Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slania,bu piercing benim dişime takılıo,söyle takılmasın
Takilip durma lan kizin dislerine.. Biraz sert oldu sanirim..
Dislerinin arasina mi takiliyor? Bu da normal, bi süre sonra takilmaz hissetmezsin bile orda oldugunu. Ayrica bari uzun oldugu icin takiliyor olabilir.
Ay benim salak kedim pencerenin önünde mermerler olur ya dışarı tarafta,oraya çıkmış oturmuş nasıl korktum onu orda gördüğüm an elim ayağıma dolaştı,ani bi hareket yapsam korkçak düşçek diye ödüm koptu
Yavaşça yaklaştım aldım kucağıma viyaklıo bide deli düşcek 8.kattan aşağıya :18:
Kalbim ağzımda atıo of kalpten gidicem!
Aynen öyle.Niye peki, daha güzel görünecegin icin daha cok dikkat cekecegin icin degil mi? Zaten güzelsin, bi de kendinde degisiklik yaptin mi iyice güzellesiyorsun o da bu durumdan rahatsiz oluyor, dikkat cekiyorsun cünkü..
Iste ben buna bencillik derim.. Sirf kendi rahatsiz olmasin diye senin özgürlügünü kisitliyor..
Bence üzülme, tadini cikar. En mükemmeli o degil bunu unutma..
Cidden cok canli cok güzel.. Ben de fusyaya takmistim bi aralar, pembenin en güzel tonu. Saclarim sari olsun uclarini fusya yapacagim, bi de fusya ruj almayi düsünüyorum.
Benim de ilk baslarda cok takiliyordu, gecer merak etme. Ne renk piercingin?
Saskin yaa.. Sorsaydin havalar nasilmis orda?
7. kattan yukarisi tehlikeli degil merak etme, düsene kadar vücudunu hazirlar ve dört ayaginin üzerine düser. Ama dikkat et tabi yine de..