sen baya bi alttan almışsın canım bu konuşmalara rağmen ama kıza da ağzının payını vermişsin süper
bi erkeğin ilki olmak biraz zor sanırım sana karşı gerçekten çok yanlışı var ki senin anlayışlı davranışlarına rağmen sana böyle tuhaf laflar edebiliyor
neyi mahvetmişsin ki ? amacı neymiş yani o kızla konuşurken ? saçmalamış resmen
aranızda zaten bi anlaşamamazlık vardı sen ayrılalım demekten biraz çekiniyordun psikolojisi bozulur diye :44: yani sen ona göre hareket ederken o birden nasıl böyle yaptı :44:
Evet kiymet bilmeyen bir tip. Bir de her yaptigi iyi seyi, bana karsi sevgisini, konusmadigimiz zamanlar cektigi acilari hep bana karsi kullaniyor. Sanki yaptiklari marifetmis gibi. Tabi ki de fedakar olacagiz, iki tarafta yeri geldiginde aci cekecek, üzülecek. Ben de en az onun kadar üzüldüm. Üzülecek, kendine zarar verecek diye aklim gidiyordu...
Ben de aynilarini dedim. Madem bu kadar üzüldün git gönlünü al kizcagizin dedim. Alcam tabi diyor bir de..
Cok zor hem de. Erkekler kadinlar gibi degil, cok acemiler ve hep cocuklar. Onlari büyütmek, olgunlastirmak bize düsüyor. Ben eminim bilerek böyle davrandi, o da anladi olmayacagini. Aslinda cok iyi oldu. Her tartismamizda vicdan azabi cekerdim, simdi icim rahat. Kendisi istedi, ayrildik..
Slania üzülme bencede canım kendi kaybetmiş.
Hani demişsinya ilk ilişkisi nasıl davranacağını bilmiyor diye gerçekten o konuda haklısın.
Şuan yaşadığım ilk ilişkim benimde, çoğu zaman napıcağımı bilemedim,çok tartışmalarımız oldu.
Bu şeyler ezbere öğrenilmiyor malesef yaşayarak tecrübe ediyosun.
Ben çok şey öğrendim bu ilişkimde büyüdüm resmen,düşüncelerim tavırlarım hepsi değişti.
Ayrıldığın sevgilinde bu yüzden hatalar sergilemiş olabilir fakat şu yaptığı çok yalnış.
Tanımadığı bir kız için seni kırabiliyosa hele hele ilişkinizi bitirebiliyorsa ona söylicek söz bile yok:26:
Seni hiç haketmemiş.
Erkekler ilk iliskilerinde biraz daha acemi oluyorlar. Kadinlar yapilari geregi daha ince ve ayrintili düsündükleri icin ilk iliskilerinde erkekler kadar zorlanmiyorlar. O yüzden kadinin ilk iliskisi oldugunda erkegin cok gözüne batmiyor cünkü kadinlarin dogustan olgun oldugunu bir cok erkek biliyor.
Ben onun ufak tefek hatalarini gözümde pek büyütmedim, olabilir ilk iliskisi, hatasiz kul olmaz diye düsündüm hep. Ama bu son yaptigini kasitli yapti resmen. Tamam isine karistim diye sinirlenebilirdi ama tanimadigi bir kiz yüzünden bu kadar ileri gitmesi cok canimi sIkti. Bana sürekli kiskanc tavirlar sergiliyormusum gibi davrandi.
Bir de kizlar cok rahatsiz oldugum bir durum daha var. Ben buna bir ara bana birinin bir kac kez laf attigindan bahsetmistim. Onu bana göster, napacagimi biliyorum falan diye beni o kisiyle karsilastigim yere götürmüstü. Bulamamistik o kisiyi, iyi de olmustu. Ama son zamanlarda bunu sürekli yüzüme vurur oldu. Ben laf atana karsilik vermiyormusum, sesimi cikarmiyormusum. Ya Allahaskiniza bir düsünün; serseri ve kro tiplerin bol bulundugu bir yerde size biri laf atsa siz korkmaz misiniz? Karsilik vereceginizde neler olabilecegini düsünüp oradan hizlica uzaklasmaz misiniz? Sana laf atilmasi hosuna gidiyor, bir de bana bunu rahat rahat söylüyorsun diyip duruyordu her seferinde.
Sizin kafanizi sisiriyorum ama cok rahatliyorum buraya yazinca. Ve sizlerden destek görünce cok mutlu oluyorum.