Gerci ben de ilk nickimde pek dikkat etmemistim, sonradan degistirmem gerektigini anladim degistirdim..
İyi bildin :))
Hiç anlamadığım konudan konuşuyosunuz zıpçıktılık yapmiim dedim
Neydi?
Ben bikaç sene önce nypmhadora kullanıodum.msn'im de öyle hatta
Nickimin hemen altinda yaziyor..
Aslinda güzel ama ben onu nedense büyüklü kücüklü ve alt cizgilerle birlikte yazmistim, sanki baskasinda da var o nick..
Simdikinden memnunum, hatta iyice benimsedim, cok sevdigim folk metal grubu olan Eluveitie'nin albümünün adi, grubun kurucusu 2500 yillik bir mezar tasinda görmüs bu ismi.. Anlamini malesef bilmiyorum..
Senin eski nick ne anlama geliyor?
HarryPotter'da bi karakter :)Nickimin hemen altinda yaziyor..
Aslinda güzel ama ben onu nedense büyüklü kücüklü ve alt cizgilerle birlikte yazmistim, sanki baskasinda da var o nick..
Simdikinden memnunum, hatta iyice benimsedim, cok sevdigim folk metal grubu olan Eluveitie'nin albümünün adi, grubun kurucusu 2500 yillik bir mezar tasinda görmüs bu ismi.. Anlamini malesef bilmiyorum..
Senin eski nick ne anlama geliyor?
Aa doğru Silvart'da var ama o bizle pek takılmıo buaralarSİlvart'ıda unutmayalım küsmesin sonra bize...
:)) alışverişe gidicektim ayakkabı alıcaktım sözde, bi tarafımı kaldırıp gidemedim bi yere
Nasıl değiştirdiniz kızlar nickleri ben değiştirmek için mesaj attım geri dönen olmadı
Çünkü başharfini büyük yazıp yolladım ciddiye almadılar heralde
Siz nekadarlık üyesiniz hep aktifmiydiniz?
Benim daha çok yenii
Kızlar bu arada boyunluklar hakkında ne düşünüosunuz?
Ben alsam mı almasam mı karar veremedim bazı bluzların üzerine güzel durur diye düşünüorum ama tasma gibi de olmasın tereddütteyim :44:
Bu tarz bişeyler...
Nasıl değiştirdiniz kızlar nickleri ben değiştirmek için mesaj attım geri dönen olmadı
Çünkü başharfini büyük yazıp yolladım ciddiye almadılar heralde
Siz nekadarlık üyesiniz hep aktifmiydiniz?
Benim daha çok yenii
Ben cok cok az mesajim varken yani fazla aktif degilken degistirdim. Hatta bi kac tane yollamistim onlar var diye kabul etmediler, simdikini yolladim aninda hallettiler. Isim icime sinince daha bi baglandim foruma..
Tekrar dene dikkatlerinden kacmistir büyük ihtimalle...
LadyEvil sende tasma gibi durmaz, tarzina uygun cünkü. Bence tam senlik bunlar..