Dostlarımla Sohbet Topiği

Neydi?
Ben bikaç sene önce nypmhadora kullanıodum.msn'im de öyle hatta

Nickimin hemen altinda yaziyor.. :nazar:
Aslinda güzel ama ben onu nedense büyüklü kücüklü ve alt cizgilerle birlikte yazmistim, sanki baskasinda da var o nick.. :KK1:
Simdikinden memnunum, hatta iyice benimsedim, cok sevdigim folk metal grubu olan Eluveitie'nin albümünün adi, grubun kurucusu 2500 yillik bir mezar tasinda görmüs bu ismi.. Anlamini malesef bilmiyorum..
Senin eski nick ne anlama geliyor?

Kızlar bu arada boyunluklar hakkında ne düşünüosunuz?
Ben alsam mı almasam mı karar veremedim bazı bluzların üzerine güzel durur diye düşünüorum ama tasma gibi de olmasın tereddütteyim :44:

gothic-boyunluk-No-14__36363351_0.jpg

boy08.jpg

Bu tarz bişeyler...

Aslinda güzel ama ben onu nedense büyüklü kücüklü ve alt cizgilerle birlikte yazmistim, sanki baskasinda da var o nick.. :KK1:
Simdikinden memnunum, hatta iyice benimsedim, cok sevdigim folk metal grubu olan Eluveitie'nin albümünün adi, grubun kurucusu 2500 yillik bir mezar tasinda görmüs bu ismi.. Anlamini malesef bilmiyorum..

Nasıl değiştirdiniz kızlar nickleri ben değiştirmek için mesaj attım geri dönen olmadı :KK60:
Çünkü başharfini büyük yazıp yolladım ciddiye almadılar heralde :KK51:
Siz nekadarlık üyesiniz hep aktifmiydiniz?

Benim daha çok yeni
i

HarryPotter'da bi karakter :)
Mor saçlı olan bilirsin belki.
Biara ben adastreia'da kullanıodum,sevdiğim bi grubun ismi.

Sİlvart'ıda unutmayalım küsmesin sonra bize...:KK51: :KK1:
Aa doğru Silvart'da var ama o bizle pek takılmıo buaralar:63:

:)) alışverişe gidicektim ayakkabı alıcaktım sözde, bi tarafımı kaldırıp gidemedim bi yere

Doğru sen ayakkabı alcaktın,biz de görcektik artık aldığında gösterirsin:KK66:

Nasıl değiştirdiniz kızlar nickleri ben değiştirmek için mesaj attım geri dönen olmadı :KK60:

Benim daha çok yeni
i

Ben bu sitede hep aynı nickleydim,değişim talebim olmadı bilmiorum:44:
Üye olduğumdan beri aktifim ben:KK1:

Kızlar bu arada boyunluklar hakkında ne düşünüosunuz?
Ben alsam mı almasam mı karar veremedim bazı bluzların üzerine güzel durur diye düşünüorum ama tasma gibi de olmasın tereddütteyim :44:

gothic-boyunluk-No-14__36363351_0.jpg

boy08.jpg

Bu tarz bişeyler...

Kız niye tasma gibi olsunn ..Bende bi ara çok niyetlenmiştim almaya ama nedense almamıştım şimdi görünce aklıma geldi yine :KK3:

Ayy tamam alıcam o zaman :)
Çok şık bunlar ama bazıları öyle görünüo tasma gibi:KK1: bunlar gibi olanlarını almak lazıım

Benim daha çok yeni
i

Ben cok cok az mesajim varken yani fazla aktif degilken degistirdim. Hatta bi kac tane yollamistim onlar var diye kabul etmediler, simdikini yolladim aninda hallettiler. Isim icime sinince daha bi baglandim foruma.. :KK70:
Tekrar dene dikkatlerinden kacmistir büyük ihtimalle...

LadyEvil sende tasma gibi durmaz, tarzina uygun cünkü. Bence tam senlik bunlar..

Benim tarzımla alakası yok ama kolye sevdalısı biri olarak söylüyorum ki sizin için çok güzel, çok şık

Ben cok cok az mesajim varken yani fazla aktif degilken degistirdim. Hatta bi kac tane yollamistim onlar var diye kabul etmediler, simdikini yolladim aninda hallettiler. Isim icime sinince daha bi baglandim foruma.. :KK70:
Tekrar dene dikkatlerinden kacmistir büyük ihtimalle...

LadyEvil sende tasma gibi durmaz, tarzina uygun cünkü. Bence tam senlik bunlar..

Denerim yine biraz zaman geçsinde...Mune çok hoşuma gidiyo ne zaman mesaj atsam cevap geliyo çok yardımcı oluyo gerçkten 2kere bi sebeten mesaj atmıştım da:KK1:

X