Dostlarımla Sohbet Topiği

Avrupa'ya gitmek istiyorum ben de, yaz mevsiminin böyle gecmedigi bi yerlere. :KK55:
Ben de bi dus alayim kendime geleyim, görüsürüz.. :)

çıkmadı dahada durcakmış :KK43:
ayın sonunda sevgilim gelcek o gelmeden çıkmasını istiyodum ama çıkmıyo
dişciyi öldüresim var of of:KK4:

ya Layd bide sana bişey sorcam bende senin gibi beyaz tenliyim sen pudra ve fondoten olarak hangi marka ve numara kullanıyosun ben pek anlamıyorum makyajdan zaten

şimdi çıkcam ama gece gelirim :97:

Olsun canım sabret biraz daha dr. en iyisini bilir sonuçta.

Ben bikaç sene öncesine kadar fondöten kullanmıodum ama 1 senedir max factor lasting performance 101 ivory kullanıorum,çok marka denedim hiçbiri tenime uymadı hep konu kaldı,sen de benim gibi aşırı beyazsan kendi kullandığımı tavsiye ederim ama bi kozmetik mağazasına gidip bikaç fondöten dene derim hangisi sana uygunsa onu al,ben öyle yapmıştım.
Bakmadan alırsın bide koyu ya da açık falan kalır boşuna almış olursun o yüzden deneyerek al.
Pudra olarak da L'oreal TrueMatch kullandım şimdi Clinique Blended Face Powder kullanıorum,ikisinden de memnun kaldım.
Bide Avonun Magix cashmere finish ivory var bende,pek kullanmasam da günlük kullanım için onu da tavsiye edebilirim.
Yalnız bu söylediklerimin kapatıcı etkisi çok az cildinde çok kusur yoksa kullan.

Ben geldimmm.. :KK8:
LadyEvil sence bu tac nasil? Sever misin bu tip takilari? Taa ne zaman heves etmistim ben bunu almaya, ama o zamandan beri bir kere bile disari cikip bakmadim nerde satilir, nerede bulabilirim vs.

Trobar+de+Morte+Lady+Morte.jpg

Circlet deniliyormus bunlara...

shannon_circlet_0011.jpg

Elven-Whisper-circlet1.JPG

Selamlar kızlar!
Ben geldim :KK1:
Slania ben de biara araştırmıştım ama bulamamıştım o tip taçlardan :/
Çok şıklar:KK16:

Hos geldin... :)
Alsancak'ta falan yok mudur ya da yaptiramaz miyiz? :26:
Internette satiliyor sanirim ama daha önceden netten alisveris yapmadim hic..
Bu aralar cok taktim dis görünümüme, sürekli biseyler almak istiyorum üstüme basima, saclarimi degistirmek icin sabirsizlaniyorum. Sinavdan önce de yapmak istemiyorum, actiktan sonra kötü bir görüntü olacak bi süre eve kapanmam gerekecek...
Neyse ya... :KK6:
Ee neler yaptin? Senin de saclarini boyamani sabirsizlikla bekliyorum ama biliyorum cok yakisacak sana.. Mavi göz-koyu mavi sac süper yaa. :KK69:

Pc kendi kendine kapanıo giremedim bi türlü :KK47:
Hiç görmedim alsancakta ben.
Nette de görmedim halbuki çok net alışverişi yaparım:44:
Ben hep takığımdır dış görünümüme,sevgilimden ayrıldıktan sonra iyice bi taktım,hiçbişey yapmama izin vermiodu çünkü.
Özgür kalınca cozuttum azcık:KK1:
Umarım mavisi çok belirgin olur,tedirginim o konuda...

Nasil izin vermiyordu ya, kendinde bir degisiklik yapacagin zaman ciddi ciddi "yapamazsin" mi diyordu? Benimki böyle dicek inadina yapardim heralde, özgürlügüme feci düskünüm. Yap istedigini bu yasta yapmicaz da ne zaman yapcaz... Ben de boyucam saclarimi, uclarini da pembe yapicam... istedigi kadar karissin...
Siyah kalsin saclarin diyor bana.. Iyi de ben siyah sacli degilim ki diyorum. Ben böyle gördüm böyle alistim degistirme saclarini diyor.. Hey allahim.. :KK1:

Son düzenleme:
Slania,bu piercing benim dişime takılıo,söyle takılmasın :KK47::KK53:

Takilip durma lan kizin dislerine.. :KK47: Biraz sert oldu sanirim.. :KK37:
Dislerinin arasina mi takiliyor? Bu da normal, bi süre sonra takilmaz hissetmezsin bile orda oldugunu. Ayrica bari uzun oldugu icin takiliyor olabilir.

Benimki felaketti,asla hiçbişeye izin vermiodu,boyatamıodum saçımı falan öyyle sarı-siyah-turuncu şekilde geziodum:KK1:
Özgürüm artık,aşksızım,mutluyum!

$exicolor-0-11-yogun-mavi.jpg

Şu mavinin güzelliğine bak :KK16:
Böyle olmalı saçım :KK16:

Takilip durma lan kizin dislerine.. :KK47: Biraz sert oldu sanirim.. :KK37:
Dislerinin arasina mi takiliyor? Bu da normal, bi süre sonra takilmaz hissetmezsin bile orda oldugunu. Ayrica bari uzun oldugu icin takiliyor olabilir.

Neden bilmiorum ama sinir oldum :KK47:
Alışma sürecidir umarım :KK1:

Ay benim salak kedim pencerenin önünde mermerler olur ya dışarı tarafta,oraya çıkmış oturmuş nasıl korktum onu orda gördüğüm an elim ayağıma dolaştı,ani bi hareket yapsam korkçak düşçek diye ödüm koptu:KK53:
Yavaşça yaklaştım aldım kucağıma viyaklıo bide deli düşcek 8.kattan aşağıya :18:
Kalbim ağzımda atıo of kalpten gidicem!

Niye peki, daha güzel görünecegin icin daha cok dikkat cekecegin icin degil mi? Zaten güzelsin, bi de kendinde degisiklik yaptin mi iyice güzellesiyorsun o da bu durumdan rahatsiz oluyor, dikkat cekiyorsun cünkü..
Iste ben buna bencillik derim.. Sirf kendi rahatsiz olmasin diye senin özgürlügünü kisitliyor..
Bence üzülme, tadini cikar. En mükemmeli o degil bunu unutma..

Cidden cok canli cok güzel.. :KK69: Ben de fusyaya takmistim bi aralar, pembenin en güzel tonu. Saclarim sari olsun uclarini fusya yapacagim, bi de fusya ruj almayi düsünüyorum.

Benim de ilk baslarda cok takiliyordu, gecer merak etme. Ne renk piercingin?

Ay benim salak kedim pencerenin önünde mermerler olur ya dışarı tarafta,oraya çıkmış oturmuş nasıl korktum onu orda gördüğüm an elim ayağıma dolaştı,ani bi hareket yapsam korkçak düşçek diye ödüm koptu:KK53:
Yavaşça yaklaştım aldım kucağıma viyaklıo bide deli düşcek 8.kattan aşağıya :18:
Kalbim ağzımda atıo of kalpten gidicem!

Saskin yaa.. :KK60: Sorsaydin havalar nasilmis orda? :KK53:
7. kattan yukarisi tehlikeli degil merak etme, düsene kadar vücudunu hazirlar ve dört ayaginin üzerine düser. Ama dikkat et tabi yine de.. :KK1:

Niye peki, daha güzel görünecegin icin daha cok dikkat cekecegin icin degil mi? Zaten güzelsin, bi de kendinde degisiklik yaptin mi iyice güzellesiyorsun o da bu durumdan rahatsiz oluyor, dikkat cekiyorsun cünkü..
Iste ben buna bencillik derim.. Sirf kendi rahatsiz olmasin diye senin özgürlügünü kisitliyor..
Bence üzülme, tadini cikar. En mükemmeli o degil bunu unutma..

Cidden cok canli cok güzel.. :KK69: Ben de fusyaya takmistim bi aralar, pembenin en güzel tonu. Saclarim sari olsun uclarini fusya yapacagim, bi de fusya ruj almayi düsünüyorum.

Benim de ilk baslarda cok takiliyordu, gecer merak etme. Ne renk piercingin?
Aynen öyle.
Kilo almamı istiodu mesela.Dikkat çekmeyeyim diye.
Daha neler neler.
Exicolor ın fuşyasını gördün mü?
Ona da bayıldım!
$exicolor-0-65-yogun-fusya.jpg

Saskin yaa.. :KK60: Sorsaydin havalar nasilmis orda? :KK53:
7. kattan yukarisi tehlikeli degil merak etme, düsene kadar vücudunu hazirlar ve dört ayaginin üzerine düser. Ama dikkat et tabi yine de.. :KK1:

Ay hiç gülceğim yoktu :KK60::KK60:

X