- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kumrallar derken
Açtığım konular mı
Evet çayı şekerli içerim unutmuşsun
Aaa yine mi yahu
Ben hürremi izliyorum
Evvet.
Aa evet ama birak sekerli icmeyi canim benim. Alistir kendini, alistigi zaman sekerli cayi agzina koyamiyor insan.
Öf numaraymis ya, Güney'in gercek yüzünü görmek icin Kuzeyle arkadasi oyun oynamislar ona. Iyi de yapmislar. Kuzey Güney'den kendisinin yerine yatmasini isteyince Güney kabul etmedi.
Ya aslında beyaz ten olarak demek istemiştim,sadece sarı saçlı olanlar için değil yani
Sen de bir beyaz tenli olarak yorumunu yap
Alıştırmaya çalışıyorum ama yine dönüyorum şekere
selam kızlar
Peki o zaman ben de yakinda sarisin olacak bir kumral olarak yorum yapayim.
Canim azalt en azindan, belki yavas yavas birakirsin sekeri.
Leydim bak. Siyahta kalsin dimi?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/508410-kizlar-fikirlerinizi-bekliyorum-resimli.html#post23367913
Selam canim.
Nasilsin?
Karar verdim diyete ve spora başlıyorum
Diyet değil de sağlıklı beslenme diyelim
Aşağı yemeğe hiç inmiyorum akşam 3 gündür cips kola sadece
Halbuki cipsle çikolatayla falan aram yoktu pek
Burası benim alışkanlıklarımı değiştirdi
Öğlen de rus salatası alıp yiyorum hep fixim oldu
Yarından itibaren daha düzgün besleniyorum :99:
Bence de Slania'm siyah kalmalı
Noldu sedulum?
Ay çok güldüm ya eyvah düşüyorum'da bi çocuk var çok rahat bi tip böyle rakibiyle geçen diyalog
Rakibi kadın:Ben çok heyecanlıyım siz de öyle misiniz?
Çocuk:Yoo hiç heyecanlı değilim gayet iyiyim
R:Hmm öyle mi mırınkırınbilmemne
Sunucu(eser):Cidden hiç heyecanlı değil misinn ya
Ç:Yok ya hayecanlıyım bozmak istedim sadece
hayatımdan biraz sıkılmış vaziyetteyim
sen nasılsın
Bence de Slania'm siyah kalmalı
Noldu sedulum?
Ay çok güldüm ya eyvah düşüyorum'da bi çocuk var çok rahat bi tip böyle rakibiyle geçen diyalog
Rakibi kadın:Ben çok heyecanlıyım siz de öyle misiniz?
Çocuk:Yoo hiç heyecanlı değilim gayet iyiyim
R:Hmm öyle mi mırınkırınbilmemne
Sunucu(eser):Cidden hiç heyecanlı değil misinn ya
Ç:Yok ya hayecanlıyım bozmak istedim sadece
Leydim keşke imkanın olsada pilates yapsan.
Ben 2ayı geçti yapalı boyumun uzadığını söylemiştim zaten.
Bişey daha fark ettim kalçam iyice yukarı kalktı. Yani önceden giydiğim eşortmanda düz dururdu,aynı eşormanı giydim çıkıntılı duruyo artık
Ölçüm 90dı incelme yok daha ama şekillendi yani.
İyiki başlamışım şu pilatese ya
Kızlar saçınıza bakım uyguluyomusunuz?
Faydasını gördünüzmü hiç merak ettim :26:
Ah bir de bana sor! Karmakarisigim... Hic bir sey gelmiyor icimden. Zaten yalnizdim simdi yapayalnizim.
Noldu canim neyin var?
Haha süpermis ya..
Süper bu ya. Hem boy uzatiyor hem de kalca sekillendiriyor..
Aklima bir arkadasim geldi. Kizin findik kadar poposu vardi ama öyle sekilliydi ki esofman giyse bile yakisiyordu. Yusyuvarlak, kalkik bir poposu vardi. Ben de öyle olsun istiyomm.
Ben de baslamak istiyorum ama evde yapmanin pek dogru olmadigini okumustum. :26:
ben yapıyorum canım yağ karışımı uyguluyorum saçıma haftada 2 kez onun dışında her gün banyo yaptıktan sonra gliserinle saçlarımın uçlarını nemlendiriyorum canım baya iyi geliyor. ilk başta faydasını anlamıyorsun ama sonradan fark ediliyor.Kızlar saçınıza bakım uyguluyomusunuz?
Faydasını gördünüzmü hiç merak ettim :26:
Ah bir de bana sor! Karmakarisigim... Hic bir sey gelmiyor icimden. Zaten yalnizdim simdi yapayalnizim.
Noldu canim neyin var?
Haha süpermis ya..
Süper bu ya. Hem boy uzatiyor hem de kalca sekillendiriyor..
Aklima bir arkadasim geldi. Kizin findik kadar poposu vardi ama öyle sekilliydi ki esofman giyse bile yakisiyordu. Yusyuvarlak, kalkik bir poposu vardi. Ben de öyle olsun istiyomm.
Ben de baslamak istiyorum ama evde yapmanin pek dogru olmadigini okumustum. :26:
ben yapıyorum canım yağ karışımı uyguluyorum saçıma haftada 2 kez onun dışında her gün banyo yaptıktan sonra gliserinle saçlarımın uçlarını nemlendiriyorum canım baya iyi geliyor. ilk başta faydasını anlamıyorsun ama sonradan fark ediliyor.
öyle genel anlamda bi can sıkıntısı canım ya arada geliyorlar bana öyle
ben sevgili hayatına alışık değilim bunu anladım öyle liseliler gibi dışarıda görüş sonra bırak yapamıyorum.
dün işte evli bi arkadaşa gittik canım sıkıldı resmen evli olmak için can attım
Leydim keşke imkanın olsada pilates yapsan.
Ben 2ayı geçti yapalı boyumun uzadığını söylemiştim zaten.
Bişey daha fark ettim kalçam iyice yukarı kalktı. Yani önceden giydiğim eşortmanda düz dururdu,aynı eşormanı giydim çıkıntılı duruyo artık
Ölçüm 90dı incelme yok daha ama şekillendi yani.
İyiki başlamışım şu pilatese ya
Bazıları kamerayla doğmuş gibi ne kadar alışık oluyor ekrana