ya böyle ona bağlanım onunla ilgilenim ofof(hayvan dememe kızmayın Çınar'a söylemedim bunu)
Sanırım devlet gözlüğün bir kısmını karşılıyor tam bi bilgim yok ama :44:
Çok geçmiş olsun tekrar...

Canım sanada çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlarsın.
İktisat mı İğrenç :)
Ama yapılamayacak bi ders değil ya yaparsın sen ben eminim

sedulum çoğu bölümde zorunluymuş evet
Umarım ben de severim aslında hoca da gördüğüm kadarıyla iyiydi bizim de

cecenniim umarım yapabilirim yaa çok tırsıyorum şuan
Yarın okulda birilerini bulup çalışmalıyım

slania'm demek astigmatın da varmış annemin de var ama benim çıkmadı neyse ki
Numarası fazla büyük değilmiş ama gözlük takman gerekir
Bir kısmını karşılıyor ama tamamını karşılamıyor sanırım
Yani devletin tamamını karşıladığı gözlükler var da inceltilmemiş camlı ve çerçeveleri pek iyi değil
Ben almamıştım devletin karşıladığı gözlükleri
Sanırım o kategoriye girmeyen gözlüklerin de %30unu karşılıyor devlet

Çınar'a da çok sevindim kıyamam ya

Kizlar gözlügü aldim ama alisamadim simdilik. Optikci kadin 3 gün sürekli tak alisirsin dedi.
Ama ben baya körmüsüm. Takinca her yer ayna gibi oldu. Günes gözlügümü de verdim onun da camini degistircekler.

Haydaa bahar mi etkiliyor seni yoksa. Bende de bir bas agrisi, bir halsizlik deli oluyorum. Ayni sekilde ben de reglim... Senin bünyen alerjik, o yüzden bahar etkiledi sanirim. Benim kuzenim de öyle, bu aralar sürekli hasta.
Gecmis olsun canim benim...
Ah bilirim o sevmedigin derse calismanin zorlugunu... Ama bizim yapamayacagim bir sey yok ya. SIkI bir calismayla yaparsin Leydim..

Sagol canim benim... E al sen de bir tane mubis. Bakimi en kolay hayvanlardan, ama alistirmasi bir o kadar zor. Alip minciklanacak bir hayvan degil(ben onu yapiyorum gerci ) Asla yapmaman gereken seyler var. Biri; kesinlikle alisana kadar avuclamayacaksin. Yapman gerekense sürekli onunla ilgilenip, konusmak. Karsinda insan varmis gibi dertlesebilirsin mesela. Bir de yaninda normal bir sekilde elini kolunu oynat, kafesin etrafinde yavasca ellerini gezdir. Daha sonra diger asamalara gecebilirsin. Muhabbet kusu forumlari var, tavsiye eder.
Yok kiiz heyvanoglu heyvanin teki bu cadaloz. Ben artik öyle bir alistim ki ona ve ismine her yerde muhabbet kusum yerine, Cinari kullaniyorum.
Annemin teli güzel cekiyor bir ara jölemizi sürdükten sonra ceker koyarim resmini.

Evet canim sag gözümde cok az ama baya etkiliyordu görüsümü, sag gözümde bir problem oldugunu lisede anlamistim.
Cok azini karsiladi ya 37 lira falan. :44: Ama olsun begenerek aldim. Cocuklugumdan beri begendigim kemik cercevelerden aldim. Yakisti gibi, gözlerimin resmini koycam bir ara.

Ya bir sey dicem ekrandaki yazilar mi kücüldü? Dünden beri böyle. Sizin nasil?

Slania acayip heveslendirdin beni bak şimdi

Pamuğum bende çok severim Murat Kekillinin parçalarını

Eki Görüntüle 378150

Fare altlığım bayılıyorum ya

Oyy çok güzelmiş çok beğendim

Hayırlı olsun gözlüğün :)
Alışırsın yavaş yavaş ben de geçen gün okula gözlüğümle gittim herkes sen sen gözlük tak diyor çok beğendiler
Sana da yakışıyor gözlük

Evet sanırım bahar etkiliyor günlerdir hiç iyi değilim

Sınav çok kolaydı çalışsaydım çok daha iyi geçebilirdi
Üzüldüm ya çalışınca yapabileceğim şeylerdi

Bende aynı şuan yazılar :44:

Sevilmicek gibi değil ki.
Suskunlar'ı izleyen var mı?

Suskunları izledim ama sonra kaçırdım ya
İzlemek istiyorum düzenli olarak filmini de çok severdim ben onun

Ben şimdi izlicem.
Favori dizilerimden birisi..
İzlediğim iki dizi var zaten, Yalan Dünya ve Suskunlar.

Son düzenleme:
Benim de kahveye ihtiyacım var fakaat içmeyeceğim çünkü başım çok ağrıyor uyumalıyım
Neyse ki yarın dersim geç biraz fazla uyuyabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…