Dostlarımla Sohbet Topiği

Ayy saol Laydcim hepsini not aldım araştırıp bakcam
Güzel bi fondoten ve pudra almam lazım evet canım baya beyazım bende aynen senin fotodaki gibi

Ayy saol Laydcim hepsini not aldım araştırıp bakcam
Güzel bi fondoten ve pudra almam lazım evet canım baya beyazım bende aynen senin fotodaki gibi

Bişey değil :)
Sen yine de gittiğin yerde bütün markaların en açık renklerini dene.
Ben hatırlıorum da görevli bayan beni bir oturtmuştu,bütün tester'ları denedik silip başkasını deniodu deneme tahtası olmuştu yüzüm
Anca öyle tam rengimi bulabilmiştik

Aynen öyle.
Kilo almamı istiodu mesela.Dikkat çekmeyeyim diye.
Daha neler neler.
Exicolor ın fuşyasını gördün mü?
Ona da bayıldım!
Eki Görüntüle 207433

Ay hiç gülceğim yoktu

Benimki de kilo almami istiyor ama onun amaci baska..
Ah canim benim ben onu saclarimin önünde denemistim, sonuc hüsran.. Bildigin ciklet pembesi... :82: Ama merak etme seninki ayni katalogtaki gibi cikacak, ben kataloga pek bakmamistim boyamadan önce baksaydim boyamazdim sanirim.. Renkler ayni katalogtaki gibi.
Seni güldürebildiysem ne mutlu bana..
Bildigin gümüs rengi yani.. Ilerde öyle güzel renkler ve modellerde piercingler takacaksin ki. Ben kas piercingllerinin modellerine bayiliyorum, deldirsem mi acaba ya.. :44: Hic kasi delik arkadasin var mi?

Bende öyle yapim bari hepsini denetim uygun bişey bulalım :)

Aa umarım benimki aynı öyle çıkar :26:
Korktum bak şimdi.
Buarada ilişkin ne kadar zamandır devam edio?
Kaşı delik arkadaşlarım var,ama ben cesaret edemiorum,ilerde kaş düşmesi falan yapıomuş,bana çene yeter

Cikar eminim, hatta daha bile canli bi renk cikabilir..
Daha yeni, 4 nisanda baslamisti, bakalim ne kadar sürcek.. Ben pek yürütemem iliskileri bu sefer basarabilecek miyim bilmiyorum..
Canim öyle diyorlar ama ben hic rastlamadim kasi düsmüs birine, bu yüzden pek inandirici gelmiyor bana. Ha belki berbat ötesi delimlerde iltihap kapmistir kas korkunc duruma gelmistir o yüzden böyle bi söylenti cikmis olabilir. Ayrica kas düsmesi derken nasil bi düsme kastediliyor biliyor musun? :44:
Kizlar pudra ariyorsaniz bu konuya bir bakin isterseniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/pudra-fondoten-kapaticilar/344352-cok-beyaz-tenlilere-pudro-fondoten-onerisi.html

Hemen bakıyorum sağol Salania.:)

Benim 3 yıllık ilişkim 6 ay önce bitti,yaşadığım hayal kırıklığı bitmek bilmio.

Eki Görüntüle 207440

Saçımı aynen böyle kestirmek istiorum,ama bana yakışmaz dimi :26:

Canim niye yakismasin ki? :26: Alnim dar diyorsun ama fotondan gördügüm kadariyla gayet normal alnin. Ayrica kahkülde alin genisligi degil, kahkülün modeli önemli. Istersen biraz tepeden keser kuaför, harika kahküllerin olur.

Benim 3 yıllık ilişkim 6 ay önce bitti,yaşadığım hayal kırıklığı bitmek bilmio.

Off 3 yillik mi... Cok yikici olmustur senin icin ayrilik...

Uzak,daha da uzak olunca iyice koptuk.
Kıskançlık kavga...
Ayrıldıktan bikaç ay sonra da defalarca aldatılmış olduğumu öğrendim.
Ve ayrılmıştık zaten,karşında hesap sorcak bi adam yok.
Daha da yıkıldım tabi,yine de buldum çıkardım cehenneminden hesap sordum.
Evet yaptım cevabını aldım.
Ben yokmuşum uzakmışım ciddi değilmiş hiçbiri ama yapmış.
Anlatınca bile sinirlerim tepeme çıkıo susalım en iyisi,canı cehenneme!

O şaç rengi süpermiş bu arada çokta güzel yakışır..tam olarak ne renk diye geçiyo ki bu:44:

Bizde uzağız ya bu uzaklık öldürüyo insanı..
Karaktersizin tekiymiş üzülmeye,konuşmaya bile değmez!

Uzak derken mesafe yi kastediyorsan evet mesafe cok arttikca sorunlar da artiyor. Hele bir de kiskanclik varsa iste o mahvediyor herseyi.. Aldatilmaksa icine ediyor diyebilirim..
Bence de susalim, sinirden parmaklarimi isrmaya basladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…